špatný vtip

jak poznat pravy a nepravy inzerat

dost casto se mi zda ze spousta inzeratu je falesna, ze sou to lidi kterí jen se chtej nekomu vysmat. co vy na to!
Je to tak, je jich velké množství, největší výběr je jich na seznamce z Prahy. Často si z nich dělám prdel já sám, mají ještě tolik drzosti, že si vás dají do ignorace, už jsem kontaktoval kolem 12 profilů a 10 z nich vždy brzy zjistím, že uživatel zablokovaný, což má samozdřejmě celkem jasný důvod. V žádném případě nereagovat na inzeráty pod ženskými profily s tím, že to budu brát vážně. Vpodstatě platí, že platné inzeráty jsou ty, kde jde o erotické služby, ty jsou většinou skutečné. (upraveno)
Koukám kámo máš odvahu to psát po pár hodinách od založení nicku. Mě trvalo rok přijít na to, že to tu stojí za hovno *3*
Tak hold je někdo vnímavější, mně zase rok přijde nějak dlouhá doba *3*
A mně trvalo asi pět let, než jsem objevil, že je tu nějaký fórum.
Málo klikáš, kdyby si víc klikal na myšku ,tak by ses tu ocitnul o pár let dříve.
Škoda, už s tím nic nenadělám, teď když to porovnávám, tak jsem vlastně žil v bezvědomí.
Když tam ty inzeráty mají stále dokola stejné ženy, tak je jasné že si dělají prdel. Při zdejší převaze mužů ji přijdou stovky odpovědí denně. Tak asi nebude trvat třeba rok než si vybere.
Nejsou to stovky, a věř ze by jsi si nevybral *3* zkus si udělat ženský profil a uvidíš co za materiál sem chodí *1* (upraveno)
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Nemám inzerát, se ženským profilem ho opravdu nepotřebuješ. Jako chlap zde moc zábavy nezažiješ. Jako ženská je to tady lepší než disneyland *22*
Věř tomu že zrovna to péro ti tady zajistí hromadu kamarádů, ale kamarádku žádnou *3*
přesně vím o kom mluvíš .....*22*
Jo a vo koho de? Jsem jedno velký ucho.
jsi tu dost dlouho abys věděl *22**22*
Je tu od včera, se koukni na jeho nick . nějaký hrdina co se přihlásil a hned první mu nedala *3*
já jsem ale nereagovala na zakladatele vlákna