Kegelove cviky

Skúsenosti

Ahojte...má niekto snimi skúsenosti? Pomáhajú? Že vraj lepší orgazmus, erekcia, ovládanie vrcholu? Viete sa vyjadriť kto má stým skúsenosti?
Ja pravidelne "cvicim" tieto cviky a rozhodne pomahaju. Samozrejme nie po prvom ci druhom dni, ale oplati sa ich vediet
kegelove cviky su super, jednoznacne pomahaju jak zenam(lepsia vzrusivost , prekrvenie a spevnenie panvoveho dna a tym aj pohlavia, odstranuju inkontinenciu...) tak muzom(lepsia erekcia, dlhsia vydrz, odstranuju inkontinenciu....je dobre ich cvicit pravidelne, hlavne ak ma niekto sedave zamestananie a malo pohybu... tak ako pri kazdom cviceni, co sa tyka posilnovania aj tu plati , netreba to prehnat hlavne zo zaciatku treva zaciat s rozumnym poctom cvikov... a neprivodit si svalovku.. lebo "ani moc neudrzis" kym svalovka nepominie.. takze si je dobre vypracovat cvicebny plan.... je toho plny internet... staci len hladat.
.. (upraveno)
Ďakujem pánove...nieže by mi to bolo treba...prečo nevedieť viac... je to veľmi zaujímavé, je síce toho plný internet no skúsenosti priame od mužov som nejako nenašiel...mňa zaujímal ten výsledný efekt...či to je práve tak ako to opisujú na nete...
Ked to mas nacvicene, tak to funguje. Samozrejme ma to svoje limity. Orgazmus bez vystreku nie je ale problem.
Odporúčala som kamoške, ktorá mala problém s inkontinenciou. Bez operácie sa jej to zlepšilo ale jedine pri orgazme už strieka- zosilnil sa jej orgazmus. Samovoľne už nemá.
Je rozdiel pomocit sa a mat sqiurt pri sexe
Áno viac krát sme to skúšali a má to niečo do seba.