Vasektomie II

???

radegast_ov
radegast_ov Neaktivní před 5 roky
Otázka pro ženy. Jak by jste reagovaly vy kdyby vám manžel nabídl, že by šel na vasektomii? Manželka to stále odmítá.... Co kdyby....
Já jsem šel. Asi před rokem. Žena moc nadšená nebyla, právě pro to coby kdyby. Ale já jsem jí řekl že nám už je čtyřicet, děcka máme dvě a tím pádem tohle už mám vyřešené. A tak jsem šel. Aspoň můžu stříkat do plna bez rizika. Ale nechápu, některé ženy to s radostí uvítají, a ta moje nic moc. A párkrát jsem četl, že chlap dokonce poslal ženskou na odstranění vaječníků, protože on přece nenechá do své "chlouby" řezat! To nedává smysl protože u ženy se jedná o složitější břišní operaci v plné narkóze. Kdežto vazektomie u chlapa je ambulantní zákrok 15 minut v lokální anestezii, bez řezání, bez bolesti. Fakt za půl hodinky (15 minut pozorování po zákroku) jdeš domů. Ještě dodám že vše funguje úplně normálně jako dřív. Normálně stříkáš, jako před tím.
O vasektomii jsem se trochu pro ty, co je to zajímá, rozepsal ve svém blogu. Jinak u nás taky dost dětí a pořád to hlídat doma nebo jinde, tak jsem se rozhodl. Kupodivu manželka sice přemýšlela o operaci podvázání vaječníků, ale bála se toho a přesto nějak z vasektomie nadšená nebyla. Prý co když budu chtít mít s nějakou ještě děti. Důvod byl asi jinde. Ráda si to rozdává s jinejma. Já jsem ale spokojen, starost o to, abych někde nezasel je pryč. A musím říct, že i kamarádky jsou přítulnější a dovolí vám víc, když ví, že nejste spermonebezpeční.
...už mám provedeno asi 5-6let. Je to super.
Akorát je potom k nasrá-í, když ti řekne, že začne brát prášky, aby nepřišla do jináče.....
Podle přezdívky zde, předpokládám, že ti dali koule na špalek a... Sekyrka.*3* Sorry, ale já musel. To prostě napadne každýho