Prst v zadku pri pohlavnim sty

Mate radi?

Ahoj, libi se vasim partnerkam, kdyz jim pri pohlavnim styku v poloze na konicka nebo zezadu date prst do zadku? Delate to? Ja to mam rada i pri oralnim sexu ke konci. Nekdy si rikam, jestli je to obvykle nebo uz prasacke.
Ahoj, prst do zadku strkám vždy při pohlavním styku, hlavně zezadu a při lízání protože mě to vzrušuje ale momentálně jsem koupil skleněné dildo velké jak prst které hezky klouže a nebolí v zadečku takže doporučuji - análnisvez.cz myslim :)
Manželka je stydlivá, análek nehrozí, ale s tím prstem jsem to zkusil a dnes je to již několik let součást naší soulože. I lehká masáž věnce s přelíznutím prdelky v rámci předehry je ok, ale musí na to mít náladu někdy se zbytečně stydí. Je to celkem zajímavé, protože kundu roztahuje, nechá se vylízat, vystříkat, prstovat... Ale u té prdelky je pořád opatrná, takže díky aspoň za ten prstík.
Děláš dobře že jsi dopřeješ všechno co je ti příjemné není na škodu jsi před souloží vložit i anální kolíček krásně tě to nastartuje
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Sex milujeme,uvolnit se dokážu,ale opravdu jako žena si svůj zadeček pečlivě braním..jsem žena,ale fakt tohle nemusím...Monca...
Myslím, že na tom není nic neobvyklého. Ta moje to taky tak má ráda. Někdy tam místo prstu má při sexu i anální dildo. Několikrát jsme to dělali i do prdelky a v pohodě. Pokud s tím ani jeden z vás nemá problém, tak je to v pohodě.
Asi je to normální, stejně jako anální sex. Ta moje tam mívá i orgasmus. Ale ta ho má vždy všude a moc krát.
pro chlapy stale tabu, ale taky si to uzivam, kdyz mi holka kouri a pritom ma prsty v mem zadecku.
Orgasmus je intenzivnejsi a trva dele... urcite doporucuji
Ahoj je to fajn záležitost. M*3**3**243**243**243**243**243**243**243**243**243*
Příspěvek byl uživatelem smazán.
>Bogboobs< Kdo je ten čurák? Koho myslíš?
Ja prst do zadečku u souloži nezasouvam, když už tak u lizani. Jednou jsem měl anální kolík v sobě při kouření a je to bomba, prožitek je pak mnohem silnější
Ahoj. Ano, většině žen se to libi
Je to krásný rád to taky dělám když mojí lizu tak ji pritom sukame prstem kanál a řve slasti a má silnější orgasmy
Rád manželce lizu zezadu obě dírky, při lítání kundicky ji strčím prst do zadečku, má to rada
Ano 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍🚓🚓🚓🚓🚓🚓🚓miluju
Jj,je to super. Nemáme stim žádnej problém
je to vzrušující a máme to rádi
Je to perfektní a vzrušující pro oba u ženy to urychlí orgasmus stačí při orálním sex a konci zasunout hezký namazaný Paleček ahead se dostaví vyvrcholení. A jak jsem se díval na váš Nick musím vás pochválit moc krásný fotky Ivy a nedivím se že to máte rádi když máte rádi i anální sex děláte to dobře vše co je příjemné je bezva a nemáme se nic upírat žijeme jen jednou
Me se to líbi moc...........................
Je to fajn my to mame radi, ako sucast trtkacky priam neodmyslitelna.
Kdysi jsme tomu u nás říkali "prcání po moravsku" - Moraváci, odpusťte, pokud se vám toto označení nelíbí, ale já si ho nevymyslel. Osobně si myslím, že na tom je toho moravského asi jako španělského na španělském ptáčku... Prostě někdo to má rád a jiný ne. Vynucovat si to na partnerce je ovšem blbost, ale pokud se to líbí i ji, proč ne?.
Manželka to miluje. Moc jí to vzrušuje
Libí se jí to a to i přes to, že anal vylozene nedelame. Prst tam zboznuje a pero na krajicek nebo ji tam tlacit taky. Mam to takovou pojistku na zarucenej orgasmus 😀
Jo máme to rádi já to dělám manželce a ona mně je to super nevidím v tom žádnou špatnost. Když jí ho tam strčím tak je na pokraji orgasmu. A když to vyměním za robertka tak se hned udělá je tp pecka*277*
Je to supr a oboustrane doporucuju tak nejak nas to vypruzi do orgace
Používáme prstík oba dva. Je to super
Žena si ho tam bohužel strčit nenechá ale mně ho tam občas strčí a je to super.
