Málo

Sperma

Dobre ráno mám takový problém a hledám radu máme s partnerkou božský sex... Ale štve ji že když mám orgasmus tak toho mám strašně málo nevíte čím to může být ? Celkem mě to trápí předem děkuji za odpovědi .
Jak říká režisér Krysa. Než si sem šel tak sis ho neměl honit a neměl si brát žádný kšeft. 😀

Jako nechápu jak to chceš ovlivnit. Prostě chce to pauzu mezi orgasmy, delší stupňování vzrušení a věřil bych i tomu, že to chce důkladnější pitný režim.
ty tve moudra nam tu chyběli *389* ještě čekam kdy se logneš na nick Veruunka a sděliš nam moudrost ženy *389*
Gezoll má logické vysvětlení, ale mě osobně je úplně jedno kolik toho chlap má. Stejně je to jen na oplodnění, jinak k ničemu. Jen je od toho vše zasrané, takže raději opravdu míň, než víc.
Na oplodnění stejně stačí jen jedna spermie. Jinak je semeno k ničemu.
ty pošuku Gezoll nema k ničemu normalni vysvětleni, on ma normalni vysvětleni jen jak a proč si měřit šulina *413*
Jak k ničemu? Čím více, tím lépe.
Mám rád když to hodně lítá.
Když je žena pořádně zcákaná *71**243*
Jen kdyby toho bylo o 3 dcl více *2*
To je tvůj problém. Já bych ti to nedovolila na mě stříkat. Udělal by jsi to jednou a už by jsi nešukal a jen honil. Většina žen na semeno není zvědavá.
Herbert_Shulin
Herbert_Shulin Neaktivní před 5 roky
Příspěvek byl uživatelem smazán.
tak jasně že bys mu to nedovolil, protože nemaš měřici nadobky na sperma maš jen metr na měřeni šulina Viktore *389*
Myslím že bych to přežil, že bych dále nešukal *3*
Ty jsi vůl, ale dlouho jsem se tak nezasmal 🤣🤣
Hoši tak klobouk dolů. Opravdu nejpočetnější upřímná přirozená zábava. Krásně jsem se zasmál.
Se tomu směješ ale koukni občas po sobě do záchodu a uvidíž rozdílnost toho bloku *3*
Tak tam pokaždý ukrůpni i trochu chcánek... ženský taky fingujou orgasmus, tak o co go. *4*
Nehoň si ho každý den, a budeš toho mít dost.*22*