moje známá kurva se tím jeden čas živila. Ale nic moc neuklidila za chviličku na ni ležel a mrdal ji každej. nebránila se.
také bych rád někomu poklidil, kdo by měl zájem?
klidně poklidím, pomůzu vám doma, ozvěte se
Ahoj Ostravsko, taky rád nahý uklidim :-))
Také rád uklidím posekám a podobně.
Tento druh úklidu je fajn,nikdy jsem se nenudila...
Spodní pradlo nebo naha....od utreni prachu,žehleni az po vyluxovani bytu ci domu... Vždy to byli svobodn i nebo rozvedení muži..
Vždy semnou někdo byl a pan se za příplatek mohl vyhonit
Spodní pradlo nebo naha....od utreni prachu,žehleni az po vyluxovani bytu ci domu... Vždy to byli svobodn i nebo rozvedení muži..
Vždy semnou někdo byl a pan se za příplatek mohl vyhonit
Dobrý den. Chci se zeptat jestli tuhle službu stále nabízíte nebo jestli nevíte o nějaké ženě která ano. Děkuji za odpověď s pozdravem Libor
Ahoj. Já také rád poklidim vysají umyjí nádobí vyzehlim. Brno, ženě, zdarma. Odměnou je ponížení a feminizace.
Ahoj. Já také rád poklidim vysají umyjí nádobí vyzehlim. Brno, ženě, zdarma. Odměnou je ponížení a feminizace.
taky by me lakalo napriklad nejake panicce nahy vyluxovat koberec atd.
Ahoj kdyby měl někdo zájem o nahý úklid pište do zpráv str.cechy....ja 190/97 29...
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Ahoj kočko, moc rád bych si tě objednal je to možný? Děkuji za odpověd pa Dan
Ahoj, mě by to moc zajímalo a rád bych to vyzkoušel na živo. Klidně se mnou můžeš počítat. Díky
Ahoj odkud jsi??? Také podnikam v úklidu tak kdyby jsi mela zájem mohli by jsme uklízet spolu...:)

Erotický úklid
úklid v prádle