Chute má každá pokiaľ nie je frigidna podobné ako chlap kt ešte vlastní gule.Vacsina ale ostane len pri chuti a tá menšia časť nechutne podvádza.A to len pre to lebo chlapi majú také sebavedomie že žene nedovolia nic,a opačne...alebo si obaja nie sú istý kvalitou svojho vzťahu.
benito123...teraz neviem či som ta dobre pochopil s tou kvalitou vztahu....
ked chcem pit,pijem,ked chcem šukat,šukám....človek by vždy mal robit to na čo má chut.treba si dopriat,plnit si sny=žijeme len raz...PS:"vydatá" sa píše s YYYY. HESLO dna : "NEVYMAKNEM" :)))
moja Manželka má priznala sa mi
Ja by ta vytrestal hned staci povedat
Celé toto vlákno je jeden veľký primitívizmus,ako aj autor,ktorý ho založil,...úbožiak!!!
Všetky!! Majú chuť najmä na pošukov bez baby čo stále žijú s konzervatívnou matkou, chodia očumovať páry k vode a zakladajú si ženské nicky na amatéroch a pokeci aby si mohli honiť a honiť, presne ako ty.
ked myslis ty trapny chujko. ja nemam vyretusovane a stiahnute fotky ako ty
Ďalší vyšinutý jedinec čo sa skrýva za ženským nickom a pri odpovediach na jeho stupídne otázky si honí vtáka.Čudujem sa niektorým ďalším jedincom čo sa chytia a odpovedajú mu. Ale tí čo mu odpovedajú sú v podstate taký istý ako on
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Ahoj aj moja má chuť na druhých rada im po fajci a podrží
manzelovi odporucam aby daroval manzelke ucebnicu slovenskeho jazyka...
PS - netusim na kolko je tato tema realna.. ale asi to vela nebude
PS - netusim na kolko je tato tema realna.. ale asi to vela nebude
On hlavne nemá manžela 😃 lebo je to chlap so ženským nickom čo si honí na tom čo mu odpisujú ostatní honibrkovia čo nikdy poriadne nemali ženu a partnerku.
Otázka ! Z učebnice pravopisu bude lepšie šukať a bude verná ? Hmm radšej tak Kamasútra...katedra slovenského jazyka je na univerzite Komenského....sem chodíme kvôli sexu..Well sorry my darling..
Neviem ako Ty,ale ja ocakavam od druheho aspon trosku inteligencie a znalosti rodnej reci...
A to je jedno ci hladam sukaciu kamaratku alebo nie.
A to je jedno ci hladam sukaciu kamaratku alebo nie.
Sukat sa da aj s madarkou, ktora ti odpovie jo, alebo igen.
a inteligenciu a znalost rodnej reci s nou riesit nebudes.
Ale inak suhlas, ak sa niekto prezentuje v slovencine, tak nech je to po slovensky, azapat!
Zaujímavé, že si to pochopil, keď to bolo gramaticky vadné. Chceš založiť vlákno gramatiky ? Prosím. No rob to niekde inde !
Ja si budem robit co cchcem a kde chcem. Do toho ta nic. Niekto zjavne nepochopil ironiu v mojom prispevku.
Ono je to s vypisovaním po slovensky neslovensky nie je vždy jednoznačné. Čím ďalej, tým viac tu máme aj ľudí zo zahraničia, ktorí sa snažia písať v našom jazyku a sú radi aspoň tomu, čo sa naučili. ;-)
Takže zrovna podľa gramatiky by som ľudí za každú neposudzoval. ;-)
Takže zrovna podľa gramatiky by som ľudí za každú neposudzoval. ;-)
čoby nie každú chvíľku

To ze ženatý nemajú fantázie by som netvrdil ja jej mam asi moc a stále rád dám niečo nové
Práve naopak ženatí zrelí muži majú fantáziu a chuť na cudziu vydatú.
Maju. A zvyknu ich aj realizovat.
a preto sme poniektorí tu aby sme im splnili sny

Tiez si myslim.
Damy, nie je nic jednoduchsie, staci mi napisat. Som diskretny.
Je to krásne , ver mi aj v skutočnosti. Skús to a zistíš aké to je.
mne manzel este hovori aby som niekomu dala. A pri sexe si prefstavujes ze ta druhy chlap suka
no tak klobuk dole pred takym manželom čo ta ešte nabada aby si dala druhemu , ja by som sa nevedel delit. Ale zasa máš jeho podporu a určitu volnost v tomto takže otvorene dvere.pecka.
A ,realizovali ste to už? Len sa pýtam.... lebo nádherné telo máš
aj ja som to žene povedal a súhlasila
máš super manžela

dnes založený profil a hneď 6 albumov :)
Dátum registrácie má december 2010
Hej, tam som sa sekol. Možno som pozrel posledné prihlásenie, alebo nahranie albumov, ale tie zázračne zmizli.
A teraz nastane záplava ponúk od potenciálnych záujemcov,...nejakú úroveň by som ale v tomto neočakával,..
Hľadám vydatú na diskrét úlet bez narušenia súkromia.

Ktora vidata ma chut na druhyc
neverna