Dildo, ale ake, to nenapisem, reklamu by som robit nemal.
(upraveno)
Ja som kupil satisfyer men a je super.Daju sa aj menit vlozky tak vzdy sukam inu kuddicku
Osobne mám rada, keď sa dostane do mňa niečo iné ako je určené do mušličky. Veď domácnosť toľko možností ponúka
Womanizer malo používaný, vibrator a prisiavaci dildo a ten sa často používa
Nedám dopustiť na clit satisfier......alebo womanizer.Ide o klitorialny vibrator.Ma taku silu,ze jed som poriadne nadrzana,urobím sa sama aj do 20sek.Nieco úžasné!A s partnerom spolu s fistingom je to ešte uzasnejsie!
jadore, u nás presne tak isto 
Satisfier potvrdzujem aj ja, funguje úžasne...
Skúsil som krúžok a par blbostí a pre partnerku vibrátor..tých sme zadovážili viac a zapajali sme ho často do nášho sexu..AŽ sme si zadovážili "Živý Vibrátor" sex-kamoša z tohto portálu a zapojili ho...ÁNO,je to už iný level,ale čo sa vibratòru týka či "Sex-Hračky" zatiaľ myslím ešte lepšiu než "skutočnú"nevymysleli..aspoň podľa nás )) Všetko dobré prajem,hlavne veľa Hračiek,Hrania,každému podľa chuti..
A aké sú skúsenosti z tým krúžkom?
Myslene asi klasicke kružky /či už kožene, kovove, gumene/..služia skôr na stiahnutie penisu, varlat, zabránia odtoku krvy z penisu,, vzrušenie je intenzivnejšie,,
Ahoj ..aj moja zena ma svoje vibratory aj dilda ...ale sa bez prezervativum nepouziva
To je docela rozumné. My sme tiež mali podobnú skúsenosť. Kupili sme vibrátor z original sexshopu a bez gumy ju to s ním proste páli. Bohvie čo to Číňania používajú za silikón. Čiže keď kupujete niečo cez aliexpress a podobne tak je to určite dobrý nápad natiahnuť na to gumu. Výhoda: ušetríte za lubrikant.
Ahojte... pre chlapa to je tazsie, ale pre nu mozte pouzit cokolvek z domacnosti co ma vhodnu velkost a tvar :)... mna osobne viac vzrusi, ked mam dnu strcene nieco ine ako vibrator a podobne :)
Dúfam že najviac ta vzruší muž 😜
Co si tam strkas najradsej?
Presne ako pise romana. Ono mnoho zien protestuje ale co sa moze stat ked das na uhorku kurluricu alebo deodorant gulickovy kondom?
https://fancybondage.com/collections/urethral-toy/products/penis-urethral-plug-for-men-urethra-dilators-sound-vibrator-male-masturbator
Caute, snáď som v téme. Obzerám sa po análnom kolíku. Ale aby sa mohol použiť aj na bežnú prechádzku napr. Aby splnil účel a ostal tam kde sa zasunie. ;-)
Tak to je fantasticka hracka.super
Skuste analny kolik pre nu, u nas to spravilo divy 😀
Toto ma veľmi láka. Zatiaľ som nemal možnosť to skúsiť... samozrejme pre ňu.
Jo, buttplug ja zaujímavá vecicka
Potvedzujem,pouzivam.....krásne pripraví a rozšíri analny otvor

Aké hračky používate?
Hračky, pomôcky,pre pár...
Hľadáme niečo vzrušujúce pre oboch. Máme pre partnerku už dildo,a pre partnera erekcny krúžok.Radi by sme našu malú zbierku rozšírili.
Ďakujeme 😇