Proč manželky podvádí

Proč manželky podvádějí

Rád bych slyšel upřímný názor žen, nechápu jednu věc mám rád svoji manželku 12 let jsme spolu,ale po nastěhování do nového baráku se mění asi ji ne přitahují ale byl jsem její první chlap ve všem nabídl sem ji ať se vyspí s nějakým chlapem protože já jsem nebyl o nic lepší ale to jsem spolu chodily , jelikož teď máme dvě děti a zázemí a starosti tak chuť na sex už moc nemá ale já pořád, když vidí druhého chlapa tak se směje a atd. Vy ženy to znáte,, děkuji za názory *6*
Jdou za větším tvrdším klackem, rozumej samcem. Nic vic. Nic min. Příroda
Většina žen je jako pes, jdou za větším párkem.
Je to skutečně příroda.
Opice taky hledá vždy silnější větev 😄
A fazole lepší kolik...................................................
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Kamarádky říkali ?
Nebo v jaké statistice se tohle vyčte?🙄🤔😄
Děkuji na upozornění na shodu přísudku s podmětem *22*
Nevím čím bych se měl bavit.....
Ženy jsou úplně stejné děvky, jako muži kurevníci. Tedy určité procento. V podstatě v tom není rozdíl.
Můžeš mi klidně oponovat do soudnèho dne, nic se na tom ale nezmění.
To radši rovnou přejdi k češtinářskè lekci *4*
Za prvé píšeš nesrozumitelně a za druhé nevíš co chceš.
Názory jsou fajn tady ale pokud ještě něco mužů dodat pokud žena v sobě nemá pokoru pro muže a toleranci bere vše automaticky hm já tu pokoru mám a se vším sem se jí v životě přiznal a omluvil a vynahradil i čas který sem věnoval práci a na baráku, ale co se jí týká vše uvaří uklidí a o děti se věnujeme oba a také uvařím uklidím a ještě s dětmi , když to řeknu ji proč s dětmi něco nepodnikne protože já dělám 12 hodin denně tak řekne , ale oni si to nezaslouží, jedno vím děti chtějí pozornost což u mně mají a ne zloby a ještě k tomu dokážu je přesvědčit ať za sebou uklidí nebo ať mi pomůžou, myslím si že člověk to musí mít v sobě ale má manželka má co dohánět, nebo vše bere povinnost což si myslím a proto mě to sní nebaví
Hm nejhorší je že je tvrdohlavá a myslí si že jsem nejchytřejší a bla bla dalo by se říct že je pro mě jako soupeř a né milujici žena a matka
To mu nechápu asi má chlapské geny 🙃🙃
Super téma, staré jako lidstvo samo. Proč manželky podvadi? Protože chtějí a můžou, je to úplně stejně jako u chlapů. Je to přirozené a my jsme naší smyšlenou monogamni kulturou tak trochu mimo mísu, přirozených pudů.
Je svět se točí kolem peněz a sexu i možná kvůli lásce
A tebe to nevadí? Asi máš pravdu
A čemu se divíš? Jste manželé a žena si vybírá manžela takového který ji zabezpečí. My ženy to děláme většinou tak, že než si nás ten dotyčný vezme, tak s ním šukáme, protože ho potřebujeme aby si nás vzal. Až si nás vezme tak už mu dáme jen občas, protože si najdeme bokem jiného.
Zkrátka, manžel není od toho aby s ním žena spala. Manžel je od toho aby ženu zabezpečil a na sex si najdem jiného.
ty vážně nemůžeš být ženská *378*
Beru, já patřím mezi ty které to řeknou alespoň na rovinu. Chápu že tímto se ženy většinou nechlubí, ale přiznejme si:
Která z nás by chtěla mit6v životě roli muže, když v koutku duše víme že manželství je pro ně většinou nevýhodné?
Manželé se starají o naše blaho a smetánku dostane nakonec jiný.
Ty jsi opravdu samice tura domácího.
začínám vážně pochybovat že je to samice
Vždyť víme jak to chodí. Je nás spousta žen ktere si vezmou chlapa, jen kvůli tomu že je zabezpečí. Proč ho odmítnout? Na sex si můžeme najít jiného bez ohledu jak je zabezpečený.
Vždyť se to děje všude kolem.
CHlap zbalí ženskou na auto a peníze a pak se diví že s ním nespí. A proč by měla, když ji balil na love? On ji nezbalil na to jaký je on sám, ale na to co má....
A dnes mladí borci balí ženské na auta, atd a pak se diví že šukají jinde.
Má to ještě několik doplňkových faktorů ve smyslu že obě pohlaví hrají hru na nejhezčí obal a pak se diví že obsah je nekompatibilní. Ale ano, nelze jinak než s příspěvkem souhlasit.
No konečně někdo, kdo má odvahu potvrdit že to tak opravdu chodí. Jenže to ví většina lidí ,ale nechtějí to vidět, protože je to vlastně vychcanost lidí a to moho lidí nechce vidět. Tak budou raději dávat mínusy a označovat mě za blbku.
To potvrzení má také svá Ale... jedním z nich je ze drtivá většina lidi to nedělá vědomě. Prostě se zamilují do toho obalu, a až ta iluze zmizí tak řeknou že on nebo ona se změnili. Že na začátku bolo vše jinak a lépe, což ale není pravda. Bylo to stejně, změnila se pouze perspektiva vlastního vnímání. Drtivá většina se proste zamiluje do iluze o tom jaký partner je, pak vystřízliví, následně začne hledat proč neodejít. A to víš, ekonomické aspekty, rodina a někdy i sociální/společenské postavení to je silný argument.
Zanášís každé vlákno tímhle nesmyslem
ty jses dobra blbka............
Číslo1,
měla mnohem vetší apetít než manžel , měla rada drsnější/vulgárněji sex-manžel byl vanilkový, do minuty byl hotov a problém nechtěl řešit. Anál byl pro něj fuj, ona ho měla ráda. Prostě musela vypustit páru.