Ano palec nebo dva prsty ji se to moc líbí
a proč mu na to reagujete? je to dalši pošuk schovany pod červenym nickem a ukaji si svou mizernou fantazii nad komenty *293*
A proč řešíte jestli to je ženská nebo ne? Prostě se zapojte do diskuze nebo ne. Nevidím důvod proč tady zamrdat celé fórum dohadováním jestli má čuráka nebo piču. Si připadáte lepší nebo něco? Někdo by si na to téma tu diskuzi třeba i přečetl kdyby do ní lidi normálně psali, takhle tady tím posíláte tu úroveň místních diskuzí sami do hajzlu.
Tak třeba já konkrétně nemám rád lháře a podvodníky. A už vůbec ne honibrky, vydávající se za ženy. A to přesně je zakladatel tohoto stupidního vlákna.
Pokud někdo kurví a zapleveluje toto fórum, tak jsou to jen tyhle individua, co sami nevi co mají mezi nohama *2**3*
Dle tvého profilu ti je 102 let. Dle tvé logiky jsi kundaprolhaná co zpleveluje tenhle server :D
Neuraž se, myšleno jako vtip...
Vy odtud zeny primo vyhanite, jak vidim.
Ženy ne. Pouze honiče v červeném kabátě *1*
Není těžké na to přijít.....
Buď se přepni na modrý nick, nebo se ještě jednou pořádně podívej do spoďárů... *2*
Proc bych byla honic? Divite se, ze je tu malo zen, a kdyz se nejaka osmeli s dotazem, tak je pro vas muz. Potom to tu mate jen muzskou particku. Navic u teto otazky je snad fuk, kdo ji poklada, ne? Delate to svym zenam? Libi se jim to?
Mně to je třeba jedno kdo to píše, ale dovoluji si připomenout, že zde na foru a na blogu je převaha žen a naopak bych řekl, že ony vyhání muže *4**3*
Asi mi to nikdo nebude věřit ale zakladatelka této diskuse Susylefty je žena.
Ale ono tu není málo žen. Myslím skutečných žen. Jen se nám tu občas zjeví takový červený Pepan. Něco jako ty *1*
Vždyť je to tak do očí bijící *3*
Proc je to do oci bijici? Na jinem foru zeny psaly, ze je to nechutna praktika, mne se to libi, pripadam si pak jako nejaky uchyl, kdyz ostatni zeny by si to nenechaly. U nas s tim zacal manzel, ja si o to nerikala.
Vůbec nejde o fórum či o tu praktiku. Jde o tvoje naivní vystupování za ženu. To je přímo do očí bijící *24**9**2*
proč pořad tvrdiš že jsi žena? ale jo vlastně dneska už mužeš změnit svou gender identitu *3*
Je to normální, i stydlivější povahy si po prvním pokusu řekli o repete.
A nevadilo vam, ze jste ten prst meli trochu spinavy? Nebo byl cisty? Ja se radeji pak nedivam a delame, ze nic.
Pokud si řádně vyprázdněná a umytá prostě čisté pokud si dáš výplach máš to se zárukou když se ti tam vejde prstu nic nejde to najednou to je jasné ale potom si můžeš dopřát anální sex některá říká že je daleko lepší a intenzivnější prožitek.
Tak se podívej jestli ho ma špinavý a jestli jo tak mu ho olizej, vždyť o ho... jde.
Pokud zrovna nepotřebuješ na velkou tak prstu nic závažného nehrozí. Schválně si to sama otestuj ;)
Že mu to žerete..... Zakladateli *1**3*
Jak má tohle člověk poznat?
To si děláš srandu? Zakladatel je žena asi tak jako já *3**3**3*
Už vidím jak se ženská ptá jestli nemá prst od hov.a *385**9*
Tohle je učebnicovy Pepa, Franta, Tonda... *2**1*
Takto by se fakt ženská neptala.. Vzrušuje to hlavně jeho... Teď se skvěle baví. Ale neříkám... I ženám se to líbí.
No vidis, jsem zena a ptam se takto.
pokud si žena tak není problém si ověřit profil a to ještě dnes *4*
Ve své podstatě, pokud to nechceš šukat tak je jedno jestli to je Pepa s červeným nickem nebo žena co toho moc nezkusila. Já se to šukat nechystám, tím pádem je mi fuk kdo se ptá. Jestli se jedná o pepu který se u toho ukájí, tak mě to vůbec netankuje, jelikož samotná registrace na amatérech znamenala dobrovolný vstup do komunity úchylů, pedofilů, fakepodnikatelů a všemožných podivuhodných existencí *4*
ty jsi kolem ženy nejel ani v ICE *389*
Prý jsem žena *1**1**1**3**3**3*
Asi tak jako já *1**1*
Vždyť je to tak okaté *9**385*