sex v obchodě

sex v preslékacích kabinkách..

ahoj jaké máte zkušenosti s tímto veřejným místem? je to vubec realné? jak je to s kamerami?
A co je na tom tak zvláštního? My sukame v kabinkach vždycky, když tam jsme. Někdy tam jedeme jen tak. Zítra po dlouuuhe době do Bolky.
Bylo by pěkné někoho přistinout a třeba se i přidat
Naprostý souhlas, také bych někoho rád "náhodou přistihl...krasna představa..
Do kabinek chodím zkoušet oblečení. Po dnešku tam budu chodit v obleku. Protichemickým.
Kdysi jsem pracoval v obchodě a když jsem dostal novou kolegyni, za pár měsíců jsme si to už každý den rozdávali vzadu v kanceláři. Jednou vyřizovala nějaký telefonát a byla ohnutá o stůl, když jsem tam přišel a uviděl jí tak, co napadne každého chlapa. Vyhrnul jsem jí sukýnku a než hovor dokončila, měla ji pěkně vystříkanou. Později už ani nenosila kalhotky a když měla chuť, vytáhla mi ho, nasedla si a užívala. Občas nás vyrušil zákazník a tak jen shodila sukni a šla obsluhovat, pak se vrátila a obsluhovala mě. Byli to krásné chvíle.
Po pár letech po tom jsem si našel milenku která pracovala v obchodě a tak jsem využil získané zkušenosti. Bylo nádherné dělat jí to zezadu a vidět lidí jak chodí kolem nebo se dívají do výlohy. Občas jsme se tam s nějakým chlapem potkal který zrovna odcházel nebo přicházel a tak jsme se vystřídali, byla dost náročná, prostě nymfomanka.
Jo to byly časy.
Menší železářství,plnoštíhlá prodavačka,obrovské poprsí,pomáhala mi vybrat konzolku,já zavadil o její prsy,omluvil se a ona se usmála a řekla mi"mám je všude",já jí řekl,že jsou božské,zase úsměv,potěžkala je,mě již stál,ona si sáhla a ohodnotila"taky obdaření"zmáčkla ho a nabídla mi že by jsme se mohli podívat po konzoli do skladu,souhlasil jsem.Kolegyni řekla že jde do skladu,já šel s ní.Bylo to krásné sice na stojáka od zadu......,nyní je to pravidelně,kdo by nešukal ženu která má sedmičky a umí...........
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Ja s pritelkyni sukal primo v ikea. Hladila mi ho a libali jsme se, pak mi ho kourila a tak jsem ji nadvedl sukni a pekne zezadu ji opichal. v zadu ve skladu
Jo, s přítelkyní jsme si to rozdali v Ostravě v obchodním domě Laso na Masarykově náměstí v nejvyšším patře, kde už nejsou obchody, ale jen prázdné místo. Schody tam normálně vedou ale je tam páska se zákazem vstupu. Je tam celá stěna prosklená a z ulice i z okolních domů tam jde vidět. Bylo to super, doporučuji ;-)
V ješčdnom mětě středočeského kraje jsem si kupoval slipy,prodavačka a její obrovské poprsí,chtěl jsem lépe tvarované na penis a řekl jí že ho mám většího.Ona se usmála s tím,že asi přehánm,že by toho většího chtěla vidět.viděla a zamkla,nesouložili jsme ale slstně mrdali a mrdáme pravidelně dál.Ona kozy 8 a velký zadek vždy napoprvé opřená o půlt a ze zadu.
Kdyby měla nějaká slečna zájem o nezávaznej sex v kabinkách, stačí napsat:P
Jsem kandaul a moje pritelkyne (24let stihla, sexy blondynka) te v kabince v obchode vykouri. Jestli jsi z Prahy je ti max.25, jsi sexy stihle, sportovni az svalnate postavy a chtel by ses na necem domluvit, tak posli civilni fotku na dvamuminci@seznam.cz
V kabinkach kamery nebivaj ale nikdy nevis :-)ale kdyz uz bych s nekym prave mel rozjetou pichacku tak na kamery a lidi seru krome deti teda nooo
Nasla by se nejaka slecna/zena co by mi pomohla vybrat nove spodni pradlo (Brno)? (odpovedi do vzkazu)
hledam holku která by si to rozdala někde třeba na záchodcích,nebo v převlékací kabince... z jihu čech...
Půjčím manželku na sex v kabince
:D o.k.beru ale necha se soustat do análku??
Je to správný adrenalin, ale je chyba, že obchodníci šetří místem a závěsové kabinky jsou dost malé pro dva. Nejtěžší je ovládat se při orgasmu, aby o něm nevěděl celý obchod. Možnost kamer je ještě víc vzrušující.
Měl jsem to jednou v Deichmannu na sedačce. Kámoška tam pracovala a měla klíče, zavírali v 9, tak jsem měl po devátý přijít. Teda, můžu vám říct, že je to hodně zajímavý... dělali jsme to na koníčka, ale za chvíli jsem byl. Je to zvláštní pocit, jak tam svítí bezpečnostní osvětlení a vy koukáte jestli někdo nevykoukne z těch řad regálů bot. Od tý doby, když tam občas zajdu, tak kouknu na tu pohovku a začnu se smát.
V Plzni v tzv malém Tescu (bývalém Prioru) jsou převlékací kabinky s pevnámi stěnami i dveřmi a na petlici. Jedna je dokonce velkoprostorová pro vozíčkáře. Ale i ty klasické jsou pro dva dostatečné. Doporučuji... ;-)
Která zvás to ráda dělá na veřejných místech.Já to miluji ,múžem se domluvit
kenvelo-olimpye-olomouc TOP.. vedle si zkoušeli ani nevím co.. s komenty a vlezeš se tam? no vidíš
Tesco v kabince pri zkouseni pradla, moc fajn :)
jj, Tesco je vfpohode :) nebo treba Takko Fashion, tam to taky krasne jde, nebejva tam moc lidi a kdyz je clovek potichu je to super...
já to dělala na koupališti v kabinkách :D ale tak tam o nic víceméně nešlo :)) a pak příroda.. ale obchod jsem nezkoušela, z toho mám docela strach.. napadají mě spíše záchodky v nějakým obchodním centru :)
Nejdřív okouknout, zda nejsou kamery nad kabinkami, omrknout, která kabinka je největší a pak si stačí nabrat spoustu hadrů na zkoušení. Dám dobrý tip - v Praze, Na Příkopech, jak je obchod Zara (ten rohový), tak v přízemí, kde jsou dámské svršky, mají kabinky, kde ta úplně poslední je taky ta největší....tam je luxusního místa klidně na trojku :-) :-) :-) běžte vyzkoušet, kamery tam nejsou....teda doufám, pokud jo, tak se bezpečáci pobavili :-)
S kamerama by problém být neměl, protože že zákona tam být nesmí. Stejně jako v satnach a veřejných sprchach. Jde o zákon o ochraně soukromý.
kabinky na koupališti to je klasika ;-):-)