kde to je?
koľko krat is tam bola?
koľko krat is tam bola?
Dobré odporúčania sú aj na Vilu Brno.Koľko párov sa tam stretáva? Ešte sme tam neboli.
boli sme tam (Villa Funny). vôbec sa nám to nepáčilo. 50 EUR zbytočne. napísali sme dlhú recenziu do google:
Išli sme na večierok, ktorý očakával oveľa viac, ale zistili sme dom s hostiteľom, ktorý mal takmer na sebe pyžamy (strana mala kód obliekania, ale nezdalo sa, že by sa týkala majiteľa). Majiteľ nás privítal a dôrazne nás požiadal, aby sme komunikovali so zvyškom hostí (?). Celé to miesto mi pripomínalo tie hostely, kde máte v kuchyni pripraviť si kávu, atď. Všetko sa zdalo príliš „známe“ a veľa ľudí sa zdalo byť banda priateľov. Krásne dievča prišlo na večierok a bolo požiadané, aby nosilo uterák, pretože mala na sebe džínsy, ale ďalšie (zdalo sa, že je priateľkou majiteľa) prišlo o hodinu neskôr, aj s džínsami, a bolo mu dovolené bez problémov vstúpiť. (ženy mali v ten večer nosiť šaty). Na tomto mieste nebolo nič „luxusné“, ako som niekde čítal, nič očarujúce. Vzhľadom na to, že je to ďaleko na okraji Brna, cestovanie, kým sa to nestojí za to. Po jednej hodine sme odišli. 50 EUR úplne zbytočne. (upraveno)
Išli sme na večierok, ktorý očakával oveľa viac, ale zistili sme dom s hostiteľom, ktorý mal takmer na sebe pyžamy (strana mala kód obliekania, ale nezdalo sa, že by sa týkala majiteľa). Majiteľ nás privítal a dôrazne nás požiadal, aby sme komunikovali so zvyškom hostí (?). Celé to miesto mi pripomínalo tie hostely, kde máte v kuchyni pripraviť si kávu, atď. Všetko sa zdalo príliš „známe“ a veľa ľudí sa zdalo byť banda priateľov. Krásne dievča prišlo na večierok a bolo požiadané, aby nosilo uterák, pretože mala na sebe džínsy, ale ďalšie (zdalo sa, že je priateľkou majiteľa) prišlo o hodinu neskôr, aj s džínsami, a bolo mu dovolené bez problémov vstúpiť. (ženy mali v ten večer nosiť šaty). Na tomto mieste nebolo nič „luxusné“, ako som niekde čítal, nič očarujúce. Vzhľadom na to, že je to ďaleko na okraji Brna, cestovanie, kým sa to nestojí za to. Po jednej hodine sme odišli. 50 EUR úplne zbytočne. (upraveno)
Je to velmi divny klub. Prisli sme tam so zenou.. prvy krat na takuto akciu. Mam velmi peknu ženu,musim uznat. Majitela sme sa nemohli zbavit, hned vystartoval po mojej manzelke. Ziaden luxus, stara zatuchnuta diera v style kabaret. Odisli sme on 11 h bez akej kolvek akcie swingers. Zbytocne vyhodene peniaze... zvytocne
Chodí tam ešte niekto oplatí sa ísť až z BA tam bo jahodna už je taka onicom
Prečo je Jahodna o nicom? Neboli sme tam len sa pytame, nakolko sme zvazovali sa tam niekedy zastavit
My sme tam boli včera. Nakoniec sme sa rozhodli ísť do Vily Funny. Bolo asi 15 párov a aj samotní chlapi. Bolo fajn, bazén, vírivka. Ale v extasy sa mi zdalo, že je viacej miesta na sex, aj izby lepšie riešené
No nič ,budeme musieť ísť vyskúšať

Boli sme tam raz. Avizovanych na ich webe bolo cca 9 parov a 3 chlapi.. prišli sme cca o 21 hodine.. za nami zacali prichádzat pary .. podla mna bolo tam aj do 20 párov.. vila je zaujímava. Je to velký a pekny komplex.. škoda len, že majitel Zvonko je troška uslintaný na pekné ženy, zavesil sa na moju ženu 🙄...
áno, ten chlap vyzeral ako čudák a mal pyžamo na údajne elegantnej párty. nikdy sa tam nevrátime.
ten chlap = Zvonko
Aj my sa chystáme do vily ...
Zvonko má momentálne zlomenú nohu v sádre, takže to treba využiť aby sa nevešal na Vaše polovičky.... 

Ahoj. Boli sme tam viac krát a vždy sme sa zabavili.Chystáme sa tam opäť v najbližšej dobe.
chceli by sme v nasledujúcich týždňoch vyskúšať extáziu, ak sa bude konať párty len pre páry. ak sa niekto chce pridať dajte nám vedieť (prosím, napíšte nám v angličtine) :)
V Extasy sme boli asi pred dvomi týždňami. Okrem nás tam bol len jeden pár, tak sme išli domov. Neviem či sme len mali smolu alebo tam celkovo už chodí menej ľudí
Aj nám sa tam páčilo, vyhovuje nám takýto menší klub. Asi pôjdeme tento víkend, snáď tam bude viacej ľudí
Swingers Extasy
Swingers