Braňany u Mostu :)

Kdo jezdí ? Opalujete se s plavkama nebo bez?

:))..................................
By mě zajímalo, jestli sem chodí pán s brejličkama a stříbrnou Oktávkou, co u mě na příjezdovce v lese občas klátí tu mladou holku *3**3*

A pokud jo, tak počítej s tim, že příště dostaneš přes držku, až tam zase necháš ty petky a ubrousky *23*
Je fakt smutný, co jsou tam některý lidi schopný po sobě nechat...
123466a dál že ty budeš ekolog viď? Úplně si tě dovedu představit jak tam šmíruješ a závidíš že oni šukají a ty jen honíš. A oni tam pak zapomenou láhev s pitím taková drzost viď? To dá rozum musíš je zato potrestat. Jsi borec.
Kdyby to byla jedna zapomenutá lahev... Začíná se to tam hromadit a je to celkem nechutný. 69pro69 - tobě to takhle vyhovuje?
Brácho já tam ještě nikdy nebyl se vám všem omlouvám.
Ale hovno. Je to muj pozemek, nikoho nešmíruju. Jdu kolem a vidim. Jak by bylo tobě, kdyby u tebe na zahradě někdo nechával odpadky? A žádný "zapomenutý" věci to nejsou.

A závidět někomu, že si to musí jezdit rozdávat (asi tajně) do lesa na zadní sedačky, místo postele? To fakt ne *3* Naopak - když to vypadá, že se tam šuká, tak to těm lidem přeju. Protože vim, že občas to chce fištrón, nějaký klidný místo najít. Sám jsem bývával za dob sexu v autě občas vyrušen a příjemný to nebylo *22* (upraveno)
Mně ten bordel, co tam lidi nechávají vadí... Ale jen pro upřesnění, jsi KERAIN, a.s.? A KERAIN, a.s. má rád bábovky?😄
Nikoliv, kolego *6* To jsi o cca 700m moc na jihu *4*
Nemám za plotem pískovnu.
Ten, kdo založil tuto diskuzí neměl jistě na myslí soukromou zahradu, ale pískovnu. To.nic nemění na tom, že na pískovně se dělá bordel...
Kdyby ten, kdo založil tuto diskuzi, napsal Pískovna, tak to sem nepíšu. Protože jsou v Braňanech ještě další 3 místa ke svlažení a diskuze se jmenuje Braňany u Mostu, myslel jsem, že i tato by sem mohla spadat.

Příspěvek byl věnován onomu konkrétnímu jedinci, který pokud sem chodí, určitě do diskuze s tímto názvem zavítá. A ostatní moudří myslím pochopili, co jsem tím chtěl říct. Kdybych věděl, že se v tom někdo bude hrabat jak chudá holka ve věnu, asi aby byl zajímavej, tak to vůbec nepíšu *4* (upraveno)
Bez... (Zadat se musí minimálně 30 znaků...😆)
Zalezi kdy, zalezi s kym. Pres den v kratasech, autem stojim u toho zakazu u letiste, vecer jezdim na kole nebo pesky a koupu se bez *114*
Už byl někdo letos ?……………………………
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Je tu ten odvážlivec, co si ho dnes odpoledne proháněl před cyklistou? *49*
Dějou se tam večer nějaký aktivity? *92**362**87**63**71**18*
Kromě pálení kabelů v lese nevim. Já se chodim koupat *3*
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Dík za pozvání, ale to je asi trochu "divný", ne... *3*
Jo paintball, promítání krtečka na velkým plátně a waterboarding *334*
Večer to tam musí být taky dobrý :)