Leda chlamydie nic jiného aspoň co se ve zlatnictví říkám
Doporučuji všem pánům zde ten radostný výlet na stěr z uretry, dělá se to štětečkem,dost podobným tomu mezizubnímu kartačku, na každou nemoc nový,pokud vás tak neurčitě škrábe v trubkách minimálně čtyři... dělá to zdravotník,až bude hotovo,tak první vyčurání se dá přirovnat k solidnímu mučení u prvotřídní dominy,...a do týdne výsledek...
Zaplať bůh byl negativní...ale pak se na nějakou dobu uklidní vaše promiskuita...ale kdo nezažil nepochopí
Zaplať bůh byl negativní...ale pak se na nějakou dobu uklidní vaše promiskuita...ale kdo nezažil nepochopí
Mě se teda chuť kondomu v puse hnusí......
Mam to stejne. Tak jako se nebojim sednout do auta a zostra se projet kdyz uz jdu na swingers pocitam s tim ze budu mit v sobe seminko jineho muze
I breberky a jeho nemoci... srovnavas nestrovnatelne.
Hezký řečeno. Stejně všichni jednou na něco umřeme. Fakt je, že zatím nechci.
mame u nos pár stálých přátel, kde se guma příloš nepožívá(třeba do zadku bez gumy nikdy) a na sw všechno s gumou. i když někdy je potřeba upozornit pinďoury, ať si nasaděj. což je moje práce :-)) aby partnerka neměla stres.na druhou stranu honění a stříkání bez je jasná volba.
Mám zato, že když vlezu do dvou i jedné z ženských a pak na tu svou a máám gumu tak už je to jedno. Jinak, v AIDS centru neznají případ z přenosu HIV z oral sexu (kouření a nebylo tam zranění). Asi slabá info, ale Toť stanovisko. Horší bude asi, jak si dvě ženský lížou a jedna je ta tvoje - asi průser. Můžeš mít pak gum kolik chceš.
V klubech kam chodím (chodil jsem, že) se hodně dodržuje styk s gumou, ale všude se jel orál bez. Já chodím 5 let, ale i zkušení harcovníci, co chodí přes 15 let se nikdy nezmínili, že s BEZ měli nějaké zdravotní problémy. Možná je to jen štěstí, možná dobrý výběr klubů (já dominantně Paradiso, méně Fantasy a výjimečně Desire),
My s manželem také chodíme na SW a styk je možný pouze s gumou... jen orál je bez. Navíc tam každý používá kondom. No...já když tu vidím galérky některých Amatérů, kteří střídají ženské jak ponožky a mají styk bez kondomu a někdy dokonce i s exotickou ženou, tak si myslím, že mít takového Amatéra v posteli je daleko větší riziko, než si to rozdat s nějakým týpkem na swingers.
Myslím že exotická žena je rozhodně menší riziko než nadržený zoufalec co ojede i dámské kolo nebo svýho stejně zoufalýho kámoše.
No...je vidět, že na swingers asi nechodíš, protože bys jinak věděl, že tam chodí i lidé na úrovni a ne jen zoufalci, jak ty tu píšeš. Navíc si myslím, že chráněný sex představuje menší riziko, než sex bez ochrany. ;-)
Já ale nepopírám riziko nechráněného sexu. Reagoval jsem na tu exotickou ženu.
Jo, on normálně každej hned všude vykládá, že má/měl nějakou pohlavní nemoc... hlavně na swingers se tím bude chlubit, že jo?
Větší riziko je, že tě přejede na ulici auto a nebo že na tebe spadne letadlo.
Více letadel je pod mořem než ponorek ve vzduchu 👍😁
Radej bych to přirovnal k tataráku
Příspěvek byl uživatelem smazán.
No a proč tam tedy chodíte? Vždyť ani ta guma nic nezaručuje. To je jako by to letadlo spadlo jen vedle vás.
Když to čtu tak nevím zda to psala manželka či manžel
ale ohledně sexu bez gumy mimo domov je to jak s dobrou loterii
on žadnou manželku nema a jestli jo tak pochybuji že vi o tomto učtu na amaterech
Však tehdy manžel odolal a jen se na tohle kouření díval.
Nevím proč máme pocit, že tohle opravdu nepíše manželka:)
Ponevač hned na začátku ,,byli jsme se ženou ,,
Asi proto
Asi proto
Asi se přepíná do obou polarit, podle potřeby;-)
No je pravda že některé druhy zvířat mají možnosti se reprodukovat samy bez potřeby druhých ....
Psal jsem to za oba. Manželku samozřejmě mám.
Nicméně bych se raději bavil o tom, jestli orál bez na swingers vídáte nebo to co jsme viděli, byla výjimka.
Nicméně bych se raději bavil o tom, jestli orál bez na swingers vídáte nebo to co jsme viděli, byla výjimka.
Jak kde a jak s kým :-) ne vše je k mání i když má člověk zdání že by to šlo...
Všechny praktiky bez gumy jsou rizikové. Včetně orálního sexu.
Ano, přesně tak.. vždycka na swingers když jsem úplně rozjetá mám problém se ovládat... podvědomě bych je chtěla taky bez gumy.... ale bojím se a s přítelem jsme domluvení že mne brzdí... ale toužím po tom. strach je ale silnější...
To jo, ale odolej se vystříkat do cizí pusinky
To bys bez dovoleni udelal jednou a asi by to byla tva posledni navsteva.
Jistě máš důvod si myslet, že tu jsou samí křováci. Vše je o dohodě a dodržování pravidel, je přece volovina se chovat tak aby z toho nakonec byli otrávení všichni.
Já to samozřejmě myslel tak, že s tím jsou všichni svolní. Měj fajn den
Já to samozřejmě myslel tak, že s tím jsou všichni svolní. Měj fajn den

orál bez na swingers
orál bez
Nicméně i manžel si užil. Několikrát tam byla taková ta super situace, kdy holka byla na kolenou, kolem ní 5 až 10 chlapů, které postupně kouřila.
Až doma nás napadlo, jestli orál bez od tolika chlapů najednou není riziko. Jaké máte s tímto zkušenosti?