Při sexu mi vypráví jak by sukala chlapy a jak by jim to dělala, rajcuje mne to a teď schanime real... a poprvé o tom nechtěla ani slyset😉
Ono fantazie a reál jsou úplně odlišné věci!!
U nás bylo taky rajcovní, když mi moje ex vyprávěla jak jí dráždí chlapi na dálku a byla s toho hodně nadržená.
Ale když do toho šla v reálu a prasklo to, tak byl konec!!
Když do toho půjdete spolu tak to může být lepší, ale pořád si koledujete na kostlivce ve skříni!!!
U nás bylo taky rajcovní, když mi moje ex vyprávěla jak jí dráždí chlapi na dálku a byla s toho hodně nadržená.
Ale když do toho šla v reálu a prasklo to, tak byl konec!!
Když do toho půjdete spolu tak to může být lepší, ale pořád si koledujete na kostlivce ve skříni!!!
Měl si na mysli že si našla někoho jiného a ty jsi na to přišel? Chtěl bych to otevřeně, společně..
To co zažívala na dálku, nakonec chtěla i v reálu.
Prachy a pak i chlapa jako bonus.
A i když to budete skoušet spolu tak ti nikdo nezaručí, že se jí to nakonec zalíbí i bez tebe.
Někteří nadrženci umí babu utáhnout na nudli, a ty pak jen koukáš co se stalo i když všechno bylo v pohodě.
Prachy a pak i chlapa jako bonus.
A i když to budete skoušet spolu tak ti nikdo nezaručí, že se jí to nakonec zalíbí i bez tebe.
Někteří nadrženci umí babu utáhnout na nudli, a ty pak jen koukáš co se stalo i když všechno bylo v pohodě.
U nás zjištění, že jsem kanda vzniklo právě obráceně. Kdysi za mlada jsme šukali ve třech s kamarádem a bylo to hlavně proto, aby byla ukojená, já sám na ní nestačil. Po několika letech běžného manželského sexu jsem ji ale jednou odhalil při nevěře a kupodivu ten vztek se mi mísil i s tím, že jsem je slyšel šukat a přitom mi stálo péro. A když přišla pak domů a věděla, že to já vím, tak mne usmiřovací šukání neskutečně vzrušovalo s představou, že v ní před chvílí jezdilo jiný péro a je z něho roztažená a teče z ní jeho semeno. Od té doby jsme si zopakovali několikrát, že si šla zašukat a pak doma se mnou při šukání vyprávěla co spolu s milencem dělala a nebo jsme přibrali kamaráda do trojky. Občas se zadařilo i tady na amatérech, třeba i nějakej mladej kluk. Je to zajímavá kombinace pocitů, lásky, vzteku, vzrušení, něčeho neznámého i riziko, že se zamiluje a odejde. Prostě někdo hraje ruletu a někdo kandí.
Musím potvrdit, že mne silně vzrušuje, když je vystříkaná od kamaráda a jdu do ní. Neskutečná slast a nejdříve jsem se styděl a bál si i líznout. Dnes čekám, až ji naplní a pak ji vylizuju a hrozně se těším na zasunutí. Nádherně to klouže a manželka ji má po naplnění takovou hebkou. Také nám trvalo, než jsme se k tomu dopracovali a je to věcí důvěry.
Jsem po operaci prostaty a už nestříkám. O to je to nádhernější....
Jsem po operaci prostaty a už nestříkám. O to je to nádhernější....
Ale jo, to beru.
Žádný vztah i sex není nikdy bez rizika.
Nevěra a rozpad vztahu je to nejmenší...
Můžou se stát horší věci, třeba zdravotní.
Na druhou stranu můžeš zažít něco, o čem se může jiným jen zdát.
A nakonec souložnici můžeš vždy vyměnit, ale zážitky ti zůstanou.
Mám to podobně.
Žádný vztah i sex není nikdy bez rizika.
Nevěra a rozpad vztahu je to nejmenší...
Můžou se stát horší věci, třeba zdravotní.
Na druhou stranu můžeš zažít něco, o čem se může jiným jen zdát.
A nakonec souložnici můžeš vždy vyměnit, ale zážitky ti zůstanou.
Mám to podobně.
