A jak řešíš prdeni po análním sexu, když máš střeva natlakovsna vzduchem
Příspěvek byl uživatelem smazán.
anál miluju ..děláme ho s přítelem často.. klystýr si nedělám., většinou si před tím zajdu na záchod ,popřípadě si strčím prst do zadku a už poznám, jestli ano , nebo ne...nehoda se asi stala už každýmu , dělá anální sex
.......
.......
Pro HEDVIKA-BLBÁ DÍK ZA NÁZOR, A NE ZA URÁŽKY CO TO PROBĚHLY.
My provozujeme často...i velké hračky už více jak deset let ..žádný problém se zatím nekonal.... tuhle sem četla, že většina pacientů jde na proktologické ambulance s hemeroidy ale mají většinou trhliny ... Procvičovaný anál takové trápení nemá...ale každého věc...co bych doporučila nešetřit na hračkách a používat věci k tomu určené...bez ostrých hran a z materiálů k tomu určených...
tak jasně že to je o tom co si tam kdo strka, když vidim zdejši pomatene pošuky jak si šukaji prdel pěnou na holeni a mažou se nějakym kremem na mozoly tak se nedivim že maji tu prdel rozbitou jak Sarajevo
A co si tam strkas ty, ty frajere, a čím si mazes prdel, typuji že indulonou
a proč bych si tam měl něco strkat?
ty jsi těžce zamindrakovany buran a ještě k tomu jsi škaredy jak pytel hoven
Bo ty si hezčí, ja aspoň nemusím roušku přes tlamu jak ty,
ty mě miluješ? že se do mě pořad sereš! zapomeň už jsem to psal jsi škaredy jak pytel hoven, maš hnusne pero a o postave ani nemluvim. Ty jsi byl jako děcko kvuli svemu vzhledu pořad sam, tak ti babka uvazala na krk vepřovou kotletu, aby si s tebou hral aspoň pes.
A tebe uvazovali co, pytel od kobzoli, hnusaku hnusný, musíš mít přes tlamu roušku aby nebylo vidět tvůj pysk ožraly, ochlasto ožraly, ty máš pero tak hnusné že ho ani nemůžeš prezentovat, pošuku ožraly, běž se radši napít vodky nebo co piješ
jak strohééé
Strohý si ty ochlasto, dej si radši kuklu přes hlavu
Nebudu ti to vyvracet ...každej v tom má tu svoji pravdu
Otázkou co je častější... Každý den je moc.. jednou týdně mi to přijde reálné...ale že by se tím střeva dojebala? Spíš bych se zaobírala co spíš člověk sní...z toho bych měla větší strach
Veselý kluk 83 zajímavá reakce, velmi jadrná, ovšem i to je přínos.

Anální sex, Anální autoerotika
Zkušenosti, a vše o análním sexu.