Před hlasováním se prosím přihlaste.

Trenýrky nebo slipy

co kdo rád nosí?

je to asi dva roky zpátky co jsem odložil všechny trenýrky a boxerky a nakoupil slipy....nemůžu si to vynachválit...slipy jsou úplně super. Mnoho lidí nemá pojem o tom že jsou slipy a slipy...moderní značkové slipy jsou velmi pohodlné a hezké...Lukáš 24 let
Potvrzuji. Slipy moderního střihu a z kvalitních materiálů jsou na nošení super. Fajn na nošení jsou i pánská tanga.
Já nemám atletickou postavu ale než boxerky to radši na ostro nosím jediné slipy jocksy a tanga pánská nic jiného.
já od 13 nosím dívčí kalhotky a už nic jinýho nechci dívčí kalhotky jsou nejlepší
Na léto mám slipy, na zimu boxerky.
Oboje jsou vhodné takové, kde je vpředu dost místa, což je u většiny prádla spíše výjimka, než pravidlo.
Ale občas se podaří narazit na kvalitní kus prádla.*4*
Ano když mají slipy dostatek prostoru tak jsou nejlepší 🙂
Zatím nejlepší, které jsem sehnal, jsou tyhle:
https://ekskluzywna.cz/atlantic-1566-r1-cerne-panske-slipy-331115
Někde je měli v akci za 140,- i s dopravou.
Jsou z jemné a pružné látky a na rozdíl od bavlněných si zatím drží barvu i jemnost.
Skoro je na sobě necítím.
Já mám v oblibě Calvin Klein 🙂
Souhlasim, ty mi sedi asi ze vsech nejvice, a to jsem jich vyzkousel uz fakt hodne. A mam rad barevne, takze CK je idealni
Jj taky jsem jich vyzkoušel dost *1* teď i manželka mi koupila další ck z jiného materiálu a úplně pecka pohodlné a skvěle větrají
Posli mi odkaz, ktere mas na mysli.. vyzkousim.
Bohužel ten nemám bylo to v obchodě ck na Chodově
Tak každopádně trenky,slipy sem nosil jako dítě a nesnášel sem je,je to jako nosyt kalhotky.
Podle pravopisu asi nebudeš nejostřejší tužka v penálu :-)
Damska elasticka tanga, vhodny strih sedi jak druha kuze....
Určitě slipy nebo tanga. Jsou výrazně pohodlnější a vypadají lépe než trenky. Trenkoslipy jsou jako slipy se zbytečnou látkou navíc. Což třeba pod kraťasy opravdu postrádá smysl. Já nejraději pánské tanga. Jsou nejpohodlnější.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Přesně, ja už nosim taky zase zpatky jenom slipy, je to bájo
Slipy bych asi nedal mám XL a kupuju XXL pro větší pohodlí koulí a ani kokot se pak nepaří , takže za mě rozhodně trenky
Není to diskriminace ostatního spodního prádla? Jako by na výběr nebylo nic jiného. Ale pod kilt jedině jako správný skot :-)
Tak trochu kašlu na názor ostatních žen tý mojí se slipy líbí prý v nich mám boží zadek a boule v předu jí rajcuje...a jinak trenky jsou moc volný, hrozí přisednutí, koule se lepí na stehna, jediný na co jsou dobrý je na spaní... boxerky to jsou jen slipy s nohavičkou a v těch je moc vedro... ideální jsou slipy s vackem, dost místa , nikde se nic k sobě nelepí a drží na svém místě 🙂 a co se týče plavek tak ty mám taky slipovy, protože jít k vodě v kratasech je jako jít do solária a nechat ho vyple 🤣 a pak ten vtipnej bílej kus těla od pasu po kolena
Tak to já raději tanga ono je to téměř těm slipům cca podobné a ty výhody jsou jak říkáš.
Slipy je asi to nejhorší co může chlap nosit ;) A je jedno jakou má postavu či pero. Vždycky to vypadá stejně strašně
Z toho co kdo nosí mne zajímá jen jestli naostro, brýle nebo kontaktní čočky, protože mne zajímají hlavně oči :-)
