Když chlap nemá vůbec chuť na

Jak na chlapa,když nemá vůbec chuť na sex?

Pro začátek musím upozornit,že nejsme ani jsme nikdy nebyli s "kolouškem" více než přátelé.Seznámili jsme se před několika měsíci,na první pohled jsem věděla,že ho chci!!Myslím tim sex.Jelikož v tu dobu jsem ještě stále žila se svým už naštěstí nynějším ex v nefungujícím více méně spíše sourozeneckém než-li partnerském vztahu.I přes to jsem se nedokázala ovládnout a po pár drincích jsem měla po čem jsem toužila a bylo to užasné.Poté ještě cca 2x a 1x s jeho kamarádem na trojku,UŽASNÝ NEPOPSATELNÝ NÁDHERNÝ...A ani "koloušek" nešetřil chválou a superlativy.Jenže pak se něco stalo.A nyní mi tvrdí že nemá absolutně vůbec chuť na sex,že si ho ani nehoní a je hodně odtažitý.Měsíc po posledním sexu jsem odešla od ex a nyní na pár týdnů,bydlíme spolu.Jsem fakt zmatená,on nechce vztah já už vůbec ne po 15-ti letech bych si opravdu chtěla užívat a on mě vážně baví.A já jeho, podle toho co říká,evidentně umím uspokojit jako ještě nikdo nikdy.Tak kde je háček.?
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Odhodit strach a zajít za urologem? (Ne, nemyslím to jako vtip. Jo, je to těžky se zvednout a zajít tam. Ne, není se za co stydět, když to umíš napsat tady, zvládneš to říct doktorovi, který takových potkal stovky.)
Tteba má nějaký hormonální výkyv. Taky mám někdy období že se mi vůbec nechce a ani si ho nehonim.
Myslim, ze neumi rict pravdu. Ze na sex si mu bla dobra, ale nechce aby si u nej bydlela...
bydlíte spolu ale ani jeden nechcete vztah..
tomu asi nerozumím
Jj přesně tak...Je to jen na pár dní... musela jsem se stěhovat od expartnera nahned a okamžitě (přišel opilý a vyhodil mě OPĚT) ,navíc ve chvíly kdy jsem byla v karanteně a čekala na test na Covid.No jednoduše v tu chvíly jsem měla jedinou možnost.Jít k němu jelikož jsme v karanténě byly oba.
Děkuji... každopádně mate fakt nádherný fotky.*7*
Nevím kolik je "kolouškovi" let,ale asi bude o dost mladší?Dostal co chtěl a začíná mít choutky na něco nového... Že by mladého muže opustil sexuální apetit moc pravděpodobné není.O jeho zájmu o tebe svědčí to,že už v počátku na tebe pustil i kamaráda.
Tady bych se lehce přiklonil a ještě dodal , že my chlapi jsme v těchto situacích horší než malé děti , každý tvrďák , ale když má dojít na upřímnost , tak se nám do toho moc nechce. Každopádně sám za sebe mohu říci, že do jistého věku jsem měl problém sdělit dámě otevřeně pravdu a i nyní to nepokládám , i když už to mám jinak, za zcela jednoduché. Si představte jak někdo přijde na rande a po několika větách konverzace o ničem říká : hele víš, jsem ti chtěl říct , že jsem tě hrozně chtěl , ale už mě po třetím styku omrzelo a chtěl bych píchat zase někoho jiného , jestli chceš můžeme být kamarádi bla bla bla