Ahoj, kľudne môžeme a aj iné bláznivé veci 😊 napis
Dnes niekdo honku laugo wecka?
Aj ja sa hlasim:)Vyrobime v TN dierku?Poznam par zien co to laka len to nemaju kde skusit:)
V prípade že ženy majú záujem tam veľmi rád by som sa pridal
Niekto na stretko v Laugu zajtra cez obed?
Hľadám chlapa na pondelok v Laugu. Ak má niekto záujem tak správa ;)
chodí na honku a sexsik v kabínky?
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Ja budem asi v sobotu v laugu mozme stretnut
je v tn dakde nudaplaž ?
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Išiel by som aj ja vyskúšať ak sa bude dať
Na WC pre invalidov je dost miesta aj bez diery, stretnut tam tak nejaku zenu, ktora by sa tam predo mnou aspon vycikala, alebo si vymenila vlozku, tampon....
WC invalidov slúži telesne postihnutým, pre ľudí ako si ty sú iné miesta.
To ako keď niekto zaparkuje na mieste pre invalidov.
To ako keď niekto zaparkuje na mieste pre invalidov.
Napriklad ake? A pre akych ludi?
Psychiatria, napríklad, to ste takí úbohí, že neviete kde si vyhoniť, tak aj wc invalidov idete zneužívať, niekto na vozíku pôjde na wc a nájde tam takých ako ty.
A to máš v profile napísané, že máš pocit, že sú tu samé socky. Však ty si socka. (upraveno)
A to máš v profile napísané, že máš pocit, že sú tu samé socky. Však ty si socka. (upraveno)
😉 Rozdiel je, ze ja si tam nechodim honit.
Hľadáš ženu ktorá si tam vymení vložku:) veľký rozdiel
A co? To nemoze? Aspon si tam moze umyt susku. Ale neprisiel som sem moralizovat, deju sa tu horsie veci.
(upraveno)
Ako by povedal Admirál Ackbar : its a trap 
Snad niekto bude chapat naco odkazujem.
Snad niekto bude chapat naco odkazujem.
Dnes okolo 17:00 budem honiť na WC v Laugu na poschodí (oproti hl. vchodu) pridá sa niekto? Budem v tej najväčšej kabínke. Stačí 3x zaklopať a otvorim. Čím viac nás bude tým lepšie.
Teraz nikto na blízku? V OC Laugarício
Dnes o 17:00 budem opäť honiť v Laugu na hornom WC v kabínke pre invalidov. Poteším sa spoločnosti. Láka ma skúsiť aj niečo viac (fajka, sex) ak budeš v pohode tak sa nebudem brániť. Prípadne ak máš priestor môžme aj u teba.
Chodievas tam casto? Mozno by som sa niekedy pridal
Ahoj rád by som pohonkal s tebou
Ako kedy. A to by bolo fajn. Budem sa tešiť.
Oki, tak ked pojdem do tn, ozvem sa
netreba nicit WC, ved upratovacka to da opravit behom jedneho dna, poldna...
to by som chcel vyskúšať s Vami
Nebolo by zle keby sa ku mne pridá ešte jedna žena ❤️ priateľ zoberie aku vŕtačku a vykeuzovak a spraví dieru :)
Ahoj ja určite pôjdem na gloryhole stačí napísať kedy a ktorý záchod v TN som pravidelne
A kde by ste si to predstavovali ste zo ziliny
Ahojte..dohodnime cas a pridem pomoct spravit..jeden vrta a druhy dava bacha:)a hned ju pak mozeme vyskusat
Len aby vás tam nefajčili chlap vydávajúci sa za ženu.😀
Nakoniec Vás tam sj tak vyfajčí SBS-kár spolu s policajtmi za poškodzovanie cudzej veci a majetku.
Mna vzdy lakalo skusit gloryhole ale nikdy sa mi to nepodarilo.. prist niekam pekne sa pohrat cez dieru a odist. Ale nevidiet sa nepoznat sa.
Ahojte,
ja by som určite skúsil ak sa dohodneme :)
ja by som určite skúsil ak sa dohodneme :)
Treba tam nejako spraviť dieru a dohodnúť sa a prísť tam :)
Si pekne povidala No super ja prídem do laguric
Ahojte nooooo Ja by som sa na to dal :)

Laugaricio Trenčín
Laugo