Za mně jedině trenky, maximálně boxerky. Moudí v nich musí volně povlávat, ne být utlačováno látkou a potit se. Přiznám se, že když jsem kdysi v dávnověku viděl poprvé chlapa ve slipech, pomyslel jsem si nejdřív, že jde o úchyla, který si natáhl dámské spodní prádlo. Nikdy jsem to na sebe nevzal a nevezmu, i kdyby to bylo sebemodernější. .
Slipy neeee*385* rozhodne trencle nebo boxerky :)
Ahojky, neeee slipy . To je jako v 80 letech
Teď už jsou slipy o něčem jiném než v 80. Tedy pokud jsou značkové a ne od Vietnamců *3*
tady nejde o kvalitu ale vzhled.za mě prostě néé
Musim říct že slipy jsem nikdy na sobě neměl.
Já jsem extrémista, buď všechno nebo nic. Takže v létě chodím naostro a v zimě slipy přes trenky *14*
Když koukám na tvoje fotky, nevím jestli se s takovou výbavou do slipu vejdes
Co to je zas za moudro? Jako že ve slipech je málo místa?
trenky jsou na chuja bo se zařezávají do prdele.
Boxerky,ale záleží na jednotlivci, jak se sám cítí … i tak boxerky jsou na chlapech mnohem pohledově hezčí .
No, já nosím jen dámské kalhotky, protože se mi to prostě líbí! :)
Jojo ale ja misto celenky, vypada to lip jak pod kalhoty*22*
Nedokážu si představit, co by přítele donutilo si na sebe vzít slipy, má rád svojí volnost :D
presne tak volnost je dulezita proto celorocne chodim naostro
já jedině trenky nebo boxerky.slipy jsou fujky *22**22*
Beru, v trenkách musíš být k sežrání, ňam ňam. *4*
*3**3* já věděla že se najde dobrák který si všimne a bude reagovat takhle *3**3*
no joooo no,blbě jsem se vyjádřila noo *3**3*
Beru, v poho, prostě si si naběhla *4*, ale podívej se těch škarohlídů, co nerozumí legraci. *3*
jo naběhla.ale reakce jsou docela příjemné,jsem prostě šťastná povaha*22**22*
jo,koukám na ty dislajky...asi vím kdo to dělá...té osobě byly smazány všechny prudící profily,tak už má asi nové *3**3*
co naděláme,aspoň tu není nuda *22*
A co takhle panska tang*22*ja osobbe jen na ostro a kdyz je treba tak cerveny trenyrky a tilko zvyk z mladi*3*
Musím reagovat a zásadně nesouhlasit. Laťka je nastavena vysoko, uznávám. Takové krásné vytahané slipy jsou jistě zážitek. Tanga na chlapovi jsou taky supermegazážitek, výhercem z mého pohledu jsou ale jocksy... Pro mne je to nejhorší spodní prádlo. Naštěstí jsme každý jiný..😆
Jojo neni nad dobre padnouci Kilt*13*
Jojo clovek to tiz nikdy nevi co skryva*3*
Já mám hlavně na léto rád kvalitní elastické slipy. Nemám pak zapařená stehna mezi nohama.
no já spíš trenýrky, protože slipy jsou strašně nepohldný, hlavně na koule..
Přesně tak, když jste více vybavení, je to dost nepohodlný, lítá ze strany na stranu, překáží..
Právě,když jste víc vybavení,tak slipy podrží vše na místě a nic nelítá,chce to ale správnou velikost,aby nic neškrtilo,já to řeším nákupem o číslo větší,nebo slipy andrew christian,tam je vepředu hodně místa i na velké koule a ptáka*21*
mám hodně vytahané koule,tak nosím volné trenky,ale nad slipama jsem přemýšlel,zda ty koule udrží pěkně schované...
Vyhodit,ale proč?nosit trenky,tak nevím,podívej se na mojí fotku v plavkách,ty mám taky slipové,a jakou to dělá bouli,kdo má velké koule a ptáka,tak pochopí.*4*
ja mam trenky a boxerky ..ziadne ine...odporucam..
Tak tak, v létě chodím v šortkách většinou naostro.