Treba jej asi dobreho kolila najst nech ju vysuka a bude pokoj tiez s nou mam skusenost. Dal som si deku pri nu nevedel som ze to je jej deka a ona dosla ze ci sa nemozem dat dalej reku preco co vam zavadzam? No aby ste ma neokkukovali reku pozrite sa do prava do lava vsetky su tu krajsie ako vy a mal som pokoj
Tak to ona si myslí aká je jebacka.. ale sharpei je menej veaskavy...každá umelá koza iným smerom....🤮🤮🤮
Tak ti ano otras. Este aj ta kunda je daka divna😂
mas blizsie poznatky, snad sa o ne podelis ?
Neboj len s pohladu na zlatych su ine panicky co v lesiku potesia😂
Tak má už vyše 70,krajšia už nebude,Zozačiatku som mal s ňou tiež problém,no ubehlo 30 rokov a je to v pohode...
Len 30 rokov? Už vtedy musela mať 150.... Ale už je zasa vo švungu.už zasa organizuje🤦🤦🤣🤣🤣
Pozor.ona je fotena na bilbordoch.hra vo filmoch.klipoch.je veľmi žiadaná ... Aspoň tým obťažuje ľudí.co majú odvahu a ešte si k nej ľahnúť.. ale pozor.nesmiete si ľahnúť za ňou vyznačenú ryhu v štrku.vsetko je to len jej územie.🤣🤣🤣🤣
tak to je potom ina dama
kuwa sak mozeme ju natacat aj my no nie ? mozno ma iba velke reci a hovno za tym
Hlavne sa správajte podľa jej pravidiel...rybári jej dávajú kamerové záznamy čo sa tam dialo keď tam nebola 🤣🤣🤣🤣. Asi by mala zmeniť tabletky🤣🤣🤣. A neponúkajte jej jesť. Priberie a režisér ju vždy zdrbe...
No čo.stara spálenia už má parcely vyhranicene? Už ma pauzu z filmovania a už zasa riadi dúfam celú pláž. Stromy posekané....či? A každý silikón inde...
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Treba ju ignorovať. Akurát obťažuje svojimi historkami ľudí. Je to labilna stratená. Každé prso iným smerom...
Už dnes dirigovaka.usmernovala...uz šéfuje. Síce zázrak koža inde.vlady riedke.ale papula jej s historkami a ohováranim ide...
......a "najkrajšie" je to jej obočie.....ako keby vystupovala v cirkuse ako šašo...xixixi
Tak ono ako vysokoškolská.stredoskolska učiteľka.akvabela.lyziarka.herecka.modrlka na bilbordoch.proste multitalent....musí byť tip top🤣🤣🤣
Hej poznám ju, naozaj nepríjemná pani
To je presne ona , ja som ju poslala do p..e , vie pekne pokazit den , minuly rok sa jej na to miesto niekto vykadil 😂😂😂, preto tam nechodim , pozerat sa a pocuvat ju a hej spolok na to nemam zaludok .
Na Zlatých sú niektoré parcely v súkromnom vlastníctve, napr. aj niektoré časti lesíka. Na GKU sa dajú ľahko pozrieť, vypíše tam aj vlastníkov.
A prečo "majiteľka" pláže? Ona je akože vlastník toho pozemku?
minimalne si to ona mysli....
proste stara teta, herecka, vysusena cierna koza a neprirodzene silikony
proste stara teta, herecka, vysusena cierna koza a neprirodzene silikony
Skôr by som povedal že nevydarené silikóny ... teta Vierka
myslis majitelku plaze na nude na zlatych ?
A to je ktora 😅 ja som tam dnes bola ale nepostrehla som
Ta najhnedsia 😂 su sukromnou plazou pri rakosi
presne, je tmavsia nez original z centralnej afriky
Nemal by mať vstup len do 11.00.ked už je riziková skupina🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Podla mna ona a par dalsich tam uz maju trvale pobyti 😅
Jaj uz viem 😂 od tej bezpecne daleko radsej

Majiteľka plaze
Majiteľka plaze