Miloslavov strkovna

Opalovanie

Ahoj, chodi sa niekto oplaovat na strkovnu pri Miloslavove? Volakedy som tam chodievala no neboli tam ploty, teraz som sa vratila zo zahranicia a tesila som sa, ze tam budem zas chodievat. Da sa tam niekde dostat? Dakujem.
Zajtra tam asi budem, nenajde sa nejaka zena popripade parik ?
Ahojte, ked je tu už reč o Miloslavove. Celkom by ma zaujímalo, kto všetko sme tu z Miloslavova?? :) teda susedia :)
Tak som tu, zatial klud a nikto tu nie je.
Nooo, to bude aj tým, že ani slnko nie je. Iba rachot z ťažobných strojov.
Ahoj, o chlapa by si nemala zaujem ? Byvam nedaleko odtial ak by chcela napiš a dohodneme sa
Aa co skusit Zlate...alebo Kosariska....neuvazujes
Mne sa páčia. No je jazierka v okolí... jedno chcem pozrieť ešte som tam nebol .. hrubý Šúr... A vzadu ... vyzerá to zaujamve...
Bol si? Ja som tu teraz a zatial v pohode :)
Môžme sa tam niekdy stretnúť v Róm istom čase
Strkovna Sehring... bývalá naša Zelená laguna na Opileckej...áno Vinohradnícka.. od roku. 2012 brutál oplotený, SBS, strážny 🐕 pes absolútny averz....je nám to ľúto lebo 6 rokov sme tam chodili v pohode a hlavne na nudu 🤗😜😜🤗
Aha no pekne, vcera som tam nevidela psa ani sbs a ako som vyssie pisala, vychadzala zo zadu ako su polia nejaka pani, pravdepodobne sa tam bola opalovat, dufam ze sa tu najde a da nam vediet ako to tam teraz je :)
Ahoj. Uff uff ďakujem, dobrá správa!
💫🎊💫. Snáď to už voľnejšie 👍😜👍... No cez víkend keď bude pekne tak každopádne kukk. Ďakujem.este raz.!.
Na vecer ked prestane troska fukat tam zas vybehnem so psami a omrknem teren, ked tak dam potom vediet 🙂
No a kedy tam pôjdeš opaľovať ?
No takze, od pola sa da ist popri plote a kde plot konci a zacina navezena hlina sa da prejst do arealu celkom vzadu v rohu, sbs som si vsimla az ked som teraz odchadzala vyzera to tak, ze o 19 ma prvu obchadzku, na vode sa stale tazi ale je to daleko od brehu a nejako to nerusi. Myslim si, ze ak tam clovek nebude nejako vystrajat alebo robit neporiadok, tak vas vyhadzovat nebudu, ak si vas vobec vsimnu. Skor by som sa obavala toho, ze ked sa tam nahrnie vela ludi, tak to uz moze niekomu vadit
Jediné Nové Košariská, ale nie jazero kde je Mango, ale to na druhej strane cesty... Pokiaľ viem hento pri opileckej oplotené čož škoda, ale čo už... To boli časi keď to ešte fungovalo a tá voda tam ;)
☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️Dík, si Zlatučká! 🌹🌹🌹,,..,☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️
Veľmi pekne je na Kosariskach 😉👍 strkovna pri Miloslavove je súkromný pozemok, takže časom tam nebude prístup už vôbec.
Aha no dakujem. Bola som tam vcera so psami na poli vedla a videla som odtial odchadzat nejaku pani, no nedobehla som ju aby som sa spytala.
Teraz sa dá ísť na dve štrkoviská ku Štvrtku. Akurát že sa tam nedá isť na bicykli, alebo so psom cez pole krížom. Obehal som to kolom dokola, no iba dokola po asfaltke sa dalo.
Ja myslim tu strkovnu co je na vinohradnickej pri tej krizovtke.
Pri Vinohradníckej nie, tam aktívne prebieha ťažba a je to oplotené a zrejme aj strážené. No podobné štrkoviská sú na opačnej strane, smerom ku Štvrtku, kde je už ťažba štrku ukončená. Krásna čistá voda a veľa plytčín. Breh ja bez úprav, ako každé "divoké" štrkovisko.
Rad tam budem úplne nahý v tom istom čase keď aj ty
Jedine na Košariská sa dá ísť... Ale sú aj iné jazerá na opaľovanie keď tak.. :)