Načo to riešiš ked to nemáš poriesene zo ženou,tá Ťa bude hnať mílovými krokmi kade lahšie

V tomto vlakne sa rozprávaš sám so sebou😂.
Chces štvorku, hľadáš pár do štvorky a pritom si nepresvedčil ženu.
Myslíš, že niekto odpíše, keď vie, že
naoko ponúkaš štvorku, ale v skutočnosti trojku.
Čakáš, že nádejný pár bude tvoju ženu presviedčat?
Chces štvorku, hľadáš pár do štvorky a pritom si nepresvedčil ženu.
Myslíš, že niekto odpíše, keď vie, že
naoko ponúkaš štvorku, ale v skutočnosti trojku.
Čakáš, že nádejný pár bude tvoju ženu presviedčat?
Určite to tak není. Nie som zvedavý na ziadnu trojku... 😠
No, ak sa ti niekto ozve, odpíšeš "počkajte, idem presvedčiť manželku"
A potom si vymyslíš historku, ako manželka nechce ale ty by si chcel. A napíšeš niečo ako AplusER v tejto diskusii "Jaj keby som mohol prísť... Ešte by ma rajcovalo, že sa tvoj muž pozerá. Máš to rada do zadočku"
A potom si vymyslíš historku, ako manželka nechce ale ty by si chcel. A napíšeš niečo ako AplusER v tejto diskusii "Jaj keby som mohol prísť... Ešte by ma rajcovalo, že sa tvoj muž pozerá. Máš to rada do zadočku"
Bože,to je ale duchaplna debata!.Suhlasim s Maxim 1980,že ty sám chceš trojku a nevieš,či manželka pôjde.Ak obidvaja nie sú presvedčení,že pôjdu do toho,že tam nezačne ziarlivost as pod.,tak radšej nejst do toho.A ty to nemáš absolútne poriesene.
Losad,.napíš ešte niečo zaujímavé a rozumné,...

pokial to nemas doma zo zenou vyjasnene, je absolutne zbitocne hladat dalsi par.
No presne to... Bolo by to zaujímavé
No presne to...mohlo by to byť zaujímavé
A čo nemáš nikoho po ruke... Jaj keby som mohol prísť... Ešte by ma rajcovalo, že sa tvoj muž pozerá. Máš to rada do zadočku
Ja rozmýšľam niečo podniknúť... Akože náhodné stretnutie s príjemným párom trebars niekde na wellness... Ja si myslím, že to by klaplo
Je tu niekto podobný hmmmm. Neskúsený som myslel so skupinovym sexom
Štvorka
Nejaký neskúsený pár