Kivel

Dugjunk

Ha kimennek én oda? Akkor találnak valakit jó szexre?
vsak je za dunajom bazmeg kááámo *3*
To aj tu treba riešiť národnosť,to si fakt taký je.....ý. Neviem čo máš proti Maďarom sú to taký istý ľudia ako ty ,možno majú aj viac rozumu ako ty
@paff
Pise na slovenskej verzii fora, tak nech si laskavo zvoli madarske a problem nebude.
Reagoval by si tak podrazdene, aj keby jeho prispevok bol v anglictine?*363*
Sure..off course... Ingredible stupid mens...
""dugjunk"" azért saját érdekében jó ha tudnád hol a határ...
....Ipolyon és Vágon túl is vannak jó pinnák, faragatlansagod csak rosszat csinál...ha meg nem kurni akarsz akkor húzz a jó büdös remeték szarcsimbokos füstös valagába..!!!
@somrobi
Neviem komu pises ale teraz som si vsimol, ze amateri nemaju moznost predvolit madarcinu. Takze nech si pise len pre clenov jeho kmena.
to ti neberiem,..len im. nerozumiem,..prečo sa neprejavujú po slovenský,..keď ja niekam idem,.musím v tom jazyku v akej krajine som,....snád máš skúsenosti natoľko že mi môžeš oponovať,.no ja som sa nestretol nikde s tým,.že by mi v krajine,hoci aj “maďarsku” porozumeli pri hociakým dopyte v slovenčine ,...tak račte rozumět při vasem vzděláni “o čo tu ide”,....pochopil,???,..mne maďar nevadí,.pokial mu budem rozumieť,..a keď ho šťípe riť od papriky,.tak doporučujem na schladenie ten dunaj,...ok!??
Počuj Ty jebnuty červ. Keby si bol v Maljzii alebo v turkménsku ?
Prestaň posielat Maďarov za Dunaj keď si z Košíc !
Prestaň začínať každú vetu ...ja...a...sme...
....sú..okrem Teba áno existuju aj ďalší ľudia..
A áno "" baszd meg ha ekkora lófasz vagy""..pouzivaj translator Ty homo neandertáles...sapiens aj tak zbytočne píšem..
........inak pekný víkend 🙂....nech je aj aj..po staroarmejsky....ak chceš pochopíš !
Niet prispevku kde by sa neozval... Kto si tu nejaky Boh???
A ty si zjavne nepochopil, ze ked to pisal v madarcine, tak to nebolo adresovane tebe, bazmeg!?*363**363**363*