Aká je realita bi m a par

skúsenosti

Aka je vaša realna skúsenost ked bi muz hlada par kde je on bi napr dokonca cockold ci kanda.
Nulová. V KE žiaden bi Bull pre moju partnerku nie je.
Sami úbožiaci a honici.
Ako realita je taka že keď sa onalepkujem ako BI , tak som pre heterakou uchyl a radsej sa mi neozvu. Cize som odpovedal na desiatky inzeratou a stale nic
Da sa tu spoznat realny par z bisex muzom. Sam osobne som sa stretol z tromi parmi a posluzil som im ako ixh subik pasiv.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Nezúfaj, na každé vrece sa záplata nájde. Teda tu na AM na každú dieru ... 😁😝
Tiez hladam par na diskretne stretka som z ilavy ale zatial sa mi nedary najst ale snad sa to podda
Rád by som našiel par z MT , ZA , RK
Ja som mal chvalabohu šťastie.... Som tu síce už nejaký ten rok, ale ak je človek realista, pochopí to že niekto tu nemusí sedieť celé dni a noci, dlhšie komunikuje, teda nie je moc nedočkavý tak dajú sa tu nájsť aj reálny, milí, ľudia, s ktorými sa dá prežiť to krásne vzrušujúce o com sme si vopred písali... Takže ja mám skúsenosť peknú.
Ja som sa asi narodil pod šťastnou hviezdou, aktívne som tu iba pár týždňov, ale môžem potvrdiť, že slušní ľudia ešte nevymreli úplne. Je ich síce menej ako kedysi, ale posunúť veci do reality stále nie je nemožné. Mať to v hlave usporiadané, byť vyrovnaný so svetom, nemať prehnané očakávania a najmä nezabudnúť na slušnosť. Zvyšok príde automaticky, ak nie je človek veľmi nedočkavý 😀
Presne ako píšeš. Ak si slušný, úprimný tak pár nájdeš....a nemusíš ani byť Brad Pit.
nevidím tu žiadne fotky zo stretnutí..... nedovolili ti?*3*
Ja som tiež našiel fajn cuckold pár v KE a spoločne si užívame krásne chvíle.
No by som sa pridal k takemu paru aj ja)
Ja si myslim že tu na amateroch sa neda najst normalny pár na stretko... len fejk učty a ojebavači
Asi taká, že pred dvomi dňami si tu celkom seriózne píšeme s mužom z páru, vcelku normálne to vyzerá, nič konkrétne ešte nebolo dohodnuté, ale naozaj normálny týpek.*24*
Dnes pozriem a ich nick už je zrušený. *287*
Iba samí snílci a písalkovia tu, no skutek utek. *19*
Dtto asi pred mesiacom, normálne sme dohodnutí s párom, sedím v aute, idem na miesto stretnutia a v tom momente prestanú komunikovať, odpovedať, zatĺkajú sa ako malé deti. A možno to aj boli nejaké deti...mentálne určite. *9*
Máme podobné skúsenosti s mužmi. Hlavne s mužmi na východe.
Konečne sa podarilo a je to úžasné super skúsenosť tešíme sa na ďalšie.
Ahojte tu bi Mato a tiez by to rad skusil
Aj.mi zhabané reálne takú skúsenosť sme milenci par
Vlani som našiel pár na Morave za 50 €
Ahojmˇ a prosim kde? Ako sa nakontaktovat na nich