Všechny kondomy sou k ničemu...
Přesně tak,kvalita kondomů je čím dál horší! Ohýbají se a padají z pinďoura.

To chce asi rozvest:-) Maji hned dve funkce a mozna i dalsi, onehdy jsem videl jeden nasazeny na hlave:-) Zadna z funkci nefunguje?:-)
Používáme vlastně u každého sexu...technicky v tom moc velký rozdíl není, ale stran vůně respektive nevůně Durex classic... Jasný vítěz,cena ovšem není nic moc,v dnešní době i sex jde do ceny
S tím nemám žádnou zkušenost . Za 25 let sexuálního života jsem to měl oblečený pouze 2x. Žena taky není příznivce těhle věcí

Aby ses nedivil................................
Ahoj, nejsou úplně nejjemnější, na úrovni Primeros, takže nic moc.
Díky za odpověď. A nějaký tip, jaká značka se osvědčila vám?
Sagami 0,01

Za ty prachy nesmysl. Durexky jsou stejný ;)
Dostal jsem v lete 4 balicky po trech jako vyhru k nakupu na eshopu a prime srovnani s durex invisible extra sensitive v dany vecer vyslo mnohem lepe pro Japonce.
A ne, nejsou stejne ;) Sagami je mnohem tenci ;)
A ne, nejsou stejne ;) Sagami je mnohem tenci ;)
Já je dostal taky jako výhru v nákupu na eahopu, vůbec jsem je nekupoval 😂
N3PI má v tomhle pravdu. Ty kondomy jsou vážně nepostřehnutelný. Plus jsou vážně tenoulinký. S čímž přichází i cena, no.
Když už, tak ultra tenké Durex Invisible Extra Thin.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Billy Boy nabízí i české sexshopy, určitě je taky vyzkouším. Diky za tip!
Příspěvek byl uživatelem smazán.
...s tygří mastí?!

Bez kondomů je to úplně nejlepší....
Moc diky za radu.
Kolobezku jsem koupil uz ve ctvrtek a kondomy dvema tydny.
Tolik k odpovedi na vas vzkaz. Ted k tomu, proc ji pisi sem a ne k vam.
Pokud me totiz po zaslani urazlive zpravy zablokujete, vede to ke dvema vecem.
Obe vam mohou byt v podstate jedno, ale je fajn je zminit.
1, Pomyslime si o vas, ze kdyz nam napisete a zablokujete odpoved, jste dost velci srabi a podli lide, kteri nesnesou kritiku a uz vubec ne diskuzi.
2, Musime odpoved napsat sem. To znamena, ze se o bodu c.1 dozvi vsichni, co si to tu prectou a mozna jich hodne bude nas nazor sdilet.
Ale jak pisi, zajimat vas to nemusi:-)
Jo a psat k tematu ve foru muzeme, od toho tu je. Jestli vam to vadi (byt o tematu nepisete), neni to nas problem. Pokud odpoved neunesete, je lepsi sem nic nepsat.
Krasny vecer, noc ci jinou cast dne:-)
Kolobezku jsem koupil uz ve ctvrtek a kondomy dvema tydny.
Tolik k odpovedi na vas vzkaz. Ted k tomu, proc ji pisi sem a ne k vam.
Pokud me totiz po zaslani urazlive zpravy zablokujete, vede to ke dvema vecem.
Obe vam mohou byt v podstate jedno, ale je fajn je zminit.
1, Pomyslime si o vas, ze kdyz nam napisete a zablokujete odpoved, jste dost velci srabi a podli lide, kteri nesnesou kritiku a uz vubec ne diskuzi.
2, Musime odpoved napsat sem. To znamena, ze se o bodu c.1 dozvi vsichni, co si to tu prectou a mozna jich hodne bude nas nazor sdilet.
Ale jak pisi, zajimat vas to nemusi:-)
Jo a psat k tematu ve foru muzeme, od toho tu je. Jestli vam to vadi (byt o tematu nepisete), neni to nas problem. Pokud odpoved neunesete, je lepsi sem nic nepsat.
Krasny vecer, noc ci jinou cast dne:-)
"Potrebuji koupit kvuli praci neco vetsiho a premyslim jestli valnik nebo dodavku, co myslis?" "Jedine ekologicke je kolo." "Tak dik..."
.
Nepripada vam vase odpoved podobne zcestna?
.
Nepripada vam vase odpoved podobne zcestna?
Kondomy Preventivo
Recenze, zkušenosti