To je zde normalni podle me!!!
Bohužel docela častý jev tady. Nulová, lživá nebo nesmyslná komunikace tu je prakticky obvyklá záležitost.
Pokud se na něčem domlouváš a dotyčný se najednou odmlčí, tak vlastně můžeš být rád, jelikož je to ta lepší varianta. Zcela běžná praxe je i taková, že se fakt domluvíš a pak někde čekáš zbytečně. Proto když už se s někým domlouváme, vždy máme i záložní plán co dělat kdyby dotyčný nedorazil.
Ghosting je blba vec, ale vetsinou ho provadeji jedinci s nizkym sebevedomim. Ja si pak reknu zadna skoda, nestala za to. No a vetsinou do tejdne se objevi 3 jine lepsi a neghostujici. Takze ja vsem ghosterkam dekuju, ze mi usetrili cas, benzin a nejake drobne za kafe nebo dvojku vina.
Ja takovej nejsem .
No nevím jestli je úplně bezpečné a dobrý nápad si domlouvat schůzku právě zde nedej bože hledat si tu nevěstu 🤦ale kdo jsem abych kohokoliv soudil 😏
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Tak jestli ti to vyšlo tak to je jedině dobře super aspoň něco ✌️
Je to běžný, lidem se nedá věřit. Teda z mé zkušenosti když mi bylo 17 až 22 a jezdil jsem za holkama po celé republice (znal jsem je z hry) tak jsem nikdy problém neměl. Jednou jsem jel za holkou odsud. Jen upocenych 55km psali jsme si skoro 6 měsíců takže tam nějaký "vztah" byl. Necelou hodinu před se ujišťuji jestli má čas ano mám taky během cesty, jsem 25km od místa kde bydlíš jo super. Pak tam dojedu a že musela něco řešit se ségrou a že ven nepůjde. Takže jebat dneska už cokoliv nad 30km můžu jebat. Minimálně už jen z toho důvodu kdyby to klapalo. Tak nikoho nebaví jezdit takovou vzdálenost proto, aby dva byli nachvili spolu.
Já osobně teda schůzku vždy dodržel jen jednou jsem dal 8 hodin předem vědět, že mi kleklo auto i s videem, že nemůžu nastartovat. 😀
Já osobně teda schůzku vždy dodržel jen jednou jsem dal 8 hodin předem vědět, že mi kleklo auto i s videem, že nemůžu nastartovat. 😀
Taky jsem se s tím už několikrát setkal...asi to začínám přijímat jako mistní klasiku.
Bylo by fajn mit na amaterech nějakou funkci, něco jako reference, ohodnocení důvěryhodnosti...
Něco jako mam se s někym sejit, pošlu mu "žadost" on po schuzce potvrdí, že jsme se sešli a výsledek by se třeba anonymně zobrazoval na mém profilu... sice i to by se dalo nějak ochcat falešnýma profilama ale třeba se to dostaně k někomu z vývoje a domyslí to:))
No je to boj
Bylo by fajn mit na amaterech nějakou funkci, něco jako reference, ohodnocení důvěryhodnosti...
Něco jako mam se s někym sejit, pošlu mu "žadost" on po schuzce potvrdí, že jsme se sešli a výsledek by se třeba anonymně zobrazoval na mém profilu... sice i to by se dalo nějak ochcat falešnýma profilama ale třeba se to dostaně k někomu z vývoje a domyslí to:))
No je to boj
To mi jako fajn nápad nepřipadá (a doufám, že k tomu nedojde) ..... jednak nemusí každý vidět, s kolika lidma jsem se setkala, to bych třeba fakt nechtěla a pak - při negativním ohodnocení prostě ten dotyčný smaže profil, založí nový a jede od začátku ....
Děláš si jako osobní rekord, do kolika vláken to napíšeš?
jj, přesně tak...tady se zrodila myšlenka a tak jsem ji dal do vlakna, které by mohlo lidi odpovědné za webovky sledovat, To s tím vážně máte takový problem, že je to tu víckrát? nebo si jen honite ego chytrejma komentama? Ty jsou tu u každého vlakna....
Na honění ega mi už honící energie nezbývá 
Jen mi přijde ujetý, když někdo někam něco napíše a pak na to založí 2 extra vlákna v různých kategoriích. Lidi odpovědný za webovky, jak říkáš, to pak stojí akorát čas to mazat. Nehledě na to, že pak sám vypadáš nedůvěryhodně.
No a je zajímavý, že v jednom z těch vláken se omlouváš, že jsi to založil víckrát. A když ho admin smazal i s tim příspěvkem, tak po pár hodinách otáčíš a pouštíš se ty do nás?
Nikdo neodsuzuje Tvůj nápad
je potřeba být aktivní, průkopnický a vynalézavý
Jen mi přijde ujetý, když někdo někam něco napíše a pak na to založí 2 extra vlákna v různých kategoriích. Lidi odpovědný za webovky, jak říkáš, to pak stojí akorát čas to mazat. Nehledě na to, že pak sám vypadáš nedůvěryhodně.
No a je zajímavý, že v jednom z těch vláken se omlouváš, že jsi to založil víckrát. A když ho admin smazal i s tim příspěvkem, tak po pár hodinách otáčíš a pouštíš se ty do nás?
Nikdo neodsuzuje Tvůj nápad
Většina byla věž problému, ale byli takoví ,, hrobaři,, co se odmlčeli. A za půl roku, za rok se ozvali, že se chtějí sejít. Vtipné byly důvody
To bude tím, že většina červených nicků tady jsou stejně chlapi a jen otravujou ve vzkazníku a honěj u toho... Pak otravujou, že chtěj tvé fotky, že klidně pošlou první a hodí ti tam pár stažených fotek z netu a když jim hodíš screen z vyhledávače s těmito fotkami, tak už nenapíšou. Asi se to fakt dá poznat po chvilce v konverzaci, kdo jaký je.
Nejsi sám.. Tady vše vypadá jednoduše a všichni mají silné řeči, ale když jde o realitu.. Prostě to někdo nedá, neprizna to a dělá mrtvého brouka.
Ahoj chceš říci že ses s někým domluvila na setkání a on nedorazil? Tak to je dement. To já bych šel i pěšky
No, ale to ie už dřív.🙂Ale od tebe je to milé.
Nech mě žít jooo

není brouk jako brouk
To se mi ještě nestalo. Jednou to tak vypadalo, ale pak mi volala, že zabloudila... 
(na rovný silnici, kde neni kam odbočit
doufám, že to čteš
)
(na rovný silnici, kde neni kam odbočit
Úplně běžný tady.
jak u žen tak u mužů. Je to o lidech. A nejhorší jsou právě ti, co tvrdí. JÁ TAKOVEJ NEJSEM....
Já tvrdim, já takový nejsem a to myslím vážně 😁

Domlouvání na setkaní
Nekomunikativní
Snad nejsem sám kdo to tak má