Help prosiiiim !!

Chceme něco vyzkoušet

Hojte chtěl poradit moje chce po mně abych se do ní vystříkal( neplanujeme dítě ) bere antikoncepci. Teď má den po menstruaci. Chceme to oba vyzkoušet, mě to láká ona to chce. Jaká je pravděpodobnost že by měla hla otěhotnět ? Díky za rady
Tvoje buchta bere prášky a ty se bojíš do ní vystříkat. Ty vole jsi retardovaný nebo ti je 12?
Co když je mu 12 a je retardovanej, he ? 😉
Na tvém místě bych to nepokoušel. Vyndej ze skříně angličáka a partnerka ať napíše. My už se pak spolu domluvíme. ;P
Příspěvek byl uživatelem smazán.
No právě skoro nulová, chodí nám doma důkaz že úplně nulová není.
Nejnižší šance na otěhotnění je před menstruací, nějaký den po ovulaci. Při sexu po menstruaci se může stát že tam spermie vydží až do ovulace. Jsou schopny přežít až týden když se zadaří.
Tak týden to není, maximálně 5 dní. I to je ale slušná doba, kterou si spermie může na vajíčko počkat.
Poltergeist tady dojde a vse ti dukladne vysvetli, ma s tim zkusenosti *22*
Ty nikdy nezklames *22*
Tak mu predej sve mnohadesetileti bohate zkusenosti *3*
ano,velmi ráda.ale ty nemáš tradičně nic k tématu,jen trapné hejty že?
Proc bych mel, od toho jsi tady ty a zatim jen meles pantem jak to mas naucene z pastvy *3*
tak proč sem lezeš blbounku?
zas ta obsese viď?*3**3**3*
Ja jsem prilezl jenom proto abych mu sdelil, ze mu poradis. Jak jsem napsal muzes se s nim podelit o sve mnohadesetilete zkusenosti *3*
Zatim jsi se ale moc nepredvedla. *22*
a co jsi čekal že předvedu honibrku?
já jsem nikdy plodné/neplodné dny řešit nemusela,když jsem brala antikoncepci
Neumis cist nebo jsi vazne tupa krava? *22*
Tak na sebe nebuďte kurva do piče tak oškliví.
Osklivy a osklivejsi, vsak to je v pohode. Ja to od stalkera beru *22*
to řekni enpétrojce.já si nezačala
Mě se líbí jak mě Beruško poučuješ a přitom Tvůj první komentář v tomhle vláknu je totálně útočný "co to meleš" pak N3PI píšeš že je blboun ač Tě nijak neurazil jen zmínil nějaké krávy (mimo jiné jako dnes v druhém vlákně někdo jiný ty slepice). Očividně máš sama na sebe jiný metr než na druhé. Mě v druhém vlákně peskuješ a samotné seTi nelíbí, když Tě někdo byť nepřímo přirovná k zvířeti *188*
zase mě stalkuješ?
no zrovna ty bys o útočení měla mlčet
ty jsi opravdu chuděra
A zase urážíš ..já Ti v životě nenapsala že jsi chuděra či něco podobného na rozdíl od Tebe mám pořád alespoň elementární slušnost...
chuděra je urážka? týýýý brďoooo
tak to jooo
Damo, to je v pohode. Vis co je horsi nez zhrzena milenka? Hadat muzes jenom jednou *3*
prošlý knedlík ve vajíčku? *3**3**3**3**3*
Ty nejsi ani Dama a ani dama *3* ale i tak jsi uhodla kdyz jsi se sama ozvala *22*
Já napsala blb ty blboun, tak to jsi stejná honorace jako já :) gratuluji.
prosím,nestalkuj mě už,dík
Kolik je ti? 15? Očividně nejsi nejostřejší tužka v penálu.
kolik vam je 14 a 15? že se ptaš na takovou běžnou věc co by měla vědět každa žena, teda pokud to neni nějaka kunda švihla co ma IQ kliky od dveři.

Jasně že muže otěhotnět to zaleži asi na cyklu OVU ženy.
*3* jestli bere anti jak ma, tak minimalni. Jestli ale vynechava, nebo nema vubec, tak pomerne vyrazna.... *3*
Bere pravidelně antikoncepci. Jen mě napadlo to že když teď přestala menstruovat tak brzo jestli to není brzo.
jak je psáno a máte to určitě i v letáku u antikoncepce, pokud bere jak má a nevynechává a pokud aktuálně nezvracela nebo neměla průjmy nebo horečku, nebere antibiotikum, tak prášky jsou účinné asi na 96 - 98 procent, tzn velmi nízké riziko otěhotnění. Takže stříkání do ní bych se nebál. Pokud nebere jak má nebo byla nějak nebo něco z výše uvedeného, tak tuším takto krátce po menstruaci přichází ovulace a to je vysoká pravděpodobnost otěhotnění.
co to meleš? pár dní před a po menstruaci je žena neplodná
nejdřív si něco zjisti o plodných/neplodných dnech a pak rozdávej rozumy
to mě baví fakt,chlap a bude poučovat o ženských věcech
Beruska69: Já teda nejsem ženská, ale vycházím z aplikace ženského kalendáře, kde po skončení menstruace je označeno 7 dní po jeho skončení jako "plodné dny", šestý den je označen navíc "ovulace". Takže melu asi to co si umím najít. Ale přiznávám, že jsem nikdy nemenstruoval.
Dík. Tak tohle jsem potřeboval slyšet. Tak jestli to dobře chápu když je krátce po menstruaci tak může otěhotnět ?