Číslo2,
Manžel byl neustále pryč.

Číslo3,
Manžel byl do minuty hotov, snažil se uspokojit jinak ale to nebylo ono. Holka z toho měla depresi, sebevědomí 0, nadrženost 100%

Číslo4,
Manžel měl své koníčky, volný čas rad trávil s kamarády, nikam ji moc nebral, vypadal lépe než já, péro měl větší než já, s vydrží problém nebyl ale holce chyběla pozornost, pokec, kamarád a občas pohlazení.

Číslo5,
Nikdy nebyla Věrná déle než dva roky, ženská s mužským genem. Prostě sem se ji líbil.

Číslo6,
Měla se vdávat a vnímala to jak konec světa. Chtěla ještě něco zkusit? Nevím...

No jo, nezadané ženy jsou pro mne tabu. Těším se na ty dislajky 😉

Add.
Jedna věc byla zajímavá, spojovala je, ani jedna z nich v životě nezkusila vibrátor, od manžela ho proste nedostali a sami si ho kupovat nechtěli. Nevím jestli to má spojitost s nevěrou, je to jen postřeh.

(upraveno)
Ze stejnych duvodu jako muzi podvadi zeny...
Tak napr. Na prvnim miste je absolutni rozdilnost povah a nazoru.
Kdyz jeden prestane o sebe dbat...smyslem zivota se stane jen dobre se najist,napit...a ty nasledky jsou videt...prestane byt pritazlivy...neni to o tom,ze ten co podvadi je povrchni.....chemie prestane fungovat...:(
Dobře jsi to napsala je to tak
A co když o sebe dbá. Je pozorný, doma pomáhá se vším. O co jde pak?
A z jakého tedy*4*když už je to takhle napsané
To je fakt o ty šukačce? Já bych to chtěl co druhý den neříkám
V tomto případě se není čemu divit, ani jednou za pět let opravdu není moc.
Když jsem byl malej, tak jsme dělali to, že jsme zvonili lidem na zvonky a pak jme utekli.
Strašně jme se smáli tomu, jak jsou ti lidé nasraní.
Tohle je ten samý případ.
Tak co kluci !
Kolik vám je a kam chodíte do školy ?
No co dodat tolik pěkných názoru
Vše sem udělal masáže no vše byla v sedmém ale myslím si že to je na dobrotu na žebro tu
Ale děkuji za názory 🤗, jo a taky sem zvonil cizím lidem ale časem sem se omluvil
Tvl tady mě to baví 😂 sem rád že s někým komunikuji
Bude to mozna klise, ale presto to napisu. Zena se dvema detmi nepodvadi z pleziru. Vetsinou je to reakce na chovani muze. Muzi si tak nejak vseobecne mysli, ze staci domu prinest penize, postavit dum.. ale to je malo, malo v dobe, kdy jsou schopne se zeny financne zajistit i samy. Zamysli se nad tim, kolikrat ses svoji zeny za predchozi tyden zeptal, s cim mas pomoct, jestli neni unavena, jaky mela den. Kolikrat mela minuly tyden orgasmus a kdy jsi ji naposledy namasiroval a udelal snidani do postele. Ve zkratce a mene slusne - vytahni si hlavu z prdele.
A co když chlap dělá vše co ty píšeš *14*.Pak je v tom případě ta ženská rozmazlena blbka co si sveho neváží? Nebo jak to je
