Lom u Bezděkova/Rožmitál. Buď vychytáte čas, kdy tam nikdo nebude a nebo si vylezte napravo nahoru a tam se můžete slunit bez plavek, aniž by na Vás zdola bylo vidět, jen skokani ze skály z levé části si užijí výhled. Do vody jsem tam zažila lidi jen v plavkách, což se ale nevylučuje s možností, že by to šlo i bez nich 😉
Díky, ten Lom určitě vyzkoušíme, budeme v Rozmitale, není to daleko

Příspěvek byl uživatelem smazán.
...určitě ten biotop je lepší než ty " přechlorovany " bazény..když tak budeme jezdit tam. Hezký počasí by mělo ještě tento týden vydržet. Snad
.

Díky za info. Taky jsem koukal na net a nic "nahýho" jsem v okolí Rozmitalu nenašel. Možná pak Slapy, Orlík...ale to už budeme mít trošku z ruky. Nebo dolů na Skalicny rybnik...je to někde u Písku. No, uvidíme.
Ahoj, a kde na Slapech? Je tam nějaká nuda?
Moc dobrej byl vzdycky Loužek Maly chlumec u hostomic super v lese ale dlouho jsem tam nebyl nevim jaka bude voda
A samozrejme Chaloupky tam jsem videl jednou i nahou kocku co se nabala svliknout mezi textilakama
Já se koupu nahatej v Berounce:)
Pak ještě Malý chlumec...tam je hezký lesní koupaliště.
Ale není to určený pro nudisty...jen je tam málo lidí, někdy nikdo:)
Pak ještě Malý chlumec...tam je hezký lesní koupaliště.
Ale není to určený pro nudisty...jen je tam málo lidí, někdy nikdo:)
No jo, ale Berounka je tak 15 km od Brd. Možná i víc. Malý Chlumec je taky docela daleko. V Hořovicích je venkovní aquapark, tam je to docela pěkný, v Bohutíně hned na okraji obce směrem do Brd je koupaliště, u Bezděkova je lom, taky dobrej. Bez plavek jedině snad v něm. Na protější straně je takovej malej plácek a jsi tam krytej skálou. Ale je to fakt tak pro dva lidi. Je to tam malinký. Takže přijít hned ráno.
Jo a ještě je koupaliště v Obecnici a samozřejmě v Příbrami.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Tak teď nevím. Spletl ses, nebo se do mě sereš? Já jsem mu řekl že v Brdech se koupat nemůže a vyjmenoval jsem mu tady pár oficiálních veřejných koupališť, tak co s tím máš za problém?
Přímo v Brdech snad nikde. Všude je tam zákaz. A nepodceňuj to. Policajti tam mají drony kterými se přesně na tohle zaměřují. Koupání a stanování. Pokuta je myslím 5000. Takže ti nezbyde nic jiného, než nějaká koupaliště v okolních vesnicích.
Brdy
Nahé koupání