Příspěvek byl uživatelem smazán.
Vubec to neni cileny primarne na nikoho, jen na otevreny lidi. Vstupenky pod ikonou listku na strankach akce. A tohle neni klasicky swingers a uz vubec ne klasicky swingers v ceskem podani. Zaplat panbuh, ze tu takova akce je. Kdo zna podobne akce v Berline nebo Londyne, ten to oceni, ze byť v mensim, ale se super atmosferou, je to i u nás.
Rozhodně se nejedná o swingers klub, je to spíše hudební klub, kde se šuká na parketě nebo před záchodky. Mají i speciální zamřížovanou místnost zařízenou asi více k hrátkám, za naší návštěvy ji ale vůbec neotevřeli, takže nemůžeme hodnotit. Jinak šatna nula (lze se převléct u vstupu za paravánem) a odložit si věci na lístek, dole potom místo šatny slouží odpadkové pytle, které se dají dát za bar (ale nikdo je nijak nehlídá) hygienické zázemí (sprchy, atd) také žádné a celkově čistota jako v hudebním klubu (takže taky žádná sláva) Představa hrátek na pohovce před záchody, která nemá žádný pratelný potah a kterou rozhodně nikdo moc často (pokud vůbec) nečistí a rozdávalo si to na ní desítky až stovky párů předtím, nás úplně neláká.
Sprcha je u zachodů, pokud vím :)
Ta zamrizovana mistnost se otevírá někdy ve 2-3 hod ráno. Je tam velká postel z omyvatelne kůže (koženky?) a pravidelně tam uklízejí i během akce.
A ano, M&H neni klasicky sw klub. Ale ani se tak nikde neprezentuje. Je to proste klub, kde se šuká, kde te napadne. V te poslední místnosti se to pravidelně dost divoce rozjíždí. Každopádně mně M&H (společně s Alternem) baví ze vsech pražských akci nejvíc. Atmosféra je díky dresscodu neskutečná :)
Ta zamrizovana mistnost se otevírá někdy ve 2-3 hod ráno. Je tam velká postel z omyvatelne kůže (koženky?) a pravidelně tam uklízejí i během akce.
A ano, M&H neni klasicky sw klub. Ale ani se tak nikde neprezentuje. Je to proste klub, kde se šuká, kde te napadne. V te poslední místnosti se to pravidelně dost divoce rozjíždí. Každopádně mně M&H (společně s Alternem) baví ze vsech pražských akci nejvíc. Atmosféra je díky dresscodu neskutečná :)
Tak to musí být chuťovka. Hlavně zrovna v takovém zařízení je za mě sprcha nutnost. Hygiena takové podniky asi moc neřeší, což je velká škoda.
Tak tam by jsme určitě nešli. To by musel mít každý dávku penicilinu
Ahoj na Milk&Honey party chodime pravidelne a musim rict, ze to je to nejlepsi co znam pokud se jedna o kluby. Ale neni to uplne klasicky swingers. Vice v SZ.
Ahoj lidi.S pritelkyni hledame swingers club ktery bychom pravidelne navstevovali.Mame nejvice zajem o muzske presilovky na dp.gang-bang.a podobne.Je mozne v tomto klubu oslovit muze a domluvit se ze na miste provedeme akce typu dp.gb.a podobne?Diky za odpoved
Ahoj, tak zajděte do Bunkru. Tak právě bývá více mužů, proto je tam často k vidění gb.
jo my skoro pokazdy.
4.9. kdo půjde se mnou? Pár nebo žena?
Nešla by nějaká slečna se mnou příště?
nevim jak tedˇo koroně. ale před tím to bylo tak, že jsme přišli do leclanu, zaklepali. někdo nás pustil. v šatně jsme si odložili,a šlo se po schodech dolu do baru, kde se mohl člověk předpít, nebo potkat s někým. o půlnoci se otevřel vstup do dalšího patra, tak už se platilo vstupný. a byl vyžadován nějaký dreskod. a dole jela party s DJ a normalne se sukalo už tam. na parketě, nebo v kabinkách. Je super tancovat nahatej :-)) A cca v půl druhý se otevírala poslední místnost, kam mohly jen páry.
Nevíte jak tam bývají oblečení muži? Chystáme se teď s kamarádkou v pátek a vůbec netuším, co si vzít na sebe.....vím jen, že džíny a mikinu ne :D...Vhodnější by bylo tedy formální oblečení? anebo něco jiného?...poraďte pls :D :)
dodrž dress code...většinou to byl (pro chlapy) na úvod oblek. do nižších pater už se lidé převlékali do erotičtějšího (zase dle dress code...např. black/naked).
na jedné z prvních párty jsem viděl, že špatně oblečený pár dovnitř nepustili, ale pak se to trochu rozvolnilo (místo obleku stačila společenská košile, plátěné kalhoty, polobotky)
nicméně jsem tam asi 4 roky nebyl
na jedné z prvních párty jsem viděl, že špatně oblečený pár dovnitř nepustili, ale pak se to trochu rozvolnilo (místo obleku stačila společenská košile, plátěné kalhoty, polobotky)
nicméně jsem tam asi 4 roky nebyl
Díky za informace.Takže sex,drogy,rock and roll.
Tak dekujem. Byli jsme skoro vsude mozne ale v Le Clanu jeste ne

Jo, je tam sex. O tom to přece celé je, né?
Milk&honey
le clan