Holenie

Oholit ci neoholit?

Do hladka vyholené partie majú množstvo výhod. Ako vsak na to, aby sa z toho nestalo len utrpenie?
Je příjemný, když je partner(ka) hladce oholen(a) ale když je citlivá pokožka a ještě zarůstají chloupky, co dělat? Co si mám představit pod pojmem kvalitní žiletka?
Kvalitní žiletka je promne npř.MACH 3 s výměn.břity.Ale jinak mohu nabídnout své služby mám v tom praxi.
ahoj, ja so holim vtaka aj zadok, a nemam ziadne problemy. zalezi vsak, ci ides do hola, alebo na milimeter. druha moznost je prijemnejsia urcite.
Čau čertíku,
na revanš. Holím si podpažďí a rozkrok. Beru to žiletkou. Pokud si to zvykneš dělat pravidelně, tak trpět nebudeš (ale musíš mít ostrou žiletku). Pokud se budeš holit jednou za uherský rok, tak to bdue trvat déle a trpět budeš. Můžeš použít ještě třeba depilaci strojkem, ale to bolí. Nebo je bezbolestný depilační krém. Ale s tím zase tolik zkušeností nemám. Existují na to různé názory zda krém nebo ne. Prý to škodí pokožce a druhý názor to zase vyvrací. Já osobně bych zvolil prevenci. Jednou za tři dny žiletkou nebo pokud by Ti nevadil depilační krém tak tím (je potřeba to vyzkoušet).
Nemyslel som bolest pri holeni - zle som sa vyjadril. Tak tie dva dni po ked uz vyrastaju tak to svrby ako dat... Priatelka to bere pinzetou a ma z toho desne podrazdenu pokozku.
Ja jedu pinzetou mista, kde je pokozka nejjemnejsi (sourek, kolem korene). Beru 1-3 chlupy na jeden zatah. Po trosce praxe je to bezbolestne. Nutne je vytrhavat treba po teple sprse a v teple. Jinak je kuze smrsla a chlupy drzi. Kdyz je uplne uvolnena, tak se da pomalym tahem chlup naprosto bezbolestne "vyndat".
Souhlasím s vámi všemi. Ale. Jak se tedy oholit žiletkou? Někde jsem četla že se má holit po růstu chloupků že když se holí proti tak chloupky zarůstají což je pravda. A prý se tak stejně neoholí lépe než po růstu. Ale to už pravda není. Když se holím po růstu tak teda nic moc a musím to vzít potom ještě proti. Depilační krém mám taky a nevím jak dlouho bych ho musela mít aby vůbec působil. Poraďte jak se tedy mám holit abych byla do hladka a chloupky nezarůstali. děkuji
Ahojky, já osobně jsem se začal holit asi před půl rokem, ze začátku to byly muka, ale pak si pokožka zvykla a při pravidelném opakování - cca 1x týdně, tak je to bez problémů! Aby to nebolelo při růstu, tak používám normální balzám po holení, který používám po oholení vousů. Je to výrobek od firmy A.o., abych nedělal reklamu, ale všem tato firma určitě dojde! A když už jsme u toho, nemáte někdo fintu, jak si pořádně oholit "kulky"? Ať se snažím sebevíc, tak mi tam vždycky nějaký chloupky zůstanou! :o(