Za mě určitě upravená moc se mi líbí čárka či trojúhelník, prostě neupravena ne, upravená ano, oholena úplně ano, ale zas tak mě to nevzrusuje
Příspěvek byl uživatelem smazán.
tiez ju mam doma a je to stastie...
na začátkumého sexuálního života měla bobra každá, strašně jsem toužil po vyholené a dlouhé roky jsem jí ženě i holil. Ale po dvaceti letech holátka touužím po beranici a snažím se to ženě vysvětlit. Stříkat na bobra je nejlepší. Souhlasím, že se to špatně líže, ale stačí ji jen trošku holit kolem dírky a jinak - čím chlupatější, tím lepší!
Přesně tak, nejvíc sexy holky jsou ty kterým lezou chlupy z kalhotek.
mne to tiež pripadá najprirodzenejšie-hlavne pre zrelé ženy, maximálne so skrátenými chĺpkami prípadne oholenými iba slabinami... Tak to vymyslela príroda a tak to je aj najkrajšie!
Ještě sem neviděl nic co by mě vzrušilo víc, než holka s pořádně zarostlou kundičkou a pěkně chlupatym podpažim.
maš pravdu
No přeci jen normální lidé a jak píše nick nympha 7 ,život bez chemie a umělé vůně ,já tvrdím že čistý pot nesmrdí.A přírodní tzn. zarostlá píčalka je super, každá vyholená žena se připravuje o krásu dospělé ženy.Děkuji Vám za vaše příspěvky .
ženy s chlupatou jsou supr,pořádně chlupatá to je ono
Aj ja a mamtaku aj doma...a co ty....kam na ne chodíš...
Myslím si že je to nekonečná tema a bola by škoda - takúto temu tu neriešiť....
ahoj,mam taky ten nazor,vyholena lasturka je detinska,neni nad prirodne chlupatou.
a jak se říká ..... kde je chlup tam chuť
já souhlasím taky mám raději pěkné bobříky :-)
Ked ju mas chlpatu tak ju odfot a ukaž určite budes tuna hviezd a...
myslím čo je prirodný je krásné vyholené mi pripadá detinské to je moj názor.
vysocina4135 ju ma nadhernú...
Milagros je krasna chlpata....

ZARASTENE ŽENY SU SUPER
Pokec
- co vy na to kto ju ma zarastenú a ako tu hodnotíte