Anální sex u žen!!

Diskuze na téma jak se ženám libi anal.

přítelkyně si o anální sex sama řekla. bereme to jako zpestření. i lízání prdelky
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Ano takhle jednou si řekla manželka a teď má ty nejlepší orgasmy .
rozhodně. já mám pořád strach, že jí to musí bolet. ale rád jsem vyhověl
nebolí to, ale mě osobně to nic neříká. nevím jak to vnímá muž ale pro nula nula nic. ale když to partner chce podržim i když anální orgasmus určitě nikdy mít nebudu.
Anální sex je slastný a rajcovní, když se umí
To musí, ale žena vůbec chtít vyzkoušet
Gezolle Gezolle ty až dostaneš rozum, tak se to všichni dovime, protože to zatřepe s planetou Zemi tak silně že ti popadaji ty metry co maš na měřeni šulina z police *22*
Jo to je definice z druhé strany konečně to někdo chápe z řad žen *114* tedy doufám z řad žen *3*
A teď schválně hádej od kdy se anální sex neboli ,,podržení ,, provozuje a když jsi tak nebisexualně orientovaný tak můžeš odpovědět i proč*14*
on je bisexuál protože si není schopen najít ženu
Přesně tak, takovej dobrej anál není žádná prdel.*22*
První anál mám za sebou asi ve 20... S tím, že je to přeci špatně, že jo, zadní dirka se takhle nepoužívá... ale co bych pro mého chlapa neudělala...;)) No a byl to asi nejlepší sex v tu dobu, co jsem zažila... Teď to mam ráda ;) čím víc jsem vzrušená, tím víc to chci... ;) noo a teď to je dost často ;) můžu mit vlastně jenom to ;)) bez zasunu do kundicky ;)
Na věku, v mém případě, fakt nezáleží ;)
Asi jste spatne hledala. Anal byl naopak v dobach minulych velmi olibeny. ("Nejjistejsi" antikoncepce) dnes se jen o tom mnohem vice vi, pise a mluvi. Diky tomu se za tuhle "oblibu" zeny uz tolik nestydi, jako drive....
V nějaké historii jsem četl, že to byl rozšířený fenomén počátku 20. století jako prevence otěhotnění, říkalo se tomu "po anglicku"
Mas to podobne nastavene jako jedna kopretina co jsem znal. Lizani bylo to nejintimnejsi pro ni a anal byl pro ni na stejne urovni jako honeni.
Vždycky se musím smát, jak někteří muži předpokládají, že kvůli nim se planeta přestane točit, slunce začne vycházet na západě a ženy, které nemají rády anální sex, jej pro ně podstoupí a ještě se u toho budou tvářit nadšeně.
Ne, pokud chceme potěšit svého partnera, oblečeme si krásné prádlo, případně si necháme nastříkat na prsa, ale nebudeme podstupovat něco ve stylu nuceného análního sexu jen proto, abyste byli šťastní.
ALE - pokud si užíváme anální sex, jedno jestli z toho máme orgasmus nebo ne, třeba jen máme citlivá místa v oblasti análu, tak to děláme pro sebe. Ano, spoustu vzrušení přichází ze společného vzrušení, ale není to ta jediná věc, díky které jsme mokré. Nás nedělá mokrý váš ztopořený penis. Nás dělá mokré to, že spolu souzníme a společně provádíme věci, které jsou libé oběma stranám.
Palec nahoru hlavně za to, jak je komentář napsaný. Obsahem a pravopisem. Mám dojem, že si po sobě málokdo svůj výplod přečte a člověk aby to luštil 🤔🙂
na to že ti je 40 jsi tupy jak poleno a o ženskych viš hovno jinak bys takovou pitchovinu neikdy nenapsal. Raději se věnuj přeměřovani pinďika zda ti nepovyrostl *413*
Ty jsi kokos. *23* ty jsi měl žít ve středověku se svými názory a pohledem na svět. Nebyl tvůj praděda inkvizitor?
On je debil. A zase se zapomíná přepínat na pravý ověřený profil *3*
Tak je a není, vždy příjemnější. Zadeček je podstatně užší, vůbec to není špatné. Také má svoje kouzlo *2*
Užší je. Ale když se mu pekne povenujes. Nehrne se tam jak do výprodej. Tak já nevím. Rozhodně užší než nebyl . A to se mi povedlo ne jednou. Ne hodnekrat .
Urcita korelace toho jevu je viditelna pri postaveni planet slunecni soustavy a vyvojem skliyne obili v jiznim Arkansasu *1*
Maji. Nejvic se udelala vzdy zenska mezi 36-45. Mlada holka analni souloz jen pretrpi.
Nesmysl!!! Vek s tim nema absolutne zadnou souvislost!!! Jsou zeny, ktere si jej neuziji ani v padesati a naopak jsou zeny, ktere si jej vychutnaji v jakemkoliv veku. Ja osobne jsem potkal zenu, ktera si jej uzivala hned od poprve ( bylo ji sotva 14 a mela stesti na citliveho (ktery ji nejdrive poradne vylizal kundicku) a s mensim...) a to natolik, ze o vaginalni panenstvi prisla dokonce az v jednadvaceti....
Jak která,já třeba anál miluji od mladá
Nemyslím si. Já si ho třeba oblíbila a je mi 23. Myslím si, že je to hodně o psychice, o tom jak si 2 lidé v posteli sednou.
No nevim, mlada devcata si vetsinou vybiraji starje dedky.....
DigDag
DigDag Neaktivní před 6 roky
DigDag
DigDag Neaktivní před 6 roky