Pár rokov dozadu sa tu dalo seriózne popísať aj sa stretnúť teraz je to len o peniazoch serióznu ženu alebo pár tu nestretneš to už skončilo a je to škoda.
Mili amatetisvk. Mozno by sa aj nasiel niekto spolahlivy ale tazko takym stylom, ze ked s vami zacne niekto komunikovat a vy z nicoho nic prestanete. Podobne ako somnou
to by za tym uctom nesmel byt chlap ktory tu ma este jeden ucet ako samotny chlap kde hlada zenu alebo par ku ktoremu by sa pridal a tvrdi ze nie je zadany. v minulosti asi uz s jeho exmanzelkou zalozil tento ucet a par krat sa im podarilo najst amatera co ju riadne pred nim vysukal a pokropil semenom takze len spomina na dobre casy. 🤷♂️ ved nech sa vyjadri ako to je
Ahojte, hľadáte stabilného kamoša, stačí napísať. Som tu
Ahojte pekny den Vam praje Mato a rad sa k Vam pridam ak dovolite
Ja by som vam urcite.rad vyhovel
Ahoj ozaj ak mate zaujem ozvite sa mi rad sa svami budem stretavat ozaj myslím to vazne
Áno máme. Je to ťažké. Vždy sa to nejak pokazí.
@CoupleBL ... to ma mrzí... pritom trojka je úžasná...
Veru tak. Máš skúsenosť??? 

@CoupleBL... áno mám, bolo to síce dávnejšie, ale dodnes na to s úžasom spomínam... Podarilo sa mi totižto, že som spolocne s jedným kamarátom, celú noc uspokojoval čerstvo rozvedenu paničku... Tá z toho bola úplne mimo a úprimne povedané aj ja...
Tu je veľký problém nájsť reálny par co chce trojku real moja skúsenosť 100 párov a stoho je 80 párov fake páry a tých 20 párov ostatných musíš dlho hľadať tu prevládajú páry kde muz spraví nick par a onanuje pri vypisovani a zberani foto a potom ďalej muz spraví nick že hľadajú a nakoniec povie manželka o tom nevie ale hlada uplne trapne ale aj cest výnimkám sú tuu aj v pohode ludia
(upraveno)
Z času na čas sa to podarí. Ale asi nie každému.
Ja osobne by som sa ako žena rada pridala k paru. No ale sú tu požiadavky. Snáď na všetko. Alebo sú tu páry, kde ide primárne o to, aby žena uspokojila muža tým, že sa bude hrať s inou ženou. Ona sama to ani možno tak nechce.. alebo je tu ona ktorý chce zmenu.
Ale taka nejaká normálna kombinácia, aj to, aj to, aj to, bez nejakého ego problému, to je priam nerealizovatelne
Ale taka nejaká normálna kombinácia, aj to, aj to, aj to, bez nejakého ego problému, to je priam nerealizovatelne
je tazko najst dlhodobo stabilnu zenu takze ak mas zaujem popisat tak napis
@amaterisvk My sme si presne z tohto dôvodu povedali, že hľadáme pár, nie jednotlivca (či už muža/ženu).
Samozrejme, sa môže zdať ťažšie ako nájsť tretieho, lebo si tam musí sadnúť viac ľudí. Ale v skutočnosti je to skôr jednoduchšie a stabilnejšie:
1. Ak je niekto v páre, je tam predpoklad istých sociálnych zrušností a schopnosti vidieť seba a svoje očakávania realisticky. žiť sám, znamená nebyť konfrontovaný s nutnosťou robiť kompromisy.
2. Single ľudia ktorí za niečo stoja, si skôr či neskôr (zvyčajne skôr) niekoho nájdu a pravdepodobne už nebude možné sa s nimi stretávať. Výnimku tvoria asi len vdovy/vdovci v dôchodkovom veku.
3. Stretávanie sa s párom dáva viac flexibility, čo sa týka dostupnosti. Teda minimálne pre nás kde nemáme problém stretnúť sa len v dvojici či trojici (teda netrváme na to, že sa vždy musíme stretnúť štyria, lebo to je ťažké).
4. To, že na druhej strane je pár, dáva istú nádej, že ľudia majú správne nastavené priority a nebudú sa snažiť natlačiť do nášho vzťahu viac, než je bezpečné, Ohrozili by si tým svoj vzťah.
BTW: Skvelý filter toho, či sa oplatí do niekoho investovať čas je to, či sa vôbec namáhal prečítať si celý profil, toho komu píše.
