Buď pozitivní, chovej se slušně, vystupuj sebejistě, usmívej se. Zapamatuj si, co mají holky rády a používej to pořád dokola. Takhle to dělám já a kdybych nebyl ženatý, tak můžu mít každý měsíc jinou milenku.
Teď to budeš mít hodně těžký. Nejlepší je určitě přes známé, nebo v práci. V barech je to určitě o dost těžší a tam to stejně dlouho nepůjde, takže momentálně asi jedině Tinder. Ale i tak, ještě než jsem do toho praštil a smazal ho, tak jsem přes něj měl docela dost schůzek a sex z toho nebyl žádnej, pokud nepočítám nějaký líbačky a tak.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Díky za názor. Vlezlej rozhodně nejsem. A nikoho do ničeho nenutím. Pokud by měl být sex😁 rozhodně bych si přál aby to bylo oboustraně.
Jinak díky za vyjádření se k tématu
Já na to střídat partnerky stavěnej nejsem. Ale než se třeba uvážu na delší čas rád bych něco zažil.
Jak se nikam nemůže je to docela těžké. Možná je problém ve mě to ale netuším. Je to takové selhání.
Vím že se u spoustu podobných témat píše ženy a prachy.
Takové nevyhledávám ani jsem se pro zatím nesetkal.
Čekat do 40 let vážně nehodlám 😁.
Jak se nikam nemůže je to docela těžké. Možná je problém ve mě to ale netuším. Je to takové selhání.
Vím že se u spoustu podobných témat píše ženy a prachy.
Takové nevyhledávám ani jsem se pro zatím nesetkal.
Čekat do 40 let vážně nehodlám 😁.
Měl jsem tak kolem 20 setkání. A po pravdě ani mě ty holky moc neseděli. Vždy jsem musel mluvit mluvit a mluvit. Přijde mě že spousta těch holek bylo bez jiskry. Nemají co říct.
Já chtěl do 30 let mít roďinu má ex když to teď viďím byla krásná úžasná žena. Já ale nebyl ten kdo vztah ukončil.
Mám obavu že už tak super holku nepotkám. Ty co jsou fajn jsou zadané nebo pohrdají a povrchnost jím není cizí. Prostě hledají Ronalda pro palce na sociálních síťích.
Celkem mě to bere sebedůvěru. Myslím si že jsem z 90% hotovej produkt se o roďinu postarat. Ale při milování bych rád poznal něco nového. Měl jsem pouze jednu přítelkyni, a jednu sexuální partnerku. Neberu to jako mínus. Ale jsem muž a má zvědavost je veliká. Ale rozhodně nehledám matraci. Ale fajn holku klidně i pro život. Vím že tady nic takového není. I když určitě několik super žen tu je o tom nepochybuji. Ale za ty léta kdy jsem nic takového řešit nemusel. Tak jsem ztraťil formu.
Já chtěl do 30 let mít roďinu má ex když to teď viďím byla krásná úžasná žena. Já ale nebyl ten kdo vztah ukončil.
Mám obavu že už tak super holku nepotkám. Ty co jsou fajn jsou zadané nebo pohrdají a povrchnost jím není cizí. Prostě hledají Ronalda pro palce na sociálních síťích.
Celkem mě to bere sebedůvěru. Myslím si že jsem z 90% hotovej produkt se o roďinu postarat. Ale při milování bych rád poznal něco nového. Měl jsem pouze jednu přítelkyni, a jednu sexuální partnerku. Neberu to jako mínus. Ale jsem muž a má zvědavost je veliká. Ale rozhodně nehledám matraci. Ale fajn holku klidně i pro život. Vím že tady nic takového není. I když určitě několik super žen tu je o tom nepochybuji. Ale za ty léta kdy jsem nic takového řešit nemusel. Tak jsem ztraťil formu.
spis si najdi nejakou matraci, ktera te zbavi toho smradu z posledniho vztahu. az budes cistej a pripravenej na novej vaznej vztah, pujde ti to daleko lip.
hlavni je to poradne filtrovat. net je plnej povrchnich lidi, co hledaji jen "diamanty" a sami jsou dusevne naruseni. holka co sama nic nevymysli, se chce nechat jen bavit, pryc s ni... pokud hledas partnerku, tak to ma byt partnerka a ne nekdo, koho mas bavit a snazit se jen ty (to je bohuzel jakysi nesvar dnesni doby, ty holky to maj na haku, vedi, ze se vzdycky najde nejakej kokot, kterej je zabavi a bude z toho v sedmem nebi). tim i oddalis tu ztratu sebevedomi. musis cist mezi radky a usoudit, zda ma vubec smysl se s ni sejit.
hlavni je to poradne filtrovat. net je plnej povrchnich lidi, co hledaji jen "diamanty" a sami jsou dusevne naruseni. holka co sama nic nevymysli, se chce nechat jen bavit, pryc s ni... pokud hledas partnerku, tak to ma byt partnerka a ne nekdo, koho mas bavit a snazit se jen ty (to je bohuzel jakysi nesvar dnesni doby, ty holky to maj na haku, vedi, ze se vzdycky najde nejakej kokot, kterej je zabavi a bude z toho v sedmem nebi). tim i oddalis tu ztratu sebevedomi. musis cist mezi radky a usoudit, zda ma vubec smysl se s ni sejit.
Zkoušet dál, kdekoliv , kdykoliv je příležitost .. nenechat se odradit, 100% radu vedoucí k úspěchu nedostaneš .
Nedivím se, že tě žadná nechce 😁pokud holkám píšeš jelikoŠ
Má v textu chybu . No a co ? Máte lepší den, když na tohle jízlivě poukážete?
Zase ta češťina pokud mě chceš poučovat. Tak si to po sobě přečťi první slovo a hned chyba. NeĎivím žÁdná!!!!
Tak to jsi se ukázal,"NeĎivím".

Vztahy sex kamarádství.
Divné to časy