Však v profile hľadáš babu na občasný sex, takže už si rozhodnutý, že hľadás milenku.
Tak iné by si neurobil ani ty... Už toho bolo dosť
,...a okrem iného,..TY žiadnu ženu nemáš !!...turbo kokot zdeno z popradu,...čurák zakomplexovaný,...

Turbo kokot hovor sebe zakesák. Odkiaľ si vyšiel z lesa? Čítaj poriadne .
Ak máš ženu ktorú máš rád a sex raz za tri mesiace, ako píšeš, máš viac ako 80% mužov. Máte sa radi, ale ak nebude sex častejšie , nájdeš si milenku. To keby som bol Tvojej situácii a poviem to manželke tak budem mať milenku ale už nie manželku o ktorej môžem tvrdiť že sa máme radi.
Len vy dvaja najlepšie viete prečo je toho sexu menej, akú radu tu čakáš. Buď sa porozprávate a ak sa máte radi a nie sú iné zdravotné problémy tak sa to môže zlepšiť na 3x za mesiac. Alebo ak sex je to najpodstatnejšie a preto si sa oženil treba sa rozist a ísť za tým čo mi najviac chýba ku šťastiu.
Možno sa už tak nemáte radi, ako si myslíš, manželka už netúži po sexe a ty hľadáš milenku.
Len vy dvaja najlepšie viete prečo je toho sexu menej, akú radu tu čakáš. Buď sa porozprávate a ak sa máte radi a nie sú iné zdravotné problémy tak sa to môže zlepšiť na 3x za mesiac. Alebo ak sex je to najpodstatnejšie a preto si sa oženil treba sa rozist a ísť za tým čo mi najviac chýba ku šťastiu.
Možno sa už tak nemáte radi, ako si myslíš, manželka už netúži po sexe a ty hľadáš milenku.
Skús namiesto fňukania, honenia a hladania milenky na internete jej umyť riady, upratať, zamakať na svojom zovajšku a postave, prekvapiť kyticou, šampanským a komplimentom, pomasírovať jej nohy či pozvať na večeru.
Upratať, upracem alebo pomôžem, kvety ma minimálne 2x do mesiaca, masáž odomňa miluje, lásku jej prejavujem, pekné slová odomna tiež počuje.... 😉
Pičovina od začiatku,..to si nevedel čo si berieš,..turbo kokot???,..

turbo kokot a to fest !!! to už ani neni možné čo tu sa objaví indivíduí
Ty si asi z jaskyne vyšla keď rovno urázaš človeka... 😉

Moja žena je asi frigidná
😞