Bud rad, to mas vic sexu nez vetsina tady.
Ahoj, bohužel mám to úplně stejný a jako napsaný moji rukou. Jenom manželce je 30. Bohužel už to řeším 7 let a řešení jsem nenašel . Nejčastěji máme sex na 50% já chci a ona ne 😔. Bohužel cítím že to ničí naše manželství a vůbec netuším co stím. Pak jde člověk vesele do práce a potká krásnou ženu. Krásně se mu postaví a nemůže projít ani přes bránu, protože šortky to moc neskovaji.
no kamo, jestli mate deti a ona se privdala do bohatych pomeru... nebo jsi jen levej?
No důvod neznám a bohatej taky zrovna nejsem. Jestli jsem levej, tak to nedokážu úplně posoudit. Ale standardně dosahuje i mokrých orgazmů.
tak na to asi holt moc neni, ale ze te ma rada, tak proste nastavi a az ji naladis, tak si to i uzije (jeji telo/mozek sex proste tolik nepotrebuje)... ja mel podobnou manzelku, ne ze by nemela zajem, sex byl casty a kvalitni, ale ona byla jen na ten obyc, jakykoliv pokus o posun (hracky, oblecky,...) zahladila vysmechem, ze jsem uchyl... no jsem no :-D a tak uz spolu nejsme
Jo už jsme to několikrát probírali . Sex se ji líbí, ale bohužel ho tolik nechce . Což jako moc nechápu, protože když se mi něco líbí , tak to chci dělat často .
Nesnaz se pochopit ženskou....
To už se ani nesmazim, ale je to pro mě nepochopitelné.
ono je to celkem jednoduche. kazdy prvni vztah by mel jit beztrestne stornovat :-) clovek je mladej a o zivote nic nevi, najde si babu a pak zjistuje a ten kdo mel stesti, je stastnej dal a ten kdo se sekl (at uz v sexu, charakteru, nebo treba predstave o zivote a hodnotach), ma moznost se smirit (treba najit kompromis - milenka, kurba...), nebo hledat dal ( a tady uz nastoupi nastradane zkusenosti a druhy vyber byva uz o dost uspokojivejsi) 
je to kruty, ale to je holt zivot
samozrejme to plati i naopak - z zenskeho pohledu (upraveno)

je to kruty, ale to je holt zivot
samozrejme to plati i naopak - z zenskeho pohledu (upraveno)
Pokud je manželce 30 let a řešíš to už 7 let, tak jděte od sebe. Stejně vám takto manželství nevydrží. Kdyby nechtěla šoustat v 60 letech, tak nad tím člověk mávne rukou.
To si myslíš v těch Tvých třiceti

U nás doma je dobrý, že to máme oba rádi ráno. To se dělá líp než večer. Večer je vždy někdo unavenej. A jinak je náš sex podřízen manželčině cyklu. Když ovuluje, tak šukáme ráno i večer. Teď jsme třeba sex neměli týden. Není kam spěchat. V manželství to nevadí. Když je toho někdy moc, tak se člověk už pak akorát nadře a neudělá.
Tak u nás na sex nemá chuť partner a když už dostane chuť jednou za 14 dnů tak trvá minutu a ze mě neuspokojí to už ho nezajímá sobecek 🙈
Je důležité o tom mluvit, pokud se problém probere, dá se ledasco vyřešit. Někdy je ale jeden z partnerů hluchý.
Přesně,jako bych to napsal já,mám to stejný a už mě ani nebaví ji přemlouvat k sexu. Zkoušel jsem taky různé pomůcky .Nakonec jsem si koupil pro sebe. Mám ji rád jsme spolu přes 25let.Ale ten sex nějak opadl.
Zvláštní že si většinou pánové stěžují že jejich partnerky nemají zájem o sex... Málokdy čtu, že o sex nemá zájem muž.
Tak si kolikrát říkám že i když jsem sám, tak vlastně po sexuální stránce o nic nepřicházím, protože bych musel honit stejně pořád dál... Asi by mě nebavilo se doprošovat sexu...
Tak si kolikrát říkám že i když jsem sám, tak vlastně po sexuální stránce o nic nepřicházím, protože bych musel honit stejně pořád dál... Asi by mě nebavilo se doprošovat sexu...
Mám to úplně stejné jako ty, jen nám je o trochu vic a sexu máme méně. Dost mi to chybi. Ale moje mi říká, že na to chuť má, ale skutek utek. Radeji si lehne k televizi a usne. A já? Jdu na amatery :-).
Procital jsem tu ruzne diskuze a libil se mi nazor,ze ve zdravem vztahu by si s tim meli ti dva poradit a najit reseni ... na druhou stranu po me kdyby to chtela manzelka kazdy den, tak to taky nedam a muzeme si o tom povidat treba do Vanoc:)
No tak každý den bych nedal, to jsem měl po svatbě, když chtěla otěhotnět a nějak to nešlo. Pak mě to už ani nebavilo. A myslim, že i ve zdravém vztahu se na tom nemusi oba domluvit. A nebere tvoje antikoncepci? Ta prý také snižuje chuť na sex. U nás mi to tak přišlo.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Uchylaku. Určitě vidíš všechny lidi v autobuse, jestli tam nejsou děti ze
Jeste ze ty amatery mame ... a nebo jestli neni problem prave v nich:)... clovek si tu rozehrava ruzne predstavy misto toho, aby se na zachode udelal a byl by klid:)... uz jsem na to asi prisel:)
Nadrzenost
Nedostatek sexu v manzelstvi