Žalud, Hříbek, Bambulka

Velikost žaludu vs Velikost penisu

Chci se zeptat žen, jak, kdy a jak moc je pro Vás důležitá velikost žaluda - výrazného žaluda? Při orálním sexu, kdy ho máte jako lízátko a hrajete si s ním, olizujete ho, sajete ho, zoubky ho dráždíte..? Nebo je pro Vás lepší aby při sexu pěkně ojížděl okraj prcinky nebo ho raději cítíte v sobě hluboko, výrazně, kdy vám vyplňuje hlubiny ráje a pěkně vám cinká na zvonek? A jak se díváte na obřezaný penis, na co víte, že se s ním můžete těšit nebo jestli je nějaké naopak, že se na to těšit nemůžete?
Je jim úplně jedno, co jim tam strčíš, že? *124* Klidně to může být vybitá tužková baterie.. Proč si kupovat vibrující hračku, když můžou ušetřit *9* A když jim tam něco strkáš ty, rychle napočítat do pěti, ať to mají rychle za sebou.. Já třeba vím, že samozřejmě když toho muže mají rády, tak je jim to "skoro" jedno, co jim tam strká, ale přeci i ony ten sex nějak vnímají. Některé to mají rády na kraji, jiné hluboko a jiné pěkně vyplnit šířkou. Proto se ptám žen, co upřednostňují.
a ty jsi žena že to tak jistě víš?
tvl ty mě fakt bavíš *3**3*
víš hovno o tom jak žena žalud cítí a co se jí líbí
zaráží mě že najednou věříš tomu co ženy píšou,vždyť podle tebe jsou všechny pokrytecké a lžou
v celkovém kontextu vnímání muže,penis samozřejmě neřeší,ale každá žena má své představy o vzhledu penisu.
Nejhezčí je žalud s nasazenými gumovými kroužky. Připomíná mi píst motoru s těsnícími kroužky, jak jezdí ve válci nahoru a dolu a nahoru a dolu a zase nahoru a dolu... *3*
Není důležitá, rozhodně ne tak, jak by sis přál ty... tvůj příspěvek působí jako skrytá "reklama" na ten tvůj - který ocení zdejší honibrkové apod...
Dík za konečně věcný komentář, ne jako kolega nad tebou, který tu objíždí snad většinu témat ve fórech a radí, kde co se mu a nelíbí, zavádí dané téma úplně někam jinam a asi si je toho zčásti vědom a omlouvá tím, že tam vkládá vygebený smajlíky.. :-D :-) :-O Ale já to nechtěl jako reklamu na sebe, vím, že jsou jiní, kteří ten žalud mají větší a výraznější, já chtěl jenom ukázat, že jak ženy hodně uvádějí, není pro ně důležitá až tak délka, ale spíše ten průměr - tloušťka penisu. Tak mě jenom zajímá, že když má někdo výraznější bambulku, jestli to ženy hlavně tam dole víc cítí a prožívají jinak, než když má někdo malého žaluda třeba kvůli tomu, že ho má svěřeného pod kapucí. Otázka byla HLAVNĚ pro ženy, aby nám zde sdělily své pocity.. Při tom pumpování rozkoše!
pro mě je třeba vzhled žaludu důležitý dost.mám ráda velké a výrazné žaludy.
v kundičce je krásně cítit a když jezdí jen přes okraj,je to boží
no a o kouření ani nemluvím....je to nádhera*4**4*
Moc děkuji za pěkný komentář. Krásně si to popsala, vůbec by mi nevadilo, kdyby to bylo delší, věřím, že nejsem jediný. Určitě tím někoho inspirujeme k nějaké vydařené akci :-)
... honíš?........ třicet znaků.....
Pánové, já jsem sem napsal tohle téma, aby na něj reagovaly ženy, případně nějaký ten aspoň trošku rozumný muž a ne kdejaký Ferda, kterému jsem svým příspěvkem šplouchl na ten jeho maják. Nevím ale, na který maják, jestli na ten v kalhotách nebo na ten ne moc dobře použitelný úplně nahoře. O použitelnosti toho dole ty komentáře majitelů taky dost vypovídají.
Jak mají reagovat ženy, když se na těchto stránkách téměř nevyskytují...?! *4*
Ty jsi tu hloupost napsal aby nahodou nektere slepa obdivovala ten tvuj a ty si mohl mastit brko u te odpovedi *3*
No jeje, ty jsi nam tu vubec nechybela *3*
tvl co ty máš za problém pořád? téma se tě netýká a jenom každého urážíš ponižuješ a vysmíváš se.tipuju to na pořádnou obsesi.měl by ses léčit
Ale no tak ty muj osobni Poltergaiste, vem si pilulku *3*
To by mě nikdy nenapadlo. Proč se nepředvedeš ty, teda aspoň kromě těch komentářů. Dej si sem fotky a vytvoř taky třeba nějaký ten příspěvek a uvidíme.. *4*
Ano, mym celozivotnim snem a poslanim je potreba si vyfotit ptaka a dat si ji do profilovky *3* jak ja bez toho vubec mohu existovat?*22*
Maji rady vsechny velikosti a tvar, teda krom toho tveho *3*