Sex v opuštěných budovách

Typy na staré a opuštěné domy.

S partnerkou nás bere sex v opuštěných budovách, domech, továrnách. Kdo to má taky tak, popřípadě, kdo dá typ na taková místa?
Jedna mala budka je ve Zline, dalsi rozpadajici se budova blizko jedne cyklostezky. Chci spehovat... ukazu tajne, osobne
Cestou z práce byla opuštěná firma, víceméně malá budova a byla přístupná. Příšerný bordel. Jezdím z práce s jednou kolegyní na kole a jednou, že se tam podíváme. Procházeli jsme zdevastované kanceláře. Kolegyně se mě dlouho líbila a najednou pohledem na tu její krásnou postavu a ten zadeček a při představě co by se tam dalo dělat, mě ten můj neuvěřitelně ztrdnul, což se v kraťasech nedalo schovat. Kolegyně si to všimla, přikročila ke mě, chytila mě ho a začala mě líbat. Já ji strčil ruku pod kalhoty a přes kalhotky jsem cítit jak je vlhká. To ji ještě více navnadilo a skončilo to vzrušujícím sexem. Byla asi tak nadržená, že mě do své jeskyňky pustila bez gumy, protože jsme ji stejně neměli. Takhle mě dlouho nestál a jak to krásně čvachtalo. Od té doby jsme se tam dost často stavovali a bylo to nádherné období. Ale bohužel před pár měsíci to zbourali a měli jsme utrum. Samozřejmě hledáme jiné místo a něco jsme už našli.
V našem okolí máme takových prostor dá se říct i dost, ale když to člověk zveřejní tak hrozí to ,že ty místa budou víc navštěvovaná jen lidma co se jdou podívat na prostor a časem se z toho stane pomalu Václavák,bez chvíle klidu.. ovšem jedno nebo dvě místa kdyžtak poradit můžu ;) jednalo by se o opuštěné podzemní prostory, dříve sloužící jako dul a nebo o staré vojenské objekty .
Ahoj, tak pošli soukromou zprávu, můžeme se dohodnout.
Psal jsem, jinak se klido může ozvat kdokoliv další
Vydržte,za pár měsíců bude prostor dost,s pomocí vlády pár firem padne....
Pokud ano, tak budou ty areály hlídané..
Nevím jak u Vás , ale taky jsme našem okolí takové místo hledali na nafocení galerky,ale moc jich není.My objevili dvě , jedno ale je špatně přístupné bez žebříku a přitom hodně frekventované v okolí lidma a druhé zase bylo po bezdomovcích a to taky nechceš :-) A ty skutečně skryté a opuštěné si lidé moc nevyzrazují , viz třeba některé skupiny na FB.
Tak my víme v okolí o jedné vile, ale je tam taky občas šrumec, né, že by to vadilo nám.. Pak bylo volné jedno depo, ale to už se opravuje. Takže hledáme něco dalšího na naše hry.