Me by se taková cesta kamionem s někým kdo je fajn a společně bychom se dokázali zasmát a mluvit o všem hrozně líbila. A i jemu by hned bylo veseji, než si v prázdné kabině povídat sám pro sebe. Za mě super.
S manželkou v kamionu šuká mě skoro každý den a baví nás to.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
přesně tak.super pohodlné cestování i sex
když má vedle sebe člověk skvělého partnera,je jedno kde ten sex je,a v kamionu je to jak v ložnici,takže pohoda
když má vedle sebe člověk skvělého partnera,je jedno kde ten sex je,a v kamionu je to jak v ložnici,takže pohoda
Děkuji za názor a asi máš i pravdu
Láká mě vykourit kamionaka, jaké trasy jezdíš, jezdíš kolem moravských Budějovic?
Když se dva chtějí mít rádi a nemají zázemí je i kamion sice nouzová ale dobrá varianta.
Když si vezmu, kde jsme se s manželem milovali, když jsme spolu chodili, tak kamion je ještě dobrá varianta. Já si myslím, že nezáleží, kde ale s kým....a asi to je jedno jestli to je kabina kamionu.
Nic ve zlém, ale při váze, kterou uvádíš v profilu, to musel být opravdu neskutečný zážitek........
Jak jsem psal, nic ve zlém. V autě jsem se něco našoustal a pěkné zážitky byly s děvčaty do 50 kg. Při více kg už tam překáželo téměř vše, včetně stojícího Ferdy a větších prsou. Urazit jsem Tě rozhodně nemínil, jen jsem reagoval na vychvalovaný sex v autě, od někoho prostorově výraznějšího.
V kamionu jsem nešoustal, nemusím mít vše.....
Jezdíme s manželkou kamionem a moc nás to baví tam mrdat
Vím, že paní psala o drbačce v kamionu a že je v něm hodně místa, hlavně v nákladovém prostoru. Tam se dá jistě zvládnout grupáč nebo SW . 
Když někdo s takovými parametry vychvaluje sex v kamionu, tak mi to prostě přijde stejné, jako kdyby vegan básnil a vychvaloval pečený bůček s knedlíkem a se zelím.
Když někdo s takovými parametry vychvaluje sex v kamionu, tak mi to prostě přijde stejné, jako kdyby vegan básnil a vychvaloval pečený bůček s knedlíkem a se zelím.
Karmu, každý občas šlápne vedle. Teď se to povedlo Tobě... Nic víc nic míň.
To asi záleží na úhlu pohledu, ale i tak, vám děvčata, přeji hezký den
To neměl psát ani jeden ne?
Kamion,to je co premko, iveta nebo 106 ???
To je jako auto sex v autě, kámoš má clio, tam nic moc, ale jsou i jiné auta že
To je jako auto sex v autě, kámoš má clio, tam nic moc, ale jsou i jiné auta že
Aneb, tak co holky, která si to se mnou v kaminonu rozdá ? Nějak v tom vidím skrytý inzerát :-))
To uz tady nedavno bylo-někdo nabízel výlet do zahraničí, ale bylo to moc narychlo nestačila jsem se sbalit a ani toho dotyčnýho poznat
Poznávej třeba někdy mužem někam pocestovat... Španělsko Švédsko
Nee to neni inzerát jen mne to zajímá
Ne, co by na tom mělo být vzrušující???..... Ono ani tak nezáleží kde, ale s kým.
Mě určitě ne..

Sex v kamioně
Sex v kamioně