Kondomy Preventivo

Recenze, zkušenosti

Zdravim, zahledl jsem v Rossmann drogerii kondomy jejich vlastní značky Preventivo. Máte s nimi někdo zkušenosti (spolehlivost, pohodlí). Zdá se mi to jako dobrá alternativa k drahým značkám. Díky za odpověď.
Všechny kondomy sou k ničemu...
Přesně tak,kvalita kondomů je čím dál horší! Ohýbají se a padají z pinďoura. *1*
To chce asi rozvest:-) Maji hned dve funkce a mozna i dalsi, onehdy jsem videl jeden nasazeny na hlave:-) Zadna z funkci nefunguje?:-)
Používáme vlastně u každého sexu...technicky v tom moc velký rozdíl není, ale stran vůně respektive nevůně Durex classic... Jasný vítěz,cena ovšem není nic moc,v dnešní době i sex jde do ceny
S tím nemám žádnou zkušenost . Za 25 let sexuálního života jsem to měl oblečený pouze 2x. Žena taky není příznivce těhle věcí *4*
Aby ses nedivil................................
Ahoj, nejsou úplně nejjemnější, na úrovni Primeros, takže nic moc.
Díky za odpověď. A nějaký tip, jaká značka se osvědčila vám?
Za ty prachy nesmysl. Durexky jsou stejný ;)
Dostal jsem v lete 4 balicky po trech jako vyhru k nakupu na eshopu a prime srovnani s durex invisible extra sensitive v dany vecer vyslo mnohem lepe pro Japonce.
A ne, nejsou stejne ;) Sagami je mnohem tenci ;)
Já je dostal taky jako výhru v nákupu na eahopu, vůbec jsem je nekupoval 😂
N3PI má v tomhle pravdu. Ty kondomy jsou vážně nepostřehnutelný. Plus jsou vážně tenoulinký. S čímž přichází i cena, no.
Když už, tak ultra tenké Durex Invisible Extra Thin.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Billy Boy nabízí i české sexshopy, určitě je taky vyzkouším. Diky za tip!
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Bez kondomů je to úplně nejlepší....
Moc diky za radu.
Kolobezku jsem koupil uz ve ctvrtek a kondomy dvema tydny.
Tolik k odpovedi na vas vzkaz. Ted k tomu, proc ji pisi sem a ne k vam.
Pokud me totiz po zaslani urazlive zpravy zablokujete, vede to ke dvema vecem.
Obe vam mohou byt v podstate jedno, ale je fajn je zminit.
1, Pomyslime si o vas, ze kdyz nam napisete a zablokujete odpoved, jste dost velci srabi a podli lide, kteri nesnesou kritiku a uz vubec ne diskuzi.
2, Musime odpoved napsat sem. To znamena, ze se o bodu c.1 dozvi vsichni, co si to tu prectou a mozna jich hodne bude nas nazor sdilet.
Ale jak pisi, zajimat vas to nemusi:-)
Jo a psat k tematu ve foru muzeme, od toho tu je. Jestli vam to vadi (byt o tematu nepisete), neni to nas problem. Pokud odpoved neunesete, je lepsi sem nic nepsat.
Krasny vecer, noc ci jinou cast dne:-)
"Potrebuji koupit kvuli praci neco vetsiho a premyslim jestli valnik nebo dodavku, co myslis?" "Jedine ekologicke je kolo." "Tak dik..."
.
Nepripada vam vase odpoved podobne zcestna?