Afrodziakum

M 53

Kto poradi niejake dobre,dostupne afrodziakum..som 30 rokov zenaty...chcem to vyskusat*13*
Kto nikdy neskúšal, odporúčam obyčajný Prostenal alebo zinok. Niesú to samozrejme afrodiziaka, iba výživové doplnky ale fungujú.
Zinok ano, je potrebny pre tvorbu hormonov (napr. pri konverzii androstenedionu na testosteron, hoci klinicky vyznam u muzov je nizky ale inhibuje enzym aromatazy a teda brani spatnej premene testosteronu na estrogen), dalej enzymov a celkovo pre imunitny system. Ak uz tento mineral suplementovat, tak tablety vo forme zinkum orotatu, ktora sa traviacim traktom vstrebava najefektivnejsie.
Co sa tyka Prostenalu, tak to si moze do zelatinovych toboliek nadavkovat praskovy cukor a nastavit mindset, ze ma Prostenal, Zerex a pod. bullshit. Placebo efekt ma dost vysoku mieru ucinnosti, vysledky mozu byt dokonca lepsie ako pri podavani tychto suplementov.
P.S. Pre autora topicu, tema stimulantov tu uz bola rozoberana, pouzi vyhladavanie pre diskusne forum.
ach jo....milujem ked ma niekto presviedca o niecom co mam X krat vyskusane :) OK hovorme tomu placebo efekt praskovym cukrom s cim ja zit dokazem. Skus si aspon precitat pribalovy letak co Prostenal obsahuje a na co je urceny a skus trochu nad tym porozmyslat v kontexte tohto topicu
Priatelu, snad si nemyslis, ze som to okopiroval niekde z webu a neviem o com pisem? Za mnou je 7 rokov prace a studia v oblasti sportovej vyzivy a aj tomu o com sa od r. 2016 verejne nehovori.. Ak ti Saw Palmetto spolu s dalsimi fytoextraktami a zinkom zvysi libido, tak si stastny clovek a gratulujem ti.
Sypacke sa dnes hovori praca a studium v oblasti sportovej vyzivy? :))) lebo toto by presne vypovedalo o tvojom pristupe k fytoextraktom (to pohrdanie z tvojho prispevku sa neda necitit). Ano poznam osobne dost "odbornikov" z oblasti "vyskumu" a hlavne aplikacie "sportovej vyzivy" ktorym sa proste kokot uz mimo "kury" jak tomu "odbornici" vznesene hovoria nema sancu postavit, gule jak scvrknute slivky vyvazene supermanskym sebavedomim pocas "kury". Ano kto nema skurvene telo syntetickym TST, na toho si predstav ze funguju aj fytoextrakty.
Pozri sa sem, ja sa tu nebudem s tebou dotahovat. Ked sem nieco napisem, tak chcem aby to malo nejaku vypovednu hodnotu, nie steky ktore sem hadzes ty. To o com pisem mam overene a ked ta informacia pomoze ludom, ktori si to tu precitaju, bude to na osoh. Tak sa nehraj na drsneho, lebo ti to dopmoze akurat k banu.
Nejakú extrémne sexy ženu. Ale bacha na vedľajšie účinky. *4*
Poppers je fajn... teciem z neho ako zenska...
Skús Kamagru. Mal som tú proti predčasnej ejakulácii a s penisom som mohol robiť čokoľvek, bez toho aby som ho musel kontrolovať aby neochabol alebo aby som sa neurobil.
Prosím ťa Kde sa to dá zohnat /kamagra/
Cez eshopy. Stačí si nejaký vygoogliť.
A nemá nejaké vedľajšie účinky?
Mierna bolesť hlavy ,upchatý nos a trošku zmena videnia mál som jednu celú. Ale účinok stál za to
Dal som si iba pol tabletky. Účinok sa dostavil aj pri takomto množstve a čo sa týka vedľajších účinkov, tak ma potom trošku bolela hlava. Ale iba mierne, nič extra. Ale to mohlo byť aj z toho, že pri takej sexuálnej záťaži som zanedbal dostatočný príjem tekutín.