Před hlasováním se prosím přihlaste.

Menstruace

Jaké praktiky děláte když má žena menstruaci

Ahoj, jaké praktiky využíváte když má žena menstruaci? Anal/kouření nebo tu dobu nic a po si to hezky užijete? S přítelkyni by jsme chtěli inspiraci tak snad se nám tady podaří najít :)
U nás je to tabu..přijde mi to...trošku za hranou, taky mi není nejlíp, tak jen ručně nebo nějaké hračky ten týden bez sexu já vydržím, a jemu radost dopřeji
Moje přítelkyně miluje souložit když ma menstruaci a pak je nenasytna velmi vášnivá až zdravě perverzni. Má mnoho orgasmu. Když je vporadku tak taky hodně chce ale pri menstruaci chce stále stále.
Jsme na tom podobně. I když ne po celou menstruaci ale až na konci
Tak má žena to má ráda nejraději hned třeba 3. den. Výjimečně silné orgasmy, je velice citlivá, nejlepší sex v měsíci :)
Útěk...................................................................
Na řezníka to já moc nerad, ale během menstruace je mnohem povolnější k análku *3* takže nestrádáme ani jeden
*4**4**4*
Žádné výjimky, v technickách, nejsou, je to jen víc procítěné *24*
v tyto dny prožívá nejsilnější orgasmy
Příspěvek byl uživatelem smazán.
tak my z toho mame 2 krasne deticky, takze smele pokracujte *3*
Jdi si raději třít penis s jiným mužem prosím *1*
ty jsi hrozny dement co se tyče uvah a myšleni ohledně žen. Se už nedivim že ti musi stačit si přeměřovat pero metrem, ktera ženska by tě chtěla možna stejně švihnuta jako jsi ty *389*
Proto taky hledá buzeranta a ne ženu.
Jiste, normalni zena bere neustale antikoncepci a pro pohodli muze si nici zdravi. Jsi debil.