Lízání zadku

☺️

Holky jakej máte názor na to když chce chlap aby jste mi lízali zadek?
No já jestli někdy nějaké holce řeknu, ať mi vylíže *****, nebudu to myslet doslova a dost mě překvapí, pokud se mi začne drát do trenek *3*
Věřím, že to může být příjemný zážitek, ale pro mě toto fakt není. Nikomu to však neberu, každý ať si líže co a komu chce.*4*
Proč můj příspěvek byl smazán??
Kdyz je to chlap ktery neni prase co se cistoty tyce a je vyholeny proc ne, taky to mam rada, tak mu nebudu odpirat co sama vyzaduju.Je to krasny.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Tak ona ta tvá profilovka taky není nic hezkého.
Já jeho profilovku neřeším, více méně oceňuji to že odhalil kreténa za červeným nickem, byl to chlap *233* a ano profilovka byla nějake trubky co si foti dementní selfies před zrcadlem a galerie je jak bylo zmíněno z videa.

Více takových jako on, tak na amatérech bude tak 100 pravých ženských nicku *3* (upraveno)
Anál je náhodou skvostný cíl pro gurmána... teda ženský :-)
pekny den preji,je to pouze vec té dvojice,co je vzrusuje,co rajcuje jednoho,druhemu nerika vubec nic,nekdo pije rum,jiny vodku,stejne je to i v sexu.jinak jsem ovsem ve svem zivote mnohym zenam rekl at mne políbí prdel,nikoliv vylizou*22*
A jsou tu i tací, kteří si dají zelený čaj nebo rajčatový džus. To je teprve hardcore!
to nemusim.. ale mám ráda když mi análek líže chlap
Já jsem po žádné nikdy nechtěl, aby ti lízala zadek*3*
Fuj,fuj,fuj,fuj....fuj....to bych nedala
Tak samozřejmě , když jsi gay,tak to naprosto chápu.
Prečo gay, je to príjemné aj pre hetero, ci uz ženu alebo muža.
Celkovo analne hratky sú super a nieje na tom nič gay :)

Rozsir si obzor trochu, ženu ako si ty by som osobne nechcel. Dôvod? Malo dobrodružná, moc pruderna a o jednu dierku menej na hranie 😂
Jasne 🤣🤣ja myslel jen umytou pravrnou zadnici 🤣
To bych si nechal od tebe líbí 😘😘😘😘
Manny12
Manny12 Neaktivní před 6 roky
Je to tak, je to prijemne aj pre muzov.
Staci sa zbavit falosnych predsudkov
Spousta holek se tomu brani ze je to gaysky 🤣me to tak neprijde 🙂
Naprostý souhlas. Anál je záležitost gayů. CHlap hetero chce kundičku a nikoliv anál.
Toto je hrozné obmedzený pohľad 😂
Ešte sa máš čo učiť... (upraveno)
DigDag
DigDag Neaktivní před 6 roky
Holky ti serou na tve horke kaštany, Ony raději ledove kaštany značky Orion *211*