Jestli můžu přispět svoji troškou k tématu.... Mám milenku, už skoro dva roky. Rozvedená, dvě male holky. Co by hodně chtěla, najít si Kandu jako partnera a otce pro děti a mě si nechat jako milence. A já nevím, jestli bych tohle zkousnul, protože jsem hodně žárlivý . Ale mám ji natolik rád a už hodně věcí jsem ji odpustil, že věřím že ano. A dost možná by mě to i vzrušovalo
Ty jsi zřejmě ženatý s jinou, tak ví, že se jí o děti nepostaráš a jí nezaopatříš. To, že by chtěla sbalit kandu, po tom jak jsi to napsal, vypadá na její vyčůranost. Nicméně, je řada chlapů s kanda zaměřením, kteří by to brali. Když si dá tvá milenka inzerát na toto téma, někdo se jí jistě ozve.
Tak uplne nejhorsi kombinace ale je, kdyz je on v paru kanda a ona to same jako zena. Tusim cucquean ? Oba se radi divaji a dopreji druhemu k vlastnimu poteseni sex s jinym/jinou. Nemusi to byt nutne pred zraky partnera. Staci povypravet a kouzlo toho, byt ten den druhy/a. Na to je ale potreba dostatecne seznameny par s nasim videnim cele akce. Neveru ma kazdy pochopitelne nastavenou jinak. Pokud by to praktikoval kdokoli z nas bez vedomi partnera a tim ho i okradal o spolecne vzruseni tak je to top level nevery.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Ale ne, tady je to myšleno tak, že by jeden druhýho "podváděl" bez vědomí toho druhýho, a připravil ho tak o kanda zážitek.
Nebo se pletu?
Nebo se pletu?
Skloubit to s nekym kdo to ma stejne aby si uzili vsichni 4.
Zajimave je, ze obema se libi kdyz jim partnera na toto privede ten druhy, cimz je znemoznen vyber. Jista davka podrizenosti. Ale oba no. A tohle vsechno se casem samo tak nejak formuje. Normalni manzelstvi by clovek rekl.
Zajimave je, ze obema se libi kdyz jim partnera na toto privede ten druhy, cimz je znemoznen vyber. Jista davka podrizenosti. Ale oba no. A tohle vsechno se casem samo tak nejak formuje. Normalni manzelstvi by clovek rekl.
No tam je důležitý to, že navzájem nepřiznanou nevěrou se okradou o vzrušení.
Jo, dobře to píšeš. Takhle se nám to taky líbí. Ale je to možná jiná úchylka :)
Hezký jsi to napsala a přesně takhle bych to chtěl. A když se to bude líbit ji tak i já budu spokojen. Mluvíme o tom rok ,ale zatím nic i když vím že ta představa manželku taky bere,ale asi nenašla ještě odvahu.
Já na tohle doporučuji návštěvu swingers klubu. Ne, že hned musíte šukat se všema, co tam jsou, ale omrknout, vidět sexovat někoho jiného nebo vedle někoho jiného a třeba se partnerka rozhodně zkusit jiného muže.. Ale chlap to musí mít řádně srovnané v hlavě, ne že začne vyvádět, až uvidí péro jiného v kundě své pertnerka. Jo a když se vám to v klubu nebude líbit, vždycky můžete jet domů..
To už se tu řešilo 100*. Jsou prostě lidi co považuji věrnost za základ vztahu.
Je věrnost a věrnost. Pokud si milující pár střihne trojku, ať už s mužem nebo ženou navíc, je to nevěra? Za mě teda fakt ne. A pokud si to jen ten jeden z toho páru rozdá s tím co je navíc bez účasti svého milujícího partnera, ale s jeho plným uvědoměním a svolením? Je to, alespoň z mého pohledu prašť jak uhoď...
Jsou ženy co o trojce nechtějí ani slyšet :) a já bych třeba nechtěla aby můj partner mrdal bez.moji přítomnosti jinde ani s mým požehnáním ani bez něj

Shreku, nenažranost zkracuje život...

Bílý sex je nejlepší třeba ve 3 ráno

Jsem kanda
Jsem kanda