Holi si muzi zadek?

Chlupaty zadek

Chtel bych se zeptat spise zen, co rikate na to, kdyz ma chlap chlupaty zadek? Ja ho mam chlupaty celkem hodne, vcetne nohou. Ty nohy mi az tak nevadi, ale za ten zadek se stydim a dela mi to problemy svliknout se, nebo chodit nahy pred zenami. ☹️
Kolem análu kvůli hygieně holím. Upřímně se přiznám, že mě ani nenapadlo, že by si někdo holil půlky.
Ano holí, né jenom zadek i předek hezky. vyholený zadek je pěkný.
Normálně holím. Jednak nemám tolik chlupů celkově, takže to není takový problém a pak mi chlupy mezi půlkami přijdou odpudivé, tak to dávám pryč. Holím přitom celé hýždě i koule a třísla, zarovnávám chlupy nad údem, tam si je nechávám (případně je zkrátím). Všechny přítelkyně (dlouhodobé i krátkodobé) to oceňovaly a líbilo se jim to. Některé chtěly abych holil i nad údem, ale úplně holý se nějak necítím, tak to max. zkrátím na strniště. Prostě taková normální údržba, zase tomu nevěnuji až tak moc pozornosti.
Jak muzes videt v galerce, jsem zastancem holeni a to nejsem gay. Zene se hladke telo libi a je to lepsi i kvuli hygiene a sportu.
Holim se skoro celý.Hrud, břicho,penis,koule,zadek i nohy. Je to super na léto.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Prijde mi ze jsi latentní homosexual a temito kecy si dokazujes, ze kdyz mas chlupatou prdel, tak nejsi gay.
Já si zadek holim pravidelně když si holim koule jen to projedu ziletkou dozadu
Dělám to podobně, od podbřišku přes péro a koule k análu to vezmu šmahem,. Jsem rád vyholený (i vyhulený 🙂).
Dekuji vsem za nazory. Jsem rad, ze jsem nasel forum, kde se muzu zeptat, nemusim si pripadat trapne a nikdo nema blbe reci a urazky 🙂
Já se holim od tý doby co mi to začlo růst. Posledni rok sem presel na depilaci. Ale problem je zarustani chlupu..
Přesně, mám to úplně stejne, holis se pořád? Docela bych tě poznal, co ty na to, kdyztak napiš
Já se připojím s otázkou. Docela teď běhám ale zjistil jsem že když dorazím dom tak mám řit jak v plamenech. Pomůže na to oholit řiť? A nebo si tak zadělám na problém viz. zarůstání chlupů apod?
Hele zkus běhat na ostro v elastakach pokud ti vadej (stydíš se) vem přes ně jaké koliv plandavé jinak a ještě než si tělo zvykne se chladit míň potem tak zezadu na kostrč nad půlky dej nějaký ubrousek dobře sající aby odvedl pot a nešlo ti toho zbytečně moc ze zad mezi půlky uvidíš že se to zlepší
Co ti brání vyzkoušet vlka vyhnat žiletkou?? Doporučuji ovšem oholit min. 1 až dva 2 dny před běháním, páč to ze začátku může trochu nepříjemně škrábat... je to o zvyku.
Nesmíš holit proti srsti pak ti zarůstat chlupy nebudou.
Sice mám holej zadek, ale přesto mi na něm chlupy rostou... ;-) Zkoušel jsem v životě už všechno možný - stříhání nůžkami, strojkem, holení, používání antiperspirantů atd... Dnes to nejčastěji praktikuji tak, že se jednou za 2 - 3 týdny ve sprše namydlím a vezmu to od krku dolu k patě komplet všechno holítkem a od uší k bradě potom ob den. Dělám to tak už asi 15 let. Naprosto mi to tak vyhovuje a hlavně to zabere minimum času. Vyholování srdíček nad ptákem, či řešení přechodů holá prdel-chlupatý stehna (aby člověk nevypadal jako že má stále na sobě kozačky nebo holínky) je na půl dne, takhle to mám celý sfouklý za zhruba 20 min. Antiperspiranty a deodoranty jsem vyhodil - nemám absolutně žádný problém se smradem. Navíc, úspora času a toaleťáku na záchodě při vytírání prdele, úspora mýdla při sprchování, protože když s ním člověk přejede po chlupatým těle, tak je to jako by ho vzal smirkovým papírem. Ze začátku jsem si připadal trochu blbě třeba na bazénu, ale dnes už to asi nikdo neřeší a i kdyby, je mi to jedno.
Holím mezi půlkami lepší hygiena
Kolem analu jsem se kdysi holil z hygienických důvodu, půlky samotné ne.
Dnes již holim pouze koule :)
Úplně nejdřív jsem se přestal holit v podpaží, paradoxně z hygienických důvodu. Tak nějak mi došlo ze podpaží vyholené žiletkou smrdí v létě ale i během sportu mnohem dříve a silněji. Tak jsem začal pouze zastřihávat na cca 2mm strojkem. Výrazně mi klesla spotřeba dezodorantu a stejně tak ubylo spocených fleků na košilích.
Zastřihávat kolem análu mi přijde jako blbost takže jsem ho nechal na přírodno a domů sem pořídil bidetové prkýnko.
Holit zadek mam u prdele.............................
Hele měls někdy na sobě chrániče jakož to suspenzor chrániče stehen a lýtek a to nemám na mysli fotbal ale třeba na mašině nebo na kole nebo neopren na potápění dle tebe co píšeš za blitky určitě ne a ještě jinak vážně musíš ze sebe sypat takové to názory tady nejde to trochu psát z použitím mozku že nebo máš na ty tvé teze nějakou studií nebo knížku odkaď bereš tyto moudrá p.s. jestli poznáš homo.podle vyholení tak bacha na Trošku . Zdárný příklad heteráče Borče......
Tohle se ve velkým tvrdilo před 10 a více lety, dnes už s tímto názorem poněkud zaspal dobu.
ty tve nazory je třeba sbirat a vydat to knižně pani to by byl trhak *363*
tvl běž už do prdele s těma svýma debilníma názorama
no vedle tebe je moudrý každý
píšu snad někde že by si chlap měl holit nohy a ženy chodit chlupaté?
tvl vzpamatuj se
Nevím, co dělají homo. Já jsem čistokrevnej hetero a holím, protože mi to tak vyhovuje.
jsem dost chlupatý vrch zakracuji , nohy neholim a zadek mam chlupatý ale holim se kolem análu přijde mi to z hygienických důvodů lepší a taky mám rád masáž prostaty takže i z toho důvodu
análek se dá velmi dobře udržovat v čistotě i když je chlupatý.
ale kvůli hygieně je samozřejmě dobré vždy po velké se osprchovat.
mě se vždy líbil oholený zadeček.ale teď se mi líbí jen pořádně chlupaté.je to takové živočišnější,mužnější...