Ahoj ties mám take chute ale keď sa do nej spravím tak ma prejde chuť čo na to poviete
Lizal som ju tak spontánne to patrí ku sexu a lizal som ju aj po inom a aj sukal
Jaj😁 a ona o tom vie? 🤣Dáko mi to zapadá aj z iných tém 😁
jasne ze ano, patri to ku kulture sexu, vysemenit sa, vybozkavat sa a vylizat sa, to je pekna erotika :)
Je to iný level milovania sa, my sme to s manželkou pravidelne praktizovali. Kým som ju dokončil jazykom a vylízal z nej aj poslednú kvapku, už mi stál opäť tvrdý ako skala. Zaujímavé je, že ma k tomu doviedla ona. Cudzie semeno z mušličky som ešte neskúsil, ale úplne nevylučujem keby sa naskytla možnosť
Ja vyližem pravidelne moju po vystrekani sa do nej. Pači sa mi pohlad na mušlicku ked z nej vyteka semeno a potom si ju krasne vychutnam vycmulam pysky klitoris a hlboko ju vylížem.
Najlepsie je lizat,ked ju vysttieka iny...mam skusenost
ja rad naplnim na ochutnavanie, ak bude treba
skus sa jej najprv vystriekat do ust a potom sa s nou vasnivo bozkavat. Ale prides o chut jej nektaru zmiesaneho s tvojim semenom
tak toto robím rád :-)
ale cudzie semeno by som nedokazal
ale cudzie semeno by som nedokazal
Vylíž ju a zistíš aké to je! Ak Dáme nedáš prednosť a si skôr, nezdupkaj a poriadne ju vylíž a možno si potom dáte aj dlhú mokrú pusu. ... alebo nič netušiacej svokre :)...
To záleží od každého individuálne. Mňa to vôbec neláka, preferujem chuť šťavy z kundy ako chuť semena...
Je to fajn skus to uvidis kamo
Načo sú dobré takéto hlúpe otázky ? V prvom rade to teba láka skúsiť, tak to jednoducho urob a nevypytuj sa tu tak priblblo.
však ju normálne vylíž. či potrebuješ od nej povolenie?
Lízanie vystriekanrj
Vylizanie vystriekanej