nedivím se jí... mám to taky ráda.. zvlast když chlap ve mne cuká a přitom mne přiškrti... miluju to
Já zase toužím po tom cukat v ní, když ona dusí mně a při tom na mě sedí a tlačí mě svou vahou k zemi. A ještě u toho škubat spoutanýma rukama za zády a nohama zoufale hrabat po podlaze, dokud se neudělá i ona a spokojená mě nevysvobodí. Uznávám, že to není zkušenost, jen fantasie :) Ale pro mě krásná a lákavá. Taky vím, že u mě by za takovýchhle okolností to cukání přišlo hodně brzy.
Doporučuji film "Psi nenosí kalhoty". Tato praktika se tam objevuje, je používána zhruba k účelu co popisuje Dama a je to spojeno se SM. Jako bonus je tam i technika, jak škrtič pozná, že přidušený(á) už má dost :-) I když i tato může někdy selhat... :-) Souhlasím s názory "návykové" a občas někdo zaplatí nejvyšší cenu.
Škrcení nebo lehké dušení má ráda moje přítelkyně. Praktikujeme párkrát do měsíce. Vždy jsme domluveni na signálu kterým mi dává najevo že stop... Používáme latexovou brethplay kuklu kde ji ucpávám jediný malý dýchací otvor. Komunikace je důležitá. A nebát se o tom mluvit.Je pravda že když je přidušená má mnohonásobně silnější orgasmus než při klasice.Kazdý má na něco úchylku ale z 99% si to nepřizná protože se zbytečně stydí. Žijeme v 21 století. Ne v době kamenné. Sex ať už v jakýchkoli podobách je to nejlepší co v životě po zdraví máme 😁😁😁😁
Moc pěkně napsané... také milujeme sex s řízeným dýcháním:-)
Příspěvek byl uživatelem smazán.
"zkušenost žádnou nemám"... Jak typické pro Čechy. Zkušenost nemám ale poradím ;)
Jistě.
Obávám se, že to bude hlavně a jen na tobě odhadnout tu správnou míru než o komunikaci! Když někoho škrtíš, tak mu zrovna do řeči moc není. Určitě bych si domluvil nějaké znamení. Ve sportu to nejčastěji bývá plácání volnou rukou do soupeře nebo žíněnky. I tak to ale můžeš lehce přehlídnout a rozhodčí u vás stát nebude, aby to zavčas stopnul. Další problém je, že slečna bude v limbu rychleji, než si uvědomí, že to na ni jde. Protože když někomu efektivně stiskneš krkavice, tak to trvá v průměru asi 6 sec než upadne do bezvědomí (takže docela fofr).
Na tuhle techniku už zařvala spousta lidí, ale většinou, když to dělali sami sobě... viz David Carradine.
No nic, mrkni ještě, jak škrtil Macháně a směle to toho!
Na tuhle techniku už zařvala spousta lidí, ale většinou, když to dělali sami sobě... viz David Carradine.
No nic, mrkni ještě, jak škrtil Macháně a směle to toho!

ubizit bys ji tim nemel ani kdyz to prezenete a ztrati vedomi - za predpokladu, ze kdyz se to stane, tak prestanes se sexem, odvazes voditko a ona zacne zase dychat
pokud ne, tak klasicka prvni pomoc. Rozhodne je nutne domluvit signal na uvolneni a doufej, ze si bude schopna priznat ze ma dost a pouzije ho driv, nez zvadne

Nic na tom není, uškrtit, ošukat a resuscitovat.
Pokud se to nahodou nepovede, tak posledni bod zamenit za zakopat, co?
Spoluučastnice v profilu pracuje v pohřební službě kdyztak... 

Dobře se trefně napsané:-).....
Prosim, beber tohle jako utok. Jen se vse snazim pochopit. Nemohla bys prosim popsat v cem ten prijemny pocit spociva? Vetsina lidi si nepreje byt skrcena a pocit, ze se clovek nemuze nadechnout a umira (muze) prece prijemny neni. Co je na tom prijemneho? Dik moc.
Úplně stejná otázka. Jen představa že mě někdo škrtí je opravdu nepříjemná.
Wiki:
Mechanismus účinku
Při erotické asfyxii je zneužíván změněný stav vědomí, blízký tomu, který přináší prožitek blízké smrti (Near to Death Experience, NDE). Tento změněný stav vědomí je vedlejším účinkem primárně neuroprotektivního mechanismu, který chrání mozkové buňky, neurony, před poškozením v případech akutní hypoxie (nedostatku kyslíku) a hyperkapnie (přebytku oxidu uhličitého). Asfyxií navozený změněný stav vědomí je blízký prožitku intoxikace ketaminem či PCP[6], vyvolán je synergickým působením α-endopsychosinu[7], anandamidu, noladinetheru, endorfinu, případně i látek dalších[8]. Kyslíkový deficit je pravidelně spojen s hyperkapnií - zvýšeným obsahem oxidu uhličitého v krvi. I zde nastává výrazný psychotropní efekt. Už v padesátých letech dvacátého století L. J. Meduna, český psychiatr na americké univerzitě v Illinois, podával svým pokusným pacientům směsi kyslíku a kysličníku (oxidu) uhličitého v různém poměru. Vyvolával tak u nich pravidelně pocit lásky všehomíra, dále sugestivního přesvědčení chápání všeho, pocity souznění a extáze[9].
Asfyxií změněné stavy vědomí, navíc v kontextu erotického vybuzení, tak dokáží vyvolat subjektivní prožitky mimořádné síly.
Positivně vnímaný prožitek erotické asfyxie pak může vést až ke vzniku těžké psychické závislosti na této velmi nebezpečné parafilii.
Úplně moudrá z toho nejsem.
Mechanismus účinku
Při erotické asfyxii je zneužíván změněný stav vědomí, blízký tomu, který přináší prožitek blízké smrti (Near to Death Experience, NDE). Tento změněný stav vědomí je vedlejším účinkem primárně neuroprotektivního mechanismu, který chrání mozkové buňky, neurony, před poškozením v případech akutní hypoxie (nedostatku kyslíku) a hyperkapnie (přebytku oxidu uhličitého). Asfyxií navozený změněný stav vědomí je blízký prožitku intoxikace ketaminem či PCP[6], vyvolán je synergickým působením α-endopsychosinu[7], anandamidu, noladinetheru, endorfinu, případně i látek dalších[8]. Kyslíkový deficit je pravidelně spojen s hyperkapnií - zvýšeným obsahem oxidu uhličitého v krvi. I zde nastává výrazný psychotropní efekt. Už v padesátých letech dvacátého století L. J. Meduna, český psychiatr na americké univerzitě v Illinois, podával svým pokusným pacientům směsi kyslíku a kysličníku (oxidu) uhličitého v různém poměru. Vyvolával tak u nich pravidelně pocit lásky všehomíra, dále sugestivního přesvědčení chápání všeho, pocity souznění a extáze[9].
Asfyxií změněné stavy vědomí, navíc v kontextu erotického vybuzení, tak dokáží vyvolat subjektivní prožitky mimořádné síly.
Positivně vnímaný prožitek erotické asfyxie pak může vést až ke vzniku těžké psychické závislosti na této velmi nebezpečné parafilii.
Úplně moudrá z toho nejsem.
Škrcení
Dotaz