Kontrola manželovy sexuality

Máte někdo zkušenosti?

Hrajeme si s omezováním sexuality manžela, jako je masturbace jen se svolením a podobně. Dodává nám to v manželství takovou novou jiskru. Nemáte s tím někdo také zkušenosti?
Myslím že se to týká jedné libustky. S tímto omezením manželovi sexuální činnosti počítá pokročilejší fáze kandaulistickeho vztahu.
Ano, ale zároveň i nemusí... Myslím si, že sex může v manželství probíhat normálně, nebo spiš i častěji...
Ahoj, klicka je hezky zacatek. Manzel tim chovanim podnecuje tvoji touhu po jinem muzi:-) muj nazor. Take si myslim, ze vas vztah muze postupne prerustat v kandaulisticky.
Tak budeš muset manželovi koupit klícku
Klicku má :-) hrajeme si nejrůznějšími způsoby. Jde o to,že sexuálně se smí projevovat jen se mnou. Buď musím být přítomna,nebo se musí aspoň zeptat. Je to intimní a pro něj vzrušující. Jde o určitou jedinečnost. Tak nás zajímalo,jestli to někdo taky takhle " vede".
Moje žena se před pár dny rozhodla, že budu doma chodit pouze v dámském oblečení a budu zamčen/a v klícce. Už ji pár dnů mám a je to na jednu stranu hezké, na druhou jsem velmi nadržený/á, ale prý mně ji sundá až po 14 dnech. Mohu ji zatím jen vylízat. Tak se tu snažím zjistit, jaké s tím máte zkušenosti vy nebo někdo jiný.
Je to o tom, jak ti (vám) to vyhovuje. Já jsem zkoušel různou dobu bez sexu (samozřejmě tím myslím i bez honění) a nakonec jsem usoudil, že tohle nechci. Chlap, který je nadržený se nechová normálně. Prudké výkyvy nálad, změny chování, nemožnost se soustředit na běžné věci, atd... Je toho celkem dost. Když víš, že pár dní bez sexu bude odměněno, chováš se ke své ženě jako k princezně. Galantně, uděláš jí, co jí na očích uvidíš. Pokud ale abstinence nebere konce, začneš být nasraný a protivný. Nastanou výše zmíněné výkyvy nálad. Ale někdo je prý pod zámkem, i dlouhodobě, krotký jako beránek, je to individuální. Totiž ještě je tam spousta jiných faktorů, ale spíše je to na vás. Vyzkoušejte, uvidíte.
A jaké omezení používáte na tebe?
Klícku používáme už několik let a pořád vzrušující zábava pro oba. Hodně též používáme masturbaci.
Jestli má klícku tak ti asi už moc neporadím zase takové zkušenosti nemám se omlouvám
S tím velmi souhlasím, je pouze na partnerské dvojici, či trojici a nebo i více, chcete-li, čemu se bude ve své intimně oddávat.pakliže to vyhovuje všem neexistují hranice.
Tak mě žena kontroluje sexualitu tak, že když jede na služebku, tak mě ráno předtím pořádně vyšuká *10**11**17*
A jak to vypadá s kontrolou tvojí sexuality?
No právě, že to zkoušíme a jsme na začátku, hledáme zkušenosti a jaký to má dopad na vztah...
Začíná to kontrolou sexuality, ježkem v kleci a ve finále se už jen bude dívat jak si to rozdáváš s jiným *4*. Nic proti, pokud se vám to bude oboum líbit *5*
Nebude. Nikdy jsme partnery neměnili a ani to není v plánu.
Dokud to bude ve formě hry, tak super zpestření.

Jakmile se z toho stane Tvůj nástroj k jeho ovládání/trestání/dělání fórů, tak přijde frustrace a nasrání. (upraveno)