No ono nosit domu penize a mit cas na jine veci okolo moc dohromady nejde. Bud se venuji vydelavani penez a pokryti jejich potreb materialnich,rodinnych a nebo se venuji ji a to uz nejde vydelavat penize. Zeny trosku nechapou jak se veci maji a pak vymysleji hovadiny. Takze - kolikrat se ona zeptala jestli neni unaveny,s cim by mohla pomoct,jaky mel den? Kdy mu namasirovala zada a kdy udelala snidani do postele?? Moje ex si po 16 letech tohle neuvedomovala,vynutila si rozvod,myslela si jak ji bude lip. Dnes?? Ma tretiho frajera,kazdy rok to vymeni a ma porad hovno. A to neresim,ze do dnes neni schopna se majetkove vyporadat. Tak asi neni problem jen v tech chlapech.
Presne si to vystihol, zenske vsetko beru ako samozreju vec a opticky sa to javi asi tak ze muz pre rodinu nerobi nic. Lenze ten muz obetuje pre blaho rodiny to najcenejsie a to je cas cas ktory zena nevidi a ten cas bohuzial uz neostava pre nu ci deti. Lenze na dvoch konoch sa sediet neda, ak muz vypusti pracu ostane rodina bez penazi a co potom ? Zenska bude nadavat muzovi pre neschopnost sa postarat o nich. Muz rano vstane a premysla kde vziat peniaze, zena rano vstane a povie nechaj mi peniaze na nakup. Pre zenu nieco normalne pre muza sokujuce a potom aj ten sex ostava mimo. Netvrdim ze je to vsade tak ale asi vo vacsine rodin.
Tak at zahyba taky, no.
Rec byla o tom, proc podvadi zeny. Bud se s tim smirit nebo neco zmenit. Jina varianta neexistuje.
Bohužel s čím se setkávám já, tak s tím, že ženy zanedbávají své muže. Chlap je celý den v práci, přijde domů a nemá chvilku klid. Ženska si udělá děcko, nechá si postavit barák a hotovo, má všechno co chtěla. Nestará se o sebe, protože "nemá čas" a pak fňuká, že ji utekl za jinou. Tak ať se pak nedivi, já bych taky utekla. Samozřejmě nemůžeme nikdo z nás hodnotit situaci autorovi rodiny, nežijeme s nimi a nevíme, jak to u nich je.
No jo teď si king hmm pecka ale přece ti si dal co sem 🙃🧐😉 napsal
snidani do postele *329* v posteli se nežere! *88*
Stari rekove jedli vleze a jaky to byl kulturni narod.
No muj mistr vždycky řikal, když ma fazole kratky kolik leze na druhy *389*
Ano přiznávám 2 roky sem tady kolik je tady lidí takových hah, ale makal sem na baráku v práci aby bylo luxus , před dva a půl roku jsme se nastěhovali a byla velice chladná ona byla celí život chladná hm, ale teď je ještě víc
Když byla celý život chladná, tak co se divíš? Co sis vzal to máš, pozdě bycha honit.
klidně si i poplakej, ale už nic nepiš *3*
Tady se někdo baví 😋 a brečet nechci ha
A luxus má pořád díky mě já mám z toho garáž a cítím se tam líp jak nikdy předtím protože s chladným člověkem spát nejde ano je to 2 roky
Dobří chlapy jsou zadání chlapy tak to je a bude
Asi se ptáte proč to nevzdám?? 😉nechci dětem kazit život
Stejnak si myslím že zato může Eva, říkáte si jaká Eva? 🤨Adam a Eva, Eva udělala hřích 🤗🙃
Jsi nemocný idiot a jen trolis
PrsataVivien
PrsataVivien před 5 roky
Tak tak profil máš něco málo víc jak dva roky,na profilu máš že jsi svobodný a tady píšeš že jsi 12 let ženatý.
Nevím něco nesedí buď jsem blbý já nebo ???