Erotický úklid

úklid v prádle

Tak jsem o tom slysela a musela vyzkouset.. Prijel sexy chlap, vyluxoval mi a to me tak vzrusilo, ze jsem ho pozadala, jestli si to pred nim muzu udelat a pri tom se divat, jak on si to dela... Moc jsme toho neuklidili, ale byl to super zazitek, holky, doporucuju vsem..
moje známá kurva se tím jeden čas živila. Ale nic moc neuklidila za chviličku na ni ležel a mrdal ji každej. nebránila se.
také bych rád někomu poklidil, kdo by měl zájem?
klidně poklidím, pomůzu vám doma, ozvěte se
Ahoj Ostravsko, taky rád nahý uklidim :-))
Také rád uklidím posekám a podobně.
Tento druh úklidu je fajn,nikdy jsem se nenudila...
Spodní pradlo nebo naha....od utreni prachu,žehleni az po vyluxovani bytu ci domu... Vždy to byli svobodn i nebo rozvedení muži..
Vždy semnou někdo byl a pan se za příplatek mohl vyhonit
Dobrý den. Chci se zeptat jestli tuhle službu stále nabízíte nebo jestli nevíte o nějaké ženě která ano. Děkuji za odpověď s pozdravem Libor
Ahoj. Já také rád poklidim vysají umyjí nádobí vyzehlim. Brno, ženě, zdarma. Odměnou je ponížení a feminizace.
Ahoj. Já také rád poklidim vysají umyjí nádobí vyzehlim. Brno, ženě, zdarma. Odměnou je ponížení a feminizace.
taky by me lakalo napriklad nejake panicce nahy vyluxovat koberec atd.
Ahoj kdyby měl někdo zájem o nahý úklid pište do zpráv str.cechy....ja 190/97 29...
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Ahoj kočko, moc rád bych si tě objednal je to možný? Děkuji za odpověd pa Dan
Ahoj, mě by to moc zajímalo a rád bych to vyzkoušel na živo. Klidně se mnou můžeš počítat. Díky
Ahoj odkud jsi??? Také podnikam v úklidu tak kdyby jsi mela zájem mohli by jsme uklízet spolu...:)