Ahoj, libi se vasim partnerkam, kdyz jim pri pohlavnim styku v poloze na konicka nebo zezadu date prst do zadku? Delate to? Ja to mam rada i pri oralnim sexu ke konci. Nekdy si rikam, jestli je to obvykle nebo uz prasacke.
Ahoj, prst do zadku strkám vždy při pohlavním styku, hlavně zezadu a při lízání protože mě to vzrušuje ale momentálně jsem koupil skleněné dildo velké jak prst které hezky klouže a nebolí v zadečku takže doporučuji - análnisvez.cz myslim :)
Manželka je stydlivá, análek nehrozí, ale s tím prstem jsem to zkusil a dnes je to již několik let součást naší soulože. I lehká masáž věnce s přelíznutím prdelky v rámci předehry je ok, ale musí na to mít náladu někdy se zbytečně stydí. Je to celkem zajímavé, protože kundu roztahuje, nechá se vylízat, vystříkat, prstovat... Ale u té prdelky je pořád opatrná, takže díky aspoň za ten prstík.
Myslím, že na tom není nic neobvyklého. Ta moje to taky tak má ráda. Někdy tam místo prstu má při sexu i anální dildo. Několikrát jsme to dělali i do prdelky a v pohodě. Pokud s tím ani jeden z vás nemá problém, tak je to v pohodě.
pro chlapy stale tabu, ale taky si to uzivam, kdyz mi holka kouri a pritom ma prsty v mem zadecku.
Orgasmus je intenzivnejsi a trva dele... urcite doporucuji
Ja prst do zadečku u souloži nezasouvam, když už tak u lizani. Jednou jsem měl anální kolík v sobě při kouření a je to bomba, prožitek je pak mnohem silnější
Je to perfektní a vzrušující pro oba u ženy to urychlí orgasmus stačí při orálním sex a konci zasunout hezký namazaný Paleček ahead se dostaví vyvrcholení. A jak jsem se díval na váš Nick musím vás pochválit moc krásný fotky Ivy a nedivím se že to máte rádi když máte rádi i anální sex děláte to dobře vše co je příjemné je bezva a nemáme se nic upírat žijeme jen jednou
Kdysi jsme tomu u nás říkali "prcání po moravsku" - Moraváci, odpusťte, pokud se vám toto označení nelíbí, ale já si ho nevymyslel. Osobně si myslím, že na tom je toho moravského asi jako španělského na španělském ptáčku... Prostě někdo to má rád a jiný ne. Vynucovat si to na partnerce je ovšem blbost, ale pokud se to líbí i ji, proč ne?.
Libí se jí to a to i přes to, že anal vylozene nedelame. Prst tam zboznuje a pero na krajicek nebo ji tam tlacit taky. Mam to takovou pojistku na zarucenej orgasmus 😀
Jo máme to rádi já to dělám manželce a ona mně je to super nevidím v tom žádnou špatnost. Když jí ho tam strčím tak je na pokraji orgasmu. A když to vyměním za robertka tak se hned udělá je tp pecka
A proč řešíte jestli to je ženská nebo ne? Prostě se zapojte do diskuze nebo ne. Nevidím důvod proč tady zamrdat celé fórum dohadováním jestli má čuráka nebo piču. Si připadáte lepší nebo něco? Někdo by si na to téma tu diskuzi třeba i přečetl kdyby do ní lidi normálně psali, takhle tady tím posíláte tu úroveň místních diskuzí sami do hajzlu.
Tak třeba já konkrétně nemám rád lháře a podvodníky. A už vůbec ne honibrky, vydávající se za ženy. A to přesně je zakladatel tohoto stupidního vlákna.
Pokud někdo kurví a zapleveluje toto fórum, tak jsou to jen tyhle individua, co sami nevi co mají mezi nohama
Proc bych byla honic? Divite se, ze je tu malo zen, a kdyz se nejaka osmeli s dotazem, tak je pro vas muz. Potom to tu mate jen muzskou particku. Navic u teto otazky je snad fuk, kdo ji poklada, ne? Delate to svym zenam? Libi se jim to?
Proc je to do oci bijici? Na jinem foru zeny psaly, ze je to nechutna praktika, mne se to libi, pripadam si pak jako nejaky uchyl, kdyz ostatni zeny by si to nenechaly. U nas s tim zacal manzel, ja si o to nerikala.
Pokud si řádně vyprázdněná a umytá prostě čisté pokud si dáš výplach máš to se zárukou když se ti tam vejde prstu nic nejde to najednou to je jasné ale potom si můžeš dopřát anální sex některá říká že je daleko lepší a intenzivnější prožitek.
Ve své podstatě, pokud to nechceš šukat tak je jedno jestli to je Pepa s červeným nickem nebo žena co toho moc nezkusila. Já se to šukat nechystám, tím pádem je mi fuk kdo se ptá. Jestli se jedná o pepu který se u toho ukájí, tak mě to vůbec netankuje, jelikož samotná registrace na amatérech znamenala dobrovolný vstup do komunity úchylů, pedofilů, fakepodnikatelů a všemožných podivuhodných existencí
Prst v zadku pri pohlavnim sty
Mate radi?
Orgasmus je intenzivnejsi a trva dele... urcite doporucuji
Pokud někdo kurví a zapleveluje toto fórum, tak jsou to jen tyhle individua, co sami nevi co mají mezi nohama
Neuraž se, myšleno jako vtip...
Není těžké na to přijít.....
Buď se přepni na modrý nick, nebo se ještě jednou pořádně podívej do spoďárů...
Vždyť je to tak do očí bijící
Už vidím jak se ženská ptá jestli nemá prst od hov.a
Tohle je učebnicovy Pepa, Franta, Tonda...
Asi tak jako já
Vždyť je to tak okaté