My používáme bravera, jde to koupit tady www.longlove.cz je to z Polska, kde se to prodává normálně v lékárnách. Něco jako EMLA a stejný účinný látky, ale todle je vyráběny přímo na sex...partnerku EMLA někdy palela i po umytí a todle vubec
Obřízka úplná a vysoká. Mám za sebou. Byl jsem hned po průniku, teď to dokáži kontrolovat. A ty co říkají, že se neuděláš tak to taky neplatí. Dá se to ovládat.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Na oddálení tvého vyvrcholení zaručeně pomůže jediná věc.
Když ti před vrcholem řekne, že je možná těhotná...
Když ti před vrcholem řekne, že je možná těhotná...
Pomohly někomu kegelovy cviky? Zkouším cca 2 týdny tak doufám že brzy budou výsledky.
Neloudit fotky od ostatních xd
Guantanamera
Guajira Guantanamera
Guajira Guantanamera
Wow, to je hoodne dlouhý. Já umím jen tu Madonninu
Nevím teda ..ale já zase vrátím spíš na chemické věci....kup si STUD 100 a dvakrát stříkneš na žalud a hodinka sexu úplně bravurně..spíš je problém se vůbec udělat....ale přijde mi že člověk ve dvaceti má problém ubrzdit a ve 40 naopak aby to netrvalo až moc dlouho...čím sem starší tím to líp ovládám.. otázkou taky je jestli o to polovička až tak stojí..že to trvá
soustředit se na dech,hluboký nádech nosem,a určitě myslet i trochu na něco jiného,zpomalit ,změnit polohu ,dát si pár vteřin pauzu a věnovat se jiné partii těla,nebo jiným způsobem :D erekční kroužky na mě mají opačný účinek
Když se soustředí na vše, co mu radíš, tak mu Ferda, místo na kravatu, bude čumět na polobotky....
U honění to jde lépe než u šukačky, u kouření je to nejhorší, tam tě překvapí kuřačka tak, že za chvilku nevidí

Chce to mít pod kontrolou horní hlavu a pohyb ruky, kterou si přetahuješ kůžičku.....
oddálení
Ejakulace