Samozrejme, sa môže zdať ťažšie ako nájsť tretieho, lebo si tam musí sadnúť viac ľudí. Ale v skutočnosti je to skôr jednoduchšie a stabilnejšie:
1. Ak je niekto v páre, je tam predpoklad istých sociálnych zrušností a schopnosti vidieť seba a svoje očakávania realisticky. žiť sám, znamená nebyť konfrontovaný s nutnosťou robiť kompromisy.
2. Single ľudia ktorí za niečo stoja, si skôr či neskôr (zvyčajne skôr) niekoho nájdu a pravdepodobne už nebude možné sa s nimi stretávať. Výnimku tvoria asi len vdovy/vdovci v dôchodkovom veku.
3. Stretávanie sa s párom dáva viac flexibility, čo sa týka dostupnosti. Teda minimálne pre nás kde nemáme problém stretnúť sa len v dvojici či trojici (teda netrváme na to, že sa vždy musíme stretnúť štyria, lebo to je ťažké).
4. To, že na druhej strane je pár, dáva istú nádej, že ľudia majú správne nastavené priority a nebudú sa snažiť natlačiť do nášho vzťahu viac, než je bezpečné, Ohrozili by si tým svoj vzťah.
BTW: Skvelý filter toho, či sa oplatí do niekoho investovať čas je to, či sa vôbec namáhal prečítať si celý profil, toho komu píše.
@RadiSaHrame-On, klobúk dole pred tvojou analýzou. Nemám osobnú skúsenosť so stretávaním 2:2, pretože partnerka doteraz nechcela, ale zoberiem si z tvojho príspevku veľa ponaučenia. Nenachádzam jedinú vetu, s ktorou by som okamžite nesúhlasil.
Zrely rozvedeny hlada par.......BA
Mohli ste mať, no prave vy ste neodpovedali...
Vieš pri tom počte uchádzačov..... ale nič sa veď nedeje.Je to o tom čo komu pasuje, a kto čo hľadá. Treba to len rešpektovať obojstranne vždy. Prajeme pekný deň a nech sa darí.
Nemozne. Hladali sme a hladame uz niekolko rokov ferovo a seriozne. Sami honic a zebrac fotiek. Tak sme sa radsej rozhodli ze skusime par. Aj to je cele zle
arthur01 ak ste za niekoľko rokov nenašli vhodného sólo muža chyba bude možno vo vás. A to ani my si nepustíme ku sebe hocikoho a sme trochu nároční, ale dajú sa tu nájsť aj normálni chlapi ktorí vyhovujú našim kritériám.
Že si muži nevedia nájsť ženu alebo pár je ale úplne logické ! Sú tu 10.tisíce mužov a len pár žien a párov čo hľadajú ...
Že si muži nevedia nájsť ženu alebo pár je ale úplne logické ! Sú tu 10.tisíce mužov a len pár žien a párov čo hľadajú ...
Vies toto je na veeeelmi dlhu diskusiu do ktorej sa nam nechce. Kazdy mame svoje skusenosti. CI uz + alebo - a kazdy sa snazi najst to co jemu vyhovuje.
Plne súhlasím a pridám aj svoj názor. Aj dvom trvá pomerne dlho, kým sa nájdu. Ak sa konečne nájdu, istú dobu potrvá kým sa zosúladia vo všetkom. Ten tretí v posteli, ak má byť dlhodobo, musí "pasovať" obom súčasne a prakticky bez výhrad. To je kameň úrazu. Ak jeden z tých dvoch bude mať hoci len v podvedomí, že musel urobiť veľký ústupok, tak výber "zvetuje" a to ešte neuvažujeme o predstavách a túžbach toho tretieho. Ako píšete vyššie, je to komplikované a hlavne na dlhú diskusiu 🤔
Som z BA človek by myslel ze tu není problém najs pár ale je to nadludsky výkon pritom nikdo nehľadá modelov, skôr zrelsich ktorí vedia čo chcú.
Presne ako pises. Nehladame Adonisa. Skorej normalne chlapa. Nic. A to sa k tomu staviame este trpezlivo a ferovo
Tak ja mám skúsenosť s hľadaním páru a musím sa pochváliť, že v KE som našiel super pár v ktorom má ona rada sex s viacerými mužmi a funguje nám to.
Tak asi vec šťastia, ja zatiaľ hľadám takýto pár a nejako sa mi v Ke nedarí. Uvidíme, čas ukáže.
Podľa mňa najlepšie je sa naiprv stretnúť dakde vo wellnese ak otvoria.
Úplný súhlas. Najlepšie je stretnúť sa na neutrálnej pôde. Wellness je aj podľa mňa najlepšia voľba. Milujem tú neverbálnu komunikáciu, keď preskočí iskra. Potom už len nebyť bojko :) Žiaľ, ešte minimálne polrok budeme musieť vydržať, kým sa to vráti k normálu a sauny a wellnesy začnú fungovať ako predtým
Příspěvek byl uživatelem smazán.
A teraz si predstav zenu ktorá takéto niečo chce zazit... :)
Ahoj , pripojím sa aj ja k tomuto . My sme tiež rezignovali na to že tu nájdeme kamosa po 3 rokoch hľadania . Až pred pól rokom keď sne už nedúfali tak zrazu sa to stalo skutočnosťou , a už pol roka sa stretávame a je to fantastické. A neber to tak že nevie pár , koho vlastne chcú . Vždy , vždy je to žene ,takze je to normálne že si vyberá a nepojde do postele s niekym kto ju vôbec nepriťahuje , nepáči sa jej ,nevonia jej ......... aj keď si on o sebe mysli že je neodolateľný ....
Ahojte, tak je to presne, vždy rozhoduje žena. Žena je ta čo rozhoduje, komu odpíše ,čo odpíše a či dá stretko a či vôbec ho dá. Sám to pociťujem . Hľadám si priateľku ale bez úspechu. A ani pár sa nedá nájsť ,lebo vyberá žena. Prajem pekný deň, a ak niečo môžme si napísať s s
Vystihol si to presne ,a asi sa s tym tu stretol 

Presne take nieco hladam aj ja v KOSICIACH alebo PRESOV niedo dlhodobe kamarastvo ale je to narocne. Obavam sa ze tu je uz vacsia komunita chlapov ako zien :D :D
Tiez som skusal najst par ale v mojom veku cize starsi zatial bez odozvy :) snad mozno
Dá sa... Sa kamošim 7 rokov s párom... Ono, to už je potom vzťah... Hlavne milenec a manželka sú si už pomerne blízki... Samozrejme, manželka, i keď je zaľúbená, musí byť total lojalna, milenec vedomý istej hranice, vlastne nielen vedomý, ale musí tu hranicu prirodzene držať, nesmie mu to robiť ťažkosti, v podstate to musí byť trochu zvláštny jedinec :D
My si myslíme že do toho vôbec netreba zapájať city. Môže to dopadnúť zle. Pre nás je to len zábava, úlet, vzrušenie, zážitok.
Mimochodom poznáme pár skutočných príbehov párov ktoré skončili po návšteve SW párty alebo po akcii v 3ke / 4ke. Nie je to pre každého
Mimochodom poznáme pár skutočných príbehov párov ktoré skončili po návšteve SW párty alebo po akcii v 3ke / 4ke. Nie je to pre každého
Je ťažké zladiť 3 a viac ľudí aby si vyhovovali vo viacerých smeroch. Každý pár má zrejme nejaké kritériá. U nás je to vek, lokalita, sympatia, miery M a v neposlednom rade aj IQ. Nájsť a vybrať cez písmenká vhodného adepta nie je také jednoduché ako sa zdá. A stretávať sa osobne s každým záujemcom je nemožné. Napr pre nás je dôležité s uchádzačom viac komunikovať pred prvým stretkom. Preto nechápeme tie inzeráty kde niekto hľadá niekoho a "bez dlhých vypisovačiek chce ísť na vec" .
Ďalším aspektom je, za akým účelom pár hľadá amatéra. Niekto chce rodinného priateľa s ktorým bude tráviť čas nielen pri sexe. Výlety, dovolenky, spoločné záujmy atď. Niekomu ide len o akciu v posteli a nič viac.
Našli sme tu pár normálnych a schopných chlapov, ale aj veľmi veľa primitívov a podvodníkov. Žiaľ toto je internet. Živná pôda pre úchylov, podvodníkov a primitívov. Tí normálni majú smolu, lebo sa v tej záplave klamárov stratia.
No ale o tomto celom by sa dala napísať kniha, takže už končíme a prajeme tým normálnym nech sa nájdu
Ďalším aspektom je, za akým účelom pár hľadá amatéra. Niekto chce rodinného priateľa s ktorým bude tráviť čas nielen pri sexe. Výlety, dovolenky, spoločné záujmy atď. Niekomu ide len o akciu v posteli a nič viac.
Našli sme tu pár normálnych a schopných chlapov, ale aj veľmi veľa primitívov a podvodníkov. Žiaľ toto je internet. Živná pôda pre úchylov, podvodníkov a primitívov. Tí normálni majú smolu, lebo sa v tej záplave klamárov stratia.
No ale o tomto celom by sa dala napísať kniha, takže už končíme a prajeme tým normálnym nech sa nájdu
Ja ako vydatá žena som si myslela (už keď som sa k tomu konečne odhodlala), že nájsť tu podobne zmyslajucu zenu bude otázka pár dní-opak je realitou.
Zväčša muži za ženskými nickmi, uchylaci na webku, x návrhov mužov o ktorých nemám záujem a ženy? Ak začnú hľadať zenu, 99% z nich len preto, aby ju napokon dotiahli do 3ky. Vo svojej podstate s tým by som asi problém nemala až do momentu, kedy vysvitne, ze tu 3ku chce len preto aby uspokojila svojho muža, nie seba...
Zväčša muži za ženskými nickmi, uchylaci na webku, x návrhov mužov o ktorých nemám záujem a ženy? Ak začnú hľadať zenu, 99% z nich len preto, aby ju napokon dotiahli do 3ky. Vo svojej podstate s tým by som asi problém nemala až do momentu, kedy vysvitne, ze tu 3ku chce len preto aby uspokojila svojho muža, nie seba...
Presne tak aj my hladame aj vecsiu komunikaciu pred tym ale malokto tomu aj rozumie a tiez nechapeme ako niekto ide do toho len po par spravach,ale aspon sme radi,ze aj niekto iny to tak berie ako my.
Hlavny problerm bol, že ženy sa moc nemusia, ak nie sú bi...cítia sokyňu..našli sme muža pred veľa rokmi a sme vďační aj za pár stretnutí...ale ak ste v pohode trvá to roky...kým stretnete to pravé...
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Ahojte ak mate zaujem o muža do trojky ozvite sa rad sa pridam ak mozem odpiste dik
... @Elizabeth95 ... toto ma mrzi, a kvôli takýmto exotom sa potom úprimný záujem stráca v dave...
A čo ja. Mne sa nikto neozval😁len furt chlop a zase chlop😁Som absolútne stabilný... Ako platy na Slovensku 😂
Presne toto isté je to čo som myslel vyššie. Že ten vzťah by mal byť obojstranne taký dôverný, že ak raz poviem áno idem, tak idem. A nie mať potrebu ešte popri loviť iných.
Len to je asi o charaktere, alebo ako to nazvať.
Len to je asi o charaktere, alebo ako to nazvať.
Take iste ako nájsť stabilný,seriózny par.
Ahojte, ja mam reakciu z opačnej strany. Dávnejšie som si myslel že to tu funguje ako komunita ľudí čo majú radi rovnakú vec. A aktívne som sa snažil nájsť pár na zoznámenie. Mam na mysli zoznámenie také klasické (oblečený). 😜
Lebo ja by som mal rád stretka, zábavu s párom, no asi staromodne si myslím ze aj ten sex je lepší keď sa ľudia lepšie poznajú a rozumejú si. No a tu je problém. 90%parov je tu takých čo nie sú spolu. Myslím že som muž, a pre ženu chcem chlapa, len ona o tom nevie... TÝ majú požiadavky úplne detailné ako musí ten chlap vyzerať, vek, výška, farba vlasov. 😜 5%vie presnú sumu €€€za stretko....
A potom je tu zvyšok kde ste vy, a snažíte sa, no už sú všetci znechutený z tých 95%.asi tak to vidím ja.
Lebo ja by som mal rád stretka, zábavu s párom, no asi staromodne si myslím ze aj ten sex je lepší keď sa ľudia lepšie poznajú a rozumejú si. No a tu je problém. 90%parov je tu takých čo nie sú spolu. Myslím že som muž, a pre ženu chcem chlapa, len ona o tom nevie... TÝ majú požiadavky úplne detailné ako musí ten chlap vyzerať, vek, výška, farba vlasov. 😜 5%vie presnú sumu €€€za stretko....
A potom je tu zvyšok kde ste vy, a snažíte sa, no už sú všetci znechutený z tých 95%.asi tak to vidím ja.
Ja som tu nasiel par. Len su z daleka a pravidelne stretka su nemožne. Tiez som hladal dlhu dobu. No mozno som mal len stastie. No na 50%.Z blizka boli pary ale len virtualne. Malo prist k stretnutiu a uz sa neozvali. Tisz hladam z okolia Topolcian. Par alebo zenu aj starsich. Nad 55r.
A na kratky cas resp. par stretnuti ste nasli ?
ahojte taktiez to plati aj pri hladani stabilneho paru ja uz tiez dlhsie hladam parik na dlhodobejsie stretka ale je to tu tazke niekoho najst

dlhodobo stabilneho
skusenost ?