Nature pláž

Brno, Pasohlávky

Ahoj chceme s přítelkyní po 1. Na nuda . Na co se připravit jaci tam jsou lidi (krom toho že jsou nazí)🤣
A kam raději Brno přehrada nebo Pasohlávky?
Jaká generace tam spíše chodí?
Snad nebudem za exoty 🤣
O víkendu někdo na nuda (pár) ATC Merkur??
Přehrada - nikdo nic neřeší věk tam je různý celkem i klid nebo pokud chceš mít klid tak vzadu u skal je malý placek a tam se dá taky asi bych se vybodl na model nemodel
Taky se chystáme tak uvidíme jak se nám to bude líbit 🤣
Je to pláž jako každá jiná,pouze chybí mladí lidé.Chodíme již řadu let a věkový průměr se neustále zvyšuje.Za ty roky jsme nikoho souložit neviděli,chodíme tam kvůli koupání a okolní křoviska nezkoumáme.Nějaký šmírák se občas najde,ale zato také můžou někteří zdejší blbečci,kteří zde záměrně šíří dezinformace o dění na fkk plážích.Zkrátka na nuda je tak trochu nuda.Při poslední dovolené jsme i občas zašli na rušnější pláž mezi plavkáče,kde to jinak žije.
Popravdě o dav lidí nestojime a o proužky od plavek 🙈
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Vidíme to stejně jen nahota na veřejnosti je pro nás Nová
Ahoj, někdo na nudaplaz v Hostivari? .)
To Tomasqw: No, ty seš dobrý hovado! *23* Voni ti asi Brňáci pojedou na Hostivař... *22*
Tak ať kouka kdyby to vadilo nejdem tam ,🙈
To nebylo ve zlem 🙈 pokud ale nikdo nebude otravovat a jen koukat tak ať 🤣
Zajímalo by mě jestli i ženský koukaj tak na pindiky 😬
Já chlapům na pindíky na nuda pláži nekoukám... ani jinde, např. v sauně. Ono není na co koukat...
Když se na nudě vyskytne pěkně rostlý chlap a ještě vysekaný sportovec, tak kouknu. Na tělo, ne na bimbase. :-)
To je jasný ještě aby ses podívala 😉
No tak jsme tam byli v Merkuru lidí akorát a hned jsme tam viděly pár kterej se tam oddával sexualnim hrátkám... uprostřed pláže kolem asi 3chlapi co je sledovali nikdo nic jen se usmívali když kolem nich prošli...no jinak fakt pohoda nahota ...už asi jen bez plavek! A mozna si někde bokem taky pohrajem...žena teda chtěla už něco teď ale asi 2m od nás přišel mladý pár a já úplně nevěděl jak by reagoval...no ale super 👌
oni tam nejezdí normálně ,to byli jenom kempisti kteří byli předtím na plažích textiláků(opálený plavky) a potom se hvězda šla předvízt na nudu,kousek od nich jsme se ženou ležely.Jako celkem hanba od nich !
Večer na to měly taky čas.a navíc kousek od nich byla rodinka z dětma.Takže asi jako byli tak trochu na hlavu.To vypadalo!
Ok souhlas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vsak ano až tam bude míň lidí ...ne ve špičce ...a je jasný že půjdeme někam kde je nejmin lidi ...a kdo se přijde podívat ? Co my víme 😉
To MaybeBrno: To bylo pořád strachování... a vida, už se tam chystají podruhé během jednoho týdne. *9*
Jj pár byl milý, jeho "oddávání" bylo docela "četné" a místy nenápadné :-) /ale přehlídnout ho bylo těžké/. Paní si vzala k Naháči (stánek) "šikézní" pareo (šátek kolem pasu) a když nesla papání a drink tak ji sukénka šla pomalu dolů... :-) Plné ruce, no nenaděláš nic... Sexy zpestření... Těžko říci jestli se jen předváděli nebo chtěli něco "vyprovokovat" ... Napsal jeden z těch tří, co se rád kouká :-)
Myslím že paní šátek žádný neměla ...pokud se bavíme o té blond na krátko kolem 35let
Příhoda se šátkem kolem pasu se odehrávala na stánku na konci pláže. Jinak bez.
Aha tak to jsme byli u prostřed ...
Bude tam někdo ve středu na večer?
Nuda Merkur?
U prostřed v zatáčce jakoby ... Podle mě na něčem jeli 🤣
Škoda, že jsem minul zprávu o poznávacím znamení... Hned bych se přišel optat na recept "domácího apperolu". Také jsem se mohl zdržet déle a kouknout na večerní program... :-)
Do hodiny jsem tam zatím pijeme pivo 😀😛
To si piš, že se podívají. Ty odvážnější i chtějí víc, záleží ale na situaci. Z vlastní zkušenosti...
Podle kam chodíš asi...na normal nuda podle mě to nezazijes a už vůbec když tam jdeš se svojí polovickou
Jo a až budeš zírat na ty kozy a frndy vůkol, tak při tom aspoň zatáhni jazyk a zavři hubu, protože to jinak vypadá dost blbě! *3*
Pokud bude na co koukat. Vzducholodě mě neberou
🤣🤣🤣 mě stačí ty to tělo co budu mít vedle sebe 🤣
Ta až se vrátíte, tak sem hoďte nějaký zážitky... *6*
Dobře hodím :) aby jsme tam nebyli jen my.🤣
To víš, že čuměj! *24*
A přibalte si s sebou taky brusle, protože než se vypravíte... *22*
Dnes jedem 🤣🌡️🔥 tak se těšíme...uvidíme jak se nám to bude líbit
A kam jdete? Sneska poprve? Bude to prijemny.
Jj po 1. Uvidíme Merkur nebo Přehrada Brněnská
Taky ne. Dneska chceme jit na Hostivar.
Jasne prouzky od plavek se nenosi.
Taky nechápu na co se chcete připravit ??? Vemte deku, či ručníky , vyberte si místo podle toho, kde je volno a relaxujte, opalujte se , koupejte.
A je lepší Brno nebo Merkur?do Brna to máme dál
Navštivte obě nuda pláže a pak si sami zvolíte, kde se Vám líbí víc, nám se více líbí ta na přehradě v Brně , taky to máme kousek .
Máte pravdu...četl jsem o nějakých honičich tak mě to nedalo... díky
55+ let, šourky u kolen, pupky u kolen, kozy v půlce lýtek, celulitidy na patách a vlasech... občas nějaký honič v křoví, či souložící pár (hlavně navečer) *24*
Nej (co do velikosti, čistoty vody a pláže, složení návštěvníku) je u nás asi Lhota u Brandejsa, ty moravský neznám *6*
Aha díky nám je 30 a 27..tam se souloží mezi lidmi? ,🙈
Zkus si zapíchat třeba v poděbradech mezi lidmi.. A vynesou tě v zubech a nestačíš si ani sbalit věci. To můžeš jen někde v koutě v roští, ale víc než ty budou píchat komáři *19*
Bývají tam lidi všech věkových kategorií a společenského statusu (od úplných primitivů po doktory a VŠ profesory).

Chodí se tam hlavně koupat a opalovat (i rodiny s dětmi)... nicméně navečer, když se pláž vylidní (případně někde v ústraní), tam můžeš občas nějaký pár zahlédnout (ale to se děje i na textilních plážích).

Ještě jsem zapomněl dodat, že tak +/- 2/3 - 3/4 chlapů pochopitelně...*4*
Nevadi jdu tam se ženou at máme novou zkušenost
Deš se opalovat ? nebo řešit lidi!
Skus obojí a vybertesi každýmu vyhovuje něco jinýho.
+50
*277**277*
Spíš aby nás neřešili 🤣 no taky mě zajimal vekovy průměr
Nevím nás 🤣 no nejsme zadni modelové
Tak to zapadnete! Nemodelů je tam rozhodně víc, jak na normální pláži... páč většinou chybí puberťáci (tzn. lidi ve věku, kdy ještě vypadají dobře, ať žijí jakkoliv), kteří se tam sami neodvažují, *3*
Tak to je dobrý ,🤣 žena hubená ale po dítěti a já zas jak v 6 měsíci 🤣