Pharmatex

Aké máte skúsenosti?

Ahojte. Postupom času sa nám znechutili kondómy a chceli by sme s mladou vyskúšať iný druh antikoncepcie. Nechcem aby brala hormonálne tak som našiel Pharmatex. Aké s tým máte skúsenosti? Je to použiteľné len s prerušovanou súložou alebo sa dá dokončiť dnu bez väčšieho rizika? Diky za odpovede
Ahoj, ja odporucam, aj krem, aj čapíky. Pouzivala som to asi rok. Neviem sice ako casto sexujete a s akou vasnou, tak nezabudnite si to najprv zobrat a potom sa na seba vrhnut *3* Vnutromatern. telieska su tiez hormonalne. Uzivajte si *15*
Sexujeme približne každý deň a tá vášeň je "kontrolovatelna" takže by som sa na ňu nevrhol bez toho 😄 skôr ide o to aby som ho v tom najlepšom nemusel vyberať, čo je hlavná výhoda gumy *71*
U mna to fungovalo, takze nemusis vyberat. *4*
No skúsili sme a žiadna sláva 😅 priateľku to vnútri pálilo a ja som ako keby nič necítil 🙄 aj teba to pálilo vnútri?
Nie, nepalilo vobec. Asi ste alergicki na nejaku latku. Skoda, mne to vyhovovalo. Vraj dostat este zensku podobu kondomu Diafragma Caya. Len o tom neviem nic. Pri pravidelnych rocnych prehliadkach partnerky u gynekologa by sa mohla opytat jeho, ci neporadi nieco. Drzte sa *52*
Možno to je nezvyk, skúsime viackrát a keď to pôjde ďalej tak sa vrátime ku gume.. Problém bol aj, že som nič necítil, nebola ani vlhká. Pozerám na internete tú diafragmu a môže to byť zaujímavé, len či nebude problém so zavádzaním do pošvy 🤷🏻‍♂️. Ďakujem za tipy 😊
Ahoj. S tym skusenosti nemam, ale my mame zavedne teliesko, tudim sa to vola "dana" a je to v pohode.