Niekto nudapláž Živogošče Porat? Tento týždeň ?
Koversada ?
To je na druhom konci Chorvátska
My ideme začiatkom augusta viete niečo poradiť píšte v správe.
Su daki amateri v nudakempe Koversada ?
My dvaja chlapi (pár) z Ba. Chysta sa niekto na krátky vylet na nudu v Rovinj? Pridali by sme sa ak sa chystas autom.
Ahojte, je niekto do 10.09. na nudaplazi v Pirovaci?
Vie niekto o FKK v okoli Medulina ?
Nikto z amaterov v meduline ?
To nie je ani pol amatera na juhu istrie ?
Viete niekto ake su nuda plazi na Krku? Aktuálny zoznam
Nachadza sa teraz niekto na Valalte 😄😃
ahoj, áno sme tu do 8.10. je tu už len pár ľudí, ale super počko, paráda, na pláži sme dnes boli 2 páriky :-)
Ak by sa do konca októbra vycasilo na Juhu Chorvátska, ťa by som s partnerkou určite aspoň na 5...6.. dní išiel polenosit na FKk...aj 24...25 C stačí 😄
Tak a skoro o rok sme tu zas pred rokom sme boli v Trogire kde nudaplaz asi neexistuje tento rok by sme chceli vycestovat s dvoma malymi detmi okolie Krk,Pula, Lopar hladame domček s bazenom cca pre 4 ludi chceli by sme byt celu dovolenku nahy a kedze nasi kamarati nezdielaju rovnakoako my nudizmus tak hladame sami pre 4 clennu rodinu budeme radi za vase skusenosti mozno odporucania linky na prenajom díky dovolenka 21.8-28.8 2021
ahojte odporucam valaltu objednajte si bungalov a budtet stale nahaty a je to pre rodiny cize aj pre deti tamje sa kde zabavat chodim tam kazdy rok sice drahsie ako inde ale ak aj zoberiete priatelov co na to niesu ako pises tak ver ze sa prisposobia je to naj kemp v chorvatsku 5 hviezdiciek
Takze mame objednanu Valaltu je tam teraz niekto aby nam zhodnotil situaciu tam aj na hraniciach dakujeme my sme tam od 21.8
To by som aj ja bral z manželkou
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Ja ties toho roku plánujem dakde na nuda len neviem kam sa oplatí.
Jednoznacne Valalta,chodim tam uz niekolko rokov,je to tam super.
len ci ta tam tento rok pustia? maju nove pravidla pre samotnych muzov
Ja som tam bol vlani..ziadny problem nebol.
Skvelá je Nugal beach medzi Makarskou a Tučepi, inak najviac je ich na Istrii, Valalta je jedno z najlepších naturistických centier v EU
Môžem len odporučiť - NUGAL - bola skvela !
Chcem sa opitat ako je tam s sexom da sa.
ak chceš sex, tak Punta Kriz, to je swingers pláž
Dik za info mas skusenosti a lokalita .
skúsenosti super, najdeš to na google maps, ak potrebuješ, tak ti to v správe popíšem ako to nájdeš
Pozrel som dik ale mi chodime na Makarsku je to dtadial daleko.S tie skusenosti.
dakujemnagal sme uz boli tea je fain .. az na tu cesticku knej ked neviete presne kade .. :) :) :) :)
Viete o nejakej nuda-pláži aj na ostrove Brač??
aku plaz by ste v chorvacku doporucili ?? ktore stoja za navstevu ????
Jednoznacne Valalta..tam.je super
Najlepšie FKK pláže sú na Istrii
suhlasim s tym co ste napisali
Medena alebo potom na Čiove smer Slatine a az dozadu.. tam je tiez pekne
valalta kemp kto tam chodi chcel by som tam toto leto ist pozriet kto ma skusenost s tymto kempom kto poradi ? dakujem
Nazdar, uz som tam bol, kludne napiš
Chorvatsko FKK
Mesto Trogir a okolie